Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Гид в Хмельницком"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

РОБОТА вантажник з проживанням КИЇВ
, Хмельницький, Хмельницька область
Виробництво критичної інфраструктури «Охолоджена риба» запрошує до своєї команди ВАНТАЖНИКА.6 переваг із Департаментом виробництва Fozzy Group:· Відмінні можливості для особистого розвитку та кар'єрного зростання· Робота в дружному та сучасному колективі· Гнучкий графік роботи· Офіційне працевлаштування· Безкоштовні гарячі обіди· Гідна та стабільна оплата праціВ нашій команді ви будете:· Здійснювати завантаження і розвантаження продукціїГрафік роботи: позмінний, який включає в себе денні та нічні зміни - з 8:00 до 20:00 та з 20:00 до 8:00. 1 година обідньої перерви.За 1 годину ви отримуєте - 101 грн, а за 1 зміну від 1100 грн.В місяць 16 змін - 17500 грн, а за 20 змін - 20 319 грн.Ми всього навчаємо та розглядаємо кандидатів без досвіду роботи!Від Вас необхідно лише бажання працювати та розвиватися в нашій команді!Приєднуйся до команди професіоналів!Записатися на співбесіду можете за телефоном: 05******47 (Марія), 06******80 (Юлія)Знаходимось в м.Києві, вул.Слобожанська 13. Надається безкоштовне проживання.
Робота Прибиральник, Київ З Проживанням
, Хмельницький, Хмельницька область
Виробництво «Охолоджена риба» запрошує до своєї команди Прибиральника виробничих приміщень.6 переваг із Департаментом виробництва Fozzy Group:· Відмінні можливості для особистого розвитку та кар'єрного зростання· Робота в дружному та сучасному колективі· Гнучкий графік роботи· Офіційне працевлаштування· Безкоштовні гарячі обіди· Гідна та стабільна оплата праціВ нашій команді ви будете:· Здійснювати миття та дезинфекцію виробничих приміщень· Заповнювати журнали та вести графік санобробки· Доглядати за робочим обладнянням та інвертаремГрафік роботи: позмінний, який включає в себе денні та нічні зміни - з 8:00 до 20:00 та з 20:00 до 8:00. 1 година обідньої перерви.За 1 годину ви отримуєте - 86.80 грн, а за 1 зміну від 900 грн.В місяць 16 змін - 15000 грн, а за 20 змін - 18 800грн.Ми всього навчаємо та розглядаємо кандидатів без досвіду роботи!Від Вас необхідно лише бажання працювати та розвиватися в нашій команді!Приєднуйся до команди професіоналів!Записатися на співбесіду можете за телефоном: 05******47 (Марія), 06******80 (Юлія)Знаходимось в м.Києві, вул.Слобожанська 13. Надається безкоштовне проживання
Приймальник вторинної сировини в Київ (житло)
Макулатура UA, Хмельницький
Приймальники вторсировини потрібні пункти прийому.   Надаємо житло.   Досвід роботи на вторинній сировині обов'язковий   Наша компанія пропонує гідні умови роботи.       Графік роботи та рівень оплати обговорюється телефоном.    З питань працевлаштування звертатись за телефоном. ...
Токар ремонт гідроциліндрів
, Хмельницький, Хмельницька область
Місце роботи: м. ХмельницькийВимоги:Досвід роботи на аналогічній посаді від 2 років;Освіта середня спеціальна;Вміння працювати з токарним верстатом, виконувати різноманітні операції з обробки деталей;Знання технічних креслень.Обов'язки:Виготовлення деталей за технічними малюнками;Обробка заготовок на токарному верстаті;Контроль якості виготовлених деталей;Дотримання технічних вимог та стандартів безпеки під час роботи.Умови:Офіційне працевлаштування згідно ТК України;Гнучкий графік роботи;Зручне розташування офісу компанії;Забезпечення необхідними матеріалами та інструментами для виконання роботи.Якщо ви відповідаєте вимогам та готові приєднатися до нашої команди, надсилайте свої резюме для розгляду.
Водій
, Хмельницький, Хмельницька обл.
ПотрібенВОДІЙ на бензовозВимоги до кандидата:- діючий біометричний закордонний паспорт- дозвіл АДР (бажано код 95)- посвідчення водія кат. "СЕ"- наявність чіп-карти- досвід роботи від 3 роківГідна заробітна платаВсі питання за телефонами!
