Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Гигиена в Хмельницком"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Мережа кав’ярень "MIMOZA" пропонує роботу БАРИСТА
, Хмельницький, Хмельницька область
Мережа кав’ярень "MIMOZA" пропонує роботу БАРИСТА.Шукаємо в дружню команду "MIMOZA" енергійних та відповідальних барист. Хмельницький, район Виставка та Центр (вулиці Проспект Миру, Зарічанська та Шевченка). Пропонуємо гнучкий графік роботи 2/2 або 3/3. Виплату заробітної плати здійснюємо щоденно. Заробітня плата від 900 до 1200 грн щодня + чайові за Вашу посмішку та гарний настрій.Вимоги:· вік з 18 років;· бажано досвід роботи;· приготування кави та інших напоїв;· робота з касою;· доброчесність та пунктуальність;· охайний вигляд та ввічливе ставлення до клієнтів;· підтримка гігієни та чистоти;· гарний настрій та комунікабельність.Що ми пропонуємо:· комфортні та теплі умови праці;· щоденна виплата заробітної плати та чайових;· гнучкий графік роботи;· порядне ставлення до кожного хто з нами працює;· можливість офіційного працевлаштування;· розуміння Ваших потреб.Чекаємо на Вас у колективі кав‘ярень "MIMOZA".За детальною інформацією з приводу роботи пишіть у Viber або телефонуйте, Лілія.
Продавець непродовольчих товарів
2221, КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКА ФІЛІЯ ХМЕЛЬНИЦЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Хмельницький, Хмельницька область
Заробітна плата (усього): 8500 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Надавати допомогу у виборі товару; консультувати покупців щодо характеристик товарів, правил догляду за ними, підраховувати вартість покупки, упаковувати товар, видавати покупку; проводити ревізію у відділі, стежити за збереженням товарів, чистотою та порядком у відділі. Тел. 050 4433918 (Вікторія).Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиКоментар: 1 зміна - 08.00-16.30 год; 2 зміна - 13.00-21.30 год. Вихідні (8 днів /місяць) - згідно графіка.Умови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту; оплата харчуванняПрофесійні компетенції (знання, навички):Знання правил і норм охорони праці, протипожежного захисту, виробничої санітарії та особистої гігієни.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Відповідальність, раціональність і ефективність в організації праці на робочому місці.
В заклад ЦЕЛАВАШна 2 дні в тиждень потрібен шаурміснт на підробіток
, Хмельницький, Хмельницька область
В заклад ЦЕЛАВАШ потрібен шаурміст на підробітокЗП: 700 грн вихідГрафік роботи 2 дні в тижденьРобочий день з 09.30 до 22.00Обов’язки:Приготування шаурми, млинців;Дотримання стандартів якості приготування страв;Дотримання правил санітарної гігієни;Прийомка товарів на кухню;Офіційне працевлаштування,податки не враховуються з зп Пр. Миру, Район Виставка, біля зупинки Сілістра (4-го відділення нової пошти)