Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Сварщик в Хмельницком"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Сварщик в Хмельницком"

16 931 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Сварщик" по диапазонам зарплаты в Хмельницком

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 25.04.24, по профессии Сварщик в Хмельницком открыто 10 вакансий. Для 50% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 12.0+ грн. 20% объявлений с зарплатой 23,7+ грн, и 10% с зарплатой 13.3+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Сварщик в Хмельницком"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Сварщик в Хмельницком.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Хмельницком

Среди похожих профессий в Хмельницком наиболее высокооплачиваемой считается Регулировщик. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 25000 грн. На втором месте - Резчик с зарплатой 20000 грн, а на третьем - Технолог с зарплатой 18750 грн.

Найдите подходящую статистику

Газосварщик

Смотреть статистику

Главный сварщик

Смотреть статистику

Помощник сварщика

Смотреть статистику

Сварщик 3 разряда

Смотреть статистику

Сварщик 4 разряда

Смотреть статистику

Сварщик 5 разряда

Смотреть статистику

Сварщик 6 разряда

Смотреть статистику

Сварщик аргонщик

Смотреть статистику

Сварщик без опыта

Смотреть статистику

Сварщик вахта

Смотреть статистику

Сварщик ВОЛС

Смотреть статистику

Сварщик газорезчик

Смотреть статистику

Сварщик контактной сварки

Смотреть статистику

Сварщик кузнец

Смотреть статистику

Сварщик металлоконструкций

Смотреть статистику

Сварщик монтажник

Смотреть статистику

Сварщик на полуавтомат

Смотреть статистику

Сварщик накс

Смотреть статистику

Сварщик оптоволокна

Смотреть статистику

Сварщик РДС

Смотреть статистику

Сварщик ручной сварки

Смотреть статистику

Сварщик сборщик

Смотреть статистику

Сварщик труб

Смотреть статистику

Сварщик трубопроводов

Смотреть статистику

Судовой сварщик

Смотреть статистику

Электро-сварщик

Смотреть статистику
Показать еще

Рекомендуемые вакансии

Робота бариста без досвіду
, Хмельницький, Хмельницька область
Наша команда кав'ярні "Арома кави" шукає талановитого та пристрасного бариста, який поділиться нашою любов'ю до кави.Обов'язки:Приготування кавових напоїв відповідно до стандартів компаніїОбслуговування гостей з увагою та привітністюПідтримка чистоти на робочому місціДопомога у підборі кави та напоїв для гостейВимоги:Досвід роботи не обов'язковийЗнання процесів приготування кавиХороші комунікативні навичкиМи пропонуємо:Повний робочий деньКонкурентну зарплатуПриємне робоче середовищеМожливість професійного розвитку в сфері кавиХмельницькийМи є агенцією по підбору персоналу, для кандидатів це безкоштовно.Ми чекаємо на ваші відгуки!
Зварювальник у Бельгії
, Хмельницький, Хмельницька область
Потрібні зварювальники для зварювання металевих конструкцій. Висока заробітна плата. Офіційне працевлаштування.18 євро за годину нетто. Багато годин праці. Хороша можливість добре заробити.
робота флористом без досвіду роботи
, Хмельницький, Хмельницька область
Ми запрошуємо творчого флориста приєднатися до нашої команди! Успішному кандидату буде надана можливість втілювати свої ідеї та творчі концепції в життя, створюючи красу через квіти та композиції.Обов'язки:Створення та продаж квіткових композицій для різноманітних подій та заходів.Обслуговування клієнтів, консультування щодо вибору квіткових аранжувань.Догляд за рослинами та квітами у магазині.Ведення обліку товарів та замовлень.Вимоги:Досвід роботи не обов'язковий.Креативність та вміння працювати з кольором та текстурою.Високий рівень відповідальності та організованості.Готовність працювати в творчому середовищі та реагувати на зміни.Вміння ефективно працювати в команді та самостійно.Ми пропонуємо:Конкурентоспроможну заробітну плату та бонусну систему.Можливість розвивати свої таланти та вдосконалювати навички у креативному середовищі.Дружню та підтримуючу робочу атмосферу.
Зварювальник
Гарант-Инфо, Хмельницький
Фірма, яка займається виробництвом і ремонтом промислового холодильного обладнання, запрошує на роботу зварювальника (аргон). Локація — м. Хмельницький. (житло не надається).Вимоги: з досвідом роботи/ без досвіду роботи, відповідна освіта.Особисті якості: відповідальність, порядність, дисциплінованість.Умови роботи: графік нормований: пн.-пт., своєчасна оплата праці (від навиків, досвду і виконаних робіт).Обов’язки: зварювання металоконструкцій.Умови праці хороші.Надсилайте резюме у відгуки, телефонуйте, пишіть у вайбер або телеграм. .Відбір на дану вакансію проводить агенція з підбору персоналу «Гарант-Інфо». Працюємо з 2014 року, тільки з перевіреними роботодавцями.Вакансії для шукачів роботи — безкоштовні. Все буде Україна.
Зварювальник СГ-техніки
, Хмельницький, Хмельницька область
Молода, амбіційна компанія "ВЕСНА", лідер в сфері сільського господарства, запрошує компетентних спеціалістів з електрозварювальних робіт приєднатись до драйвової команди професіоналів.Перевагу матимуть цілеспрямовані кандидати з активною життєвою позицією, бажанням кар'єрно зростати та розвиватись та з відповідним досвідом роботи від 1 року Ми гарантуємо: цікаву, стабільну роботу з перспективою кар'єрного зросту, офіційне працевлаштування, конкурентну заробітну плату із своєчасною виплатою та оплачуваною відпусткоюУмови:Робочий графік: ПН-ПТ 9:00 - 18:00 (готовність до ненормованого формату роботи)Готовність до відряджень в межах України (підконтрольні та безпечні частини)Розмір З/П визначається індивідуально, за результатами співбесідиОфіційне працевлаштування після проходження випробувального термінуВипробувальний термін 2 місяці - оплачуванийВимоги:Особисті якості: чесність, порядність, відповідальністьВмотивованість, бажання працювати та розвиватисьСередня спеціальна освітаДосвід роботи на аналогічній посаді - від 2-ох роківВисока продуктивність та чіткість виконання поставлених завданьВміння швидко орієнтуватися в ситуаціїОбов'язки:Виконувати зварювання елементів, агрегатів, конструкційВиконувати роботи по ручному кисневому і газовому прямолінійному різаннюВиконувати роботи автоматично і механічною зваркоюДотримання вимог безпеки праціЯкщо Вас зацікавила вакансія і Ваш досвід та кваліфікація відповідають вимогам, надсилайте своє резюме з фото або ТЕЛЕФОНУЙТЕ: +38********13 Артем - ми чекаємо на Вас.Звертаємо Вашу увагу, що зворотний зв'язок за результатами розгляду на вакансію надається протягом 2 тижнів у разі позитивного