Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Отдел логистики в Хмельницком"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Отдел логистики в Хмельницком"

10 667 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Отдел логистики" по диапазонам зарплаты в Хмельницком

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 23.04.24, по профессии Отдел логистики в Хмельницком открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 8.0+ грн. 0% объявлений с зарплатой 10.6+ грн, и 0% с зарплатой 11.9+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Отдел логистики в Хмельницком"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Отдел логистики в Хмельницком.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Хмельницком

Среди похожих профессий в Хмельницком наиболее высокооплачиваемой считается Оператор по приему заказов. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 24000 грн. На втором месте - Приемщик с зарплатой 16000 грн, а на третьем - Экспедитор с зарплатой 15605 грн.

Рекомендуемые вакансии

Начальник відділу
2219, ШЕПЕТІВСЬКА ФІЛІЯ ХМЕЛЬНИЦЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Хмельницький, Хмельницька область
Заробітна плата (усього): 21100 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Організація роботи відділу охорони праці, цивільного захисту, пожежної безпеки та екології. Розробка, впровадження та контроль відповідно до діючого законодавства дотримання політики праці, координація щодо діяльності цивільного захисту, дотримання норм пожежної безпеки, ведення екологічного моніторингу. Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:медичне страхуванняПрофесійні компетенції (знання, навички):знання ПК, знання законодавства, нормативних актів.
Працівник відділення м.Хмельницький (можлива часткова зайнятість)
, Хмельницький, Хмельницька область
Нова Пошта — лідер експрес-доставки в Україні. Наша команда постійно зростає, і зараз ми шукаємо працівника відділення.Хочеш стати обличчям Нової пошти та дарувати радість клієнтам, які поспішають у відділення за посилками? Любиш спілкуватися, посміхатися і з комп’ютером на «ти»? Вважай, що робота вже твоя!Ми пропонуємо тобі:«білу» заробітну плату, оплачувані відпустки, лікарняні та відрядження;навчання всім тонкощам роботи з обслуговування клієнтів по стандартам Нової пошти;молодий дружній колектив;медичне страхування;можливість кар'єрного зростання.Що потрібно робити:перевіряти цілісність вантажу;видавати та приймати вантаж клієнтів;сортувати відправлення за напрямками;розміщувати вантаж згідно зі стандартами компанії;сканувати, палетувати вантаж у відділенні;завантажувати й розвантажувати автомобілі з посилками.Ми очікуємо від тебе:фізичну витривалість;середню спеціальну, незакінчену вищу або вищу освіту.Якщо все це про тебе і ти бажаєш стати частиною великої родини Нової пошти — телефонуй.