Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Продажа недвижимости в Хмельницком"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Робота Ріелтором
, Хмельницький, Хмельницька область
Ми шукаємо енергійного та амбітного ріелтора для приєднання до нашої команди в агенції нерухомості. Основні обов'язки включають пошук потенційних клієнтів, ведення переговорів, проведення оглядів об'єктів нерухомості, підготовку документації та надання консультацій клієнтам з питань купівлі, продажу та оренди нерухомості.Вимоги:- Досвід роботи в сфері нерухомості (бажаний, але не обов'язковий)- Відмінні комунікаційні та переговорні навички- Здатність працювати в команді та самостійно- Висока відповідальність та організованість- Знання ринку нерухомості та його особливостей- Володіння базовими навичками роботи з комп'ютером та програмами офісного призначенняМи пропонуємо конкурентну заробітну плату, можливість кар'єрного зростання, професійний розвиток та дружню атмосферу в колективі. Якщо ви готові приєднатися до нашої команди та зробити крок у сфері нерухомості Велком
менеджер з продажу нерухомості
, Хмельницький, Хмельницька область
Запрошуємо на роботу менеджера з продажу нерухомості в новому Житловому Комплексі в м. Хмельницький. Забзепечуємо комфортні умови праці та високу заробітну плату. Ваші основні завдання:· проведення переглядів об’єктів нерухомості· ведення переговорів · робота з клієнтами, підтримка зв’язку з ними· заповнення договорів купівлі-продажу· опрацювання і ведення клієнтської бази· здійснення холодних і гарячих дзвінків· ведення звітності (не бухгалтерська) · продаж супутніх послуг існуючим клієнтам· орієнтування на ринку нерухомості· розуміння теорії продажів з нерухомості · створення плану продажів· створення плану рекламних компаній для залучення нових клієнтів· впевнений користувач PC Вимоги до кандидата:· підтримка клієнтського сервісу та постійне підвищення свого професіоналізму· ініціативність, наполегливість, вміння переконувати · пунктуальність, охайність, уважінсть, відповідальність · стресостійкість· вміння працювати в команді· бажання працювати та розвиватись Ми пропонуємо:o підтримку та допомогу у роботіo Прозора система мотивації: % від угодo Дружній та динамічний колективo Клмфортне місце роботи у відділі продажу поряд з обʼєктом будівництва зі смачною кавою та гарним настроєм!Щодо додаткових питань - телефонуйте ʼСергій ОлександровичДо зустрічі на співбесіді!
Робота рієлтором
, Хмельницький, Хмельницька область
Агентство нерухомості КупиДім набирає працівників у новий відділ.Якщо тебе цікавить ринок нерухомості, а саме продаж та оренда. Бажаєш мати конкурентну заробітну плату. Ти амбіційний та комунікабельний.Тоді запрошую тебе в нашу команду. Ми пропонуємо: - роботу в офісі- робочий графік з 10:00 до 16:00- базу даних з квартири, як на оренду так і на продаж- молодий дружній колектив.Від тебе ми очікуємо:- швидкого навчання- бажання працювати на результат.Для запису на співбесіду звертайтесь за номером вказаним в оголошенні.
Менеджер по роботі з клієнтами, офіс-менеджер
, Хмельницький, Хмельницька область
Вакансія: менеджер по роботі з клієнтами, офіс-менеджер.Місце роботи: Хмельницький (робота тільки в офісі).Графік : 9-17 год., пн.-пт., субота - до обіду, неділя - вихідний.Роботодавець: місцеве агентство з нерухомості.Пропонує:Роботу у стабільній компанії з багаторічним досвідом на ринку.Заробітну плату від 15 000 грн.Можливість професійного зростання та кар'єрного розвитку.Дружній колектив та позитивну робочу атмосферу.Основні обов’язки:Прийом вхідних дзвінків, вихідні дзвінки, опрацювання заявок;Ведення активної комунікації з клієнтами по телефону, ведення соц.мереж, робота з сайтом, в вайбер і телеграм групах.Робота на ПК, з документами.Вимоги:Висока комунікабельність;Відмінне знання української мови, як писемної, так і усної.Впевнене володіння комп’ютером.Бажано, дотичний досвід роботи.Надсилайте резюме, телефонуйте, пишіть у вайбер або телеграм. Відбір на дану вакансію проводить агенція з підбору персоналу «Гарант-Інфо». Працюємо з 2014 року, тільки з перевіреними роботодавцями. Вакансії для шукачів роботи — безкоштовні.
Менеджер по нерухомості
, Хмельницький, Хмельницька область
Агенція нерухомості запрошує на роботу менеджера по нерухомості.Досвід роботи не обов’язковий.Обов’язки:- Моніторинг ринку нерухомості- Ведення внутрішньої бази- Консультування клієнтівДетальна інформація за телефоном.