Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Помощник менеджера по персоналу в Хмельницком"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Помощник менеджера по персоналу в Хмельницком"

7 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Помощник менеджера по персоналу" по диапазонам зарплаты в Хмельницком

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 19.04.24, по профессии Помощник менеджера по персоналу в Хмельницком открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 12,9+ грн. 0% объявлений с зарплатой 12.0+ грн, и 0% с зарплатой 12.1+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Помощник менеджера по персоналу в Хмельницком"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Помощник менеджера по персоналу в Хмельницком.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Хмельницком

На гистограмме изображено сравнение средней зарплаты по запросу "Помощник менеджера по персоналу" со средней зарплатой в административных центрах за прошлый месяц.

Рекомендуемые вакансии

Помічник керівника
, Хмельницький, Хмельницька область
​Торговельно-промислова компанія запрошує до співпраці відповідальну, креативну, націлену на результат особистість. Загальні вимоги: Пунктуальність, уважність, комунікабельність, відповідальністьГрамотне усне та письмове спілкуванняЗдатність працювати у режимі багатозадачнстіВміння працювати у команді, високий рівень емпатіїНаціленність на результатІніціативність, креативність, критичне мисленняБажання та здатність навчатись новомуПрофесійні вимоги:Вміння працювати з офісною технікою, впевнений користувач ПКЧітке та своєчасне виконання доручень Навики роботи у соціальних мережахПідготовка та організація різних заходівОперативний пошук та обробка інформації, формування звітівФінансова грамотність Компанія пропонує:Стабільну виплату З/П, рівень якої залежить саме від ВасЗручний графік роботи 5/2 та корпоративний звязокКомфортний офіс та дружний колектив Можливіст кар'єрного зростанняНавчання, курси, тренінги тощоНа повідомлення та резюме не відповідаємо!!! Тільки в тел. режимі.
Робота бухгалтер-діловод, помічник керівника
, Хмельницький, Хмельницька область
Запрошую на роботу бухгалтера - діловода, можливо без досвіду, графік понеділок-п'ятниця 9.00-17.30, бажання працювати та розвиватись, комунікабельність, вільне користування ПК.Р-н Раково, можливо без досвіду - навчаємо !
Помічник керівника (не секретар)
Веда, ТОВ, Хмельницький
Запрошуємо помічника керівника в компанію партнер Київстар та lifecell.Заробітна плата: 12 000 - 18 000 грн (Залежить від виконаних завдань)Разом з керівником Ви будете розкривати свої сильні сторони – до чого у Вас кращі здібності.Якщо Ви бажаєте розвиватися, збільшувати свої доходи та прагнете кар'єрного зростання — ми запрошуємо Вас.Колектив в нас найкращий) - атмосфера дружня!Вимоги прості і важливі:Комунікабельність; Відповідальність та організованість; Готовність працювати в режимі віддаленої роботи; Бажання розвиватися.Якщо ви готові приєднатися до нашої команди, надсилайте своє резюме за адресою відправити резюме Гарантуємо конфіденційність вашої інформації та обговорення умов праці на співбесіді.
Помічник керівника
, Хмельницький, Хмельницька область
Компанія ANGKOR успішно діє на ринку Хмельниччини вже більше 12 років, реалізувавши 5000+ успішних проектів з засклення світлопрозорими конструкціями.Ми шукаємо в свою команду надійного ПОМІЧНИКА КЕРІВНИКА для стабілізації процесів та покращення роботи нашої компанії,оскільки плануємо збільшення продажів через просування бренду онлайн.Обов’язки:Допомога в роботі з постачальниками.Контроль строків постачання продукції.Робота з офісними програмами та CRM-системами.Робота зі спеціалізованими програмами.Ведення успішних переговорів.Оформлення замовлень та їх передача до виробництва.Контроль розрахунків з постачальниками.Допомога в рекламі та просуванні наших товарів та послуг.Виконання делегованих завдань.Розробка стратегії роботи з клієнтами та розширення клієнтської бази.Необхідні навички:Швидке опанування нової інформації.Висока грамотність та переконливість в письмовій та усній мові.Володіння офісними програмами.Вміння працювати з месенджерами.Висока комунікабельність.Ми Пропонуємо:Сучасний офіс у зручній локації.Семиденне навчання, за яким настає оплачуваний період стажування — 1 місяць.Гнучкий графік роботи: 5 днів на тиждень з 09:00 до 18:00.Гарантована оплата без затримок (2 рази на місяць)Адекватне керівництво та дружній колектив.Надання необхідного програмного забезпечення.Інвестиції керівника у ваше навчання та розвиток.Перспектива кар'єрного зростання та збільшення зарплати.Приєднуйтесь до ANGKOR!Прийміть виклик і станьте частиною нашої команди. Для запису на співбесіду надсилайте резюме у відгуки, або телефонуйте за номером +38********78. Розпочніть нову сторінку своєї кар'єри разом з ANGKOR!
Помічник керівника, офіс менеджер, робота з тендерами
, Хмельницький, Хмельницька область
Увага, нова і цікава робота. Запрошуємо на работу працівника : помічника керівника. Компанія займається держ.закупівлями, робота з тендерами.Розглянемо кандидата як з досвідом роботи, так і без досвіду.Умови вакансії:Графік: 9 — 17 год., пн.-пт.Робота в офісі.Офіційне працевлаштування.Зарплата залежить від досвіду.Локація — Львівське шоссе.Професійне та кар'єрне зростання.Забезпечення всіма матеріально-технічними засобами для роботи.Робота у невеликому злагодженому колективі.Є навчання і стажування, для кандидатів з мінімальним досвідом роботи.Вимоги:Досвід роботи — перевага.Впевнений користувач ПК.Грамотна мова, активність та цілеспрямованість.Вік і стать не важливі.Обов'язки: вся офісна адміністративна робота, робота з договорами і документами, допомога керівнику. Допомога у супровіді тендера від початку до укладення договору.Надсилайте резюме, телефонуйте, пишіть у вайбер або телеграм.Відбір на дану вакансію проводить агенція з підбору персоналу «Гарант-Інфо». Працюємо з 2014 року, тільки з перевіреними роботодавцями.Вакансії для шукачів роботи — безкоштовні. Все буде Україна