Водій-експедитор
«ГалаТеа», Хмельницький
Компанія «ГалаТеа» запрошує в свою командуВОДІЯ -ЕКСПЕДИТОРА.Ми займаємося продажем продуктів харчування (чай, кава, кондитерські вироби, вода, бакалія)Чим потрібно буде займатись?Наші очікування від кандидата:доставка товарів клієнтам компанії;робота з документацією, що супроводжує процес доставки товару.бажано досвід роботи в доставці товарів та знання супроводжувальної документації;бажання працювати.Вимоги до кандидата:досвід роботи на аналогічній посаді (водійське посвідчення кат. В, С, С1);досвід керування від 1-го року обов’язково;наявність військового квитка;уважність, відповідальність, пунктуальність.безаварійний стаж водіння.Ми пропонуємо:Офіційне працевлаштування;Графік роботи: Пн-Пт з 07:00 до 18.00 (завершення доставки товару по маршруту).Гідну заробітну плату та стабільну виплату двічі на місяць;можливість придбати товари компанії для своїх потреб ;Заохочуємо довготривалі трудові відносини з компанією.Хочете працювати в сильній компанії, яка, не зважаючі на скрутні часи, розвивається та втілює свої амбітні цілі?Якщо вакансія Вас зацікавила, надсилайте своє резюме і з зазначенням досвіду та бажаного рівня з/п!
Торгівельний представник
«ГалаТеа», Хмельницький
На ринку понад 20 років.Просуваємо широкий асортимент у сегменті кондитерка, вода, чай, кава товару та багато іншого (власне виробництво).2 філій у містах областіУ зв’язку із зростанням попиту на пропоновану нами продукцію, розширюємо торговий відділ. Запрошуємо на работу менеджера з продажу по області .Наша місія:Надати клієнту максимально якісний спектр наших послуг.Кого хочемо бачити:оптимістичний настрій;100% залученність до роботи;самомотивованого працівника;бажання працювати на результат та добре заробляти;вміння та бажання працювати в команді.Основні обов’язки:пошук нових та ведення наявних клієнтів (прийом, оформлення замовлень, контроль ДЗ)Ми пропонуємо:працевлаштуваннясвоєчасна і гідна оплата працікомпенсація витрат на пальне і амортизацію автоверхньої планки в з/п не має-фінансовий результат залежить від вашого прагнення та розуміння «скільки ви бажаєте заробляти»Шановний пошукачу, якщо ваш досвід і навички відповідають викладеним вище вимогам — телефонуйте або надсилайте свої резюмеЗа детальною інформацією звертайтеся за номером: ...
Кухар-універсал
«ГалаТеа», Хмельницький
Кафе «Stolovf № 1», що знаходиться поруч із супермаркетом «Delikate» (вул.Інститутська,14), запрошує на роботу. Гарантуємо тобі гідну і своєчасну зарплатню, зручні умови праці.Вимоги:чесність,бажання працювати і заробляти кошти у цей складний час,організованність.Умови роботи:Нове і сучасне обладнання;Робота с 7.00 и 19.00 год. 3 дні через 3.Зобов’язання:технологічний процес приготування страв, розробка нових видів продукції.
Інженер-конструктор
, Хмельницький, Хмельницька область
Виробнича компанія ТОВ ІДК Метал шукає конструктора.Вимоги:Досвід роботи в SolidWorks.Обов’язки:Проектування металоконструкцій (профільна труба, листовий метал);виготовлення креслень;контроль виконання.Графік роботи пн.-пт. з 9.00−18.00Можлива часткова зайнятістьПропонуємо:гідну та стабільну заробітну плату;офіційне працевлаштування;достойні умови праці;дружній колектив.Деталі в робочий час за т. +38067 556 9964Адреса: м. Хмельницький, пр. Миру, 59.
Запрошуємо в команду оператора з прийому замовлень Хмельницький
, Хмельницький, Хмельницька область
Запрошуємо на постійну основу в команду Sushizoom на вакансію:ОПЕРАТОР (прийом і видача замовлень) | з/п: 10 000 — 12 000|досвід роботи вітається, але не обов’язковий|Графік роботи: позмінно 2/2Ми гарантуємо:гідна заробітна плата;дружній колектив;по змінний графік роботи;Вимоги:досвід роботи вітається, але не обов’язковий;бажання працювати і удосконалювати навички;комунікабельність;дружелюбність.Детальна консультація за номером:38********04
Зварювальник на металообробне підприємство
, Хмельницький, Хмельницька область
Виробнича компанія ТОВ ІДК Метал шукає зварювальника-складальника.Обов'язки:- зварювання конструкцій з профільної труби і листового металу напівавтоматомГрафік роботи пн.-пт. з 9.00−18.00Пропонуємо:Гідну та стабільну заробітну плату;Офіційне працевлаштування;Достойні умови праці;Дружній колектив;Деталі в робочий час за т. +309******00, +38**********64Адреса: м. Хмельницький Пр. Миру 59.
Робота Бармен у сімейний ресторан
, Хмельницький, Хмельницька область
Ми — мережа ДРЦ «Країна Мрій», запрошуємо у нашу команду енергійного та відповідального БАРМЕНА.Досвід роботи не є обов'язковим - ми навчаємо!Графік роботи: з 9:00−21:00, 2/2 або 3/3;Розташування: м. Хмельницький, вул. Свободи 73 (біля ЦУМу).Обов’язки:приготування напоїв згідно з технологічними картами та стандартами компанії;досконале знання асортименту напоїв ресторану;надання якісного сервісу;дотримання чистоти та організація порядку на робочому місці;проведення інвентаризацій.Ми пропонуємо:своєчасну та гідну оплату праці 2 рази на місяць;ранкова кава та смачний обід;реальний кар'єрний ріст у нашій динамічній мережі;круте наставництво, навчання та стажування — ми зробимо з тебе справжнього професіонала!З нами ти здобудеш професійний розвиток, та отримаєш багато позитивних вражень.Телефонуй — +38********46 (Ілона), ми чекаємо саме на тебе!
Водій категорія С+Е
, Хмельницький, Хмельницька область
Шукаємо водія на вантажівку категорія С+Е з чіпом, для міжнародних перевезенньВсі деталі за телефоном зарплата гідна. ТЕРМІНОВО. Всі умови за телефоном
Слюсар ремонт гідроциліндрів
, Хмельницький, Хмельницька область
Вимоги:Технічна освіта,права категорії Б,досвід роботи слюсарем, механіком.Досвід у ремонті вузлів та агрегатів спецтехніки,розуміння принципів роботи гідравлічних компонентів,досвід у підборі запчастин, ПК.Умови роботи: склад, майстерняОбов’язки:Діагностика гідравлічних систем,усунення причин поломки,налаштування систем,встановлення додаткового обладнання на техніку замовника;ремонт (розбирання/складання циліндрів).
Запрошуємо сушиста з досвідом або без досвіду. Всього навчимо
, Хмельницький, Хмельницька область
Заклад із доставки суші запрошує на роботу суші-кухаря у місті Хмельницький. Ми шукаємо людину, яка знає основи приготування суші, вміє обробляти рибу і овочі, має бажання вчитися і розвиватися в цій сфері.Якщо досвід відсутній — навчаємо.Обов’язки:приготування суші згідно калькуляцій закладу;обробка риби та овочів для використання в стравах;дотримання стандартів якості та безпеки харчування.Ми пропонуємо:гнучкий графік роботи: позмінний 2/2можливість навчатися та розвиватися в сфері суші;дружній колектив;гідну заробітну плату.: 18 000-24 000 грнЯкщо бажаєте стати частиною нашої команди, надсилайте ваше резюме! Ми готові взяти на роботу людину із нульовим досвідом, якщо є бажання навчатися.Детальна інформація за телефоном38********04
Викладач англійської мови
, Хмельницький, Хмельницька область
У команду молодої, але професійної мовної школи ROYAL потрібен вчитель англійської мови (рівень В2-С1)!УМОВИ СПІВПРАЦІ:- знання англійської на належному рівні- профільна освіта/сертифікати (бажано, але не обов'язково)- досвід роботи з дорослими (можна мінімальний)- готовність до роботи в Zoom та на Miro (за необхідності - навчаємо)- пунктуальність- відповідальність- бажання розвиватись- вміння вчитись- креативність та гнучкість- любов до своєї професіїМИ ПРОПОНУЄМО:- гідна оплата праці- гнучкий графік (перша/друга половина дня; вихідні), який підлаштовуємо під викладача- тренінги та вебінари для викладачівСКОНТАКТУЙТЕ З НАМИ:Telegram: royal_eng_s Instagram: royal__eng
Касир торговельного залу
Гарний колектив,гідні умови праці,стабільна та ринкова заробітна платаофіційне працевлаштування, центр міста.Графік: 3/3, 4/2
ТЕРМІНОВО! Оператор станка в цех, можливо без досвіду роботи (Дубово)
УВАГА!У провідній компанії з виробництва цвяхів та реалізації різних засобів кріплення (м.Хмельницький) відкрита вакансія:- Працівник в цех, оператор станка (можливо без досвіду роботи)Ми пропонуємо:Безкоштовне навчання для працівників без досвіду роботи;Гідну оплату праці;П’ятиденний робочий тиждень (субота, неділя — вихідні дні);Змінний графік роботи з перервою на обід;Оплачувану відпустку тривалістю 31 календарний день;Оплачувані лікарняні;Медичне страхування в приватних клініках;Забезпечення спецодягом;Зручні побутові умови (гарячий душ, мікрохвильова піч, холодильник, чайник).Обов'язки:Робота на лінії по виготовленню цвяхів на цвяхових полуавтоматахВимоги:Порядність, пунктуальність.Якщо у вас є знайомі або друзі, яких зацікавила ця вакансія, направляйте їх до нас. За кожного приведеного працівника по вашій рекомендації обіцяємо приємний бонус! :)
Робота поваром в ресторані
Потрібний повар у ресторан Дружний колектив ,гідна оплата праціВсі деталі по телефону0.**********25..
Робота різноробочий
В бригаду по вкладанню бруківки потрібні різноробочі, своєчасна виплата зарплати стабільна робота, гідна зарплата. Досвід не обов'язковоРобота в містіЯкщо цікаво пишіть