Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Флорист в Хмельницком"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Флорист в Хмельницком"

12 917 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Флорист" по диапазонам зарплаты в Хмельницком

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 20.04.24, по профессии Флорист в Хмельницком открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 7.2+ грн. 0% объявлений с зарплатой 10.4+ грн, и 0% с зарплатой 11,2+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Флорист в Хмельницком"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Флорист в Хмельницком.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Хмельницком

Среди похожих профессий в Хмельницком наиболее высокооплачиваемой считается Помощник флориста. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 14999 грн. На втором месте - Садовник с зарплатой 8750 грн, а на третьем - Утюжильщица с зарплатой 8750 грн.

Рекомендуемые вакансии

Флорист, продавець квітів
АП "Гарант-інфо", Хмельницкий, Хмельницкая область
Відкрита нова вакансія: Флорист-продавець в квітковий салон.Вимоги:обов’язково досвід роботи на аналогічній посаді; уміння працювати з квітами, почуття стилю, креативність; знання стандартів і прийомів оформлення букетів і композицій; уміння працювати як в команді, так і самостійно.Обов'язки:професійне оформлення флористичних букетів, і інших композицій; підтримка робочого місця, догляд за квітами; адміністративно-господарська діяльність.Умови вакансії:цікава робота в оточенні прекрасного; графік роботи: з 8.00−20.00 год., позмінно. cалон знаходиться — р-н. Озерної. з/п від 1000 грн./день.Шукаємо двох працівників, які узгодять графік між собою.Умови праці хороші.Попередній відбір на вакансію проводить агенція «Гарант-Інфо».Увага! Вакансії для шукачів роботи — безкоштовні. Посли оплачують тільки роботодавці.Надсилайте резюме у відгуки, телефонуйте, пишіть у вайбер або телеграм: 0983002439; 0970049455Все буде Україна .
Флорист в квітковому ательє "Фантазія"
, Хмельницький, Хмельницька область
"Глорія" - це квіткове ательє, шо займається квітковими композиціями таМи шукаємо особу, яка долучиться до нашої команди флористів.Обов'язки:Створення квіткових аранжувань та букетів для різних подій та свят.Вміння працювати з різними видами квітів та рослин.Консультування клієнтів щодо вибору квіткових композицій.Дотримання стандартів якості та креативного дизайну.Підтримка чистоти та порядку в ательє.Вимоги:Досвід роботи не обов'язковим.Креативність та смак у створенні квіткових композицій.Вміння працювати в команді та відповідальність.Бажання вчитися та розвиватися у галузі флористики.Ми пропонуємо:Сприятливу атмосферу для творчості та професійного росту.Можливість співпрацювати з високоякісними квітами та матеріалами.Гнучкий графік роботи Конкурентоспроможну заробітну плату.
Пропонуємо роботу флористом
, Хмельницький, Хмельницька область
Ми — квітковий бутік, що пропонує найяскравіші та найніжніші композиції для наших клієнтів. У зв’язку з розширенням діяльності, ми шукаємо талановитого флориста, який хоче долучитися до нашої команди!Вимоги:Досвід роботи не обов’язковий — ми готові навчати та розвивати ваші навички!Креативність та увага до деталей.Вміння працювати в команді та з клієнтами.Ми пропонуємо:Цікаву та творчу роботу в атмосфері квітів та натхнення.Можливість професійного зростання та розвитку навичок.Гнучкий графік та дружню атмосферу в колективі.Магазин "Флора"
Запрошуємо на роботу флориста
, Хмельницький, Хмельницька область
«Флорист» у магазин квітівМісце роботи: місто Хмельницький вул. Водопровідна 75/2Обов’язки:1. Створення і продаж квіткових композицій 2. Обслуговування клієнтів і консультація3. Дотримання внутрішнього графіку роботи та контроль над товаромВимоги:1. Бажання працювати в галузі флористики2. Вміння креативно підходити до створення квіткових композицій3. Готовність працювати в команді та з клієнтами4. Відповідальність та пунктуальністьГрафік роботи з 8:00 до 20:00 (5 робочих днів)
робота флористом без досвіду роботи
, Хмельницький, Хмельницька область
Ми запрошуємо творчого флориста приєднатися до нашої команди! Успішному кандидату буде надана можливість втілювати свої ідеї та творчі концепції в життя, створюючи красу через квіти та композиції.Обов'язки:Створення та продаж квіткових композицій для різноманітних подій та заходів.Обслуговування клієнтів, консультування щодо вибору квіткових аранжувань.Догляд за рослинами та квітами у магазині.Ведення обліку товарів та замовлень.Вимоги:Досвід роботи не обов'язковий.Креативність та вміння працювати з кольором та текстурою.Високий рівень відповідальності та організованості.Готовність працювати в творчому середовищі та реагувати на зміни.Вміння ефективно працювати в команді та самостійно.Ми пропонуємо:Конкурентоспроможну заробітну плату та бонусну систему.Можливість розвивати свої таланти та вдосконалювати навички у креативному середовищі.Дружню та підтримуючу робочу атмосферу.
Флорист.Продавець у бутік квіти-подарунки.
, Хмельницький, Хмельницька область
Флорист-продавець в бутік в торгівельному центрі Вудмол бажано зі стажем. Але можливе і навчання. Робота за графіком. В цілому виходить 14-15 днів на місяць.
Помічник флориста/флорист
, Хмельницький, Хмельницька область
Запрошуємо на роботу флористів/помічників - флористаОфіційне працевлаштуванняМожливо - без досвідуНаш основний напрямок - оптова торгівля квітами та вазонами.Умови роботи:робочий день з 8.00 до 20.00Обов'язки:Приймання квітів, вазонівПідготування оптових замовлень до продажу, Підготовка квітів, вазонів до роздрібної торгівлі Виготовлення - оформлення букетівДогляд за вазонамиПідтримання чистоти та порядку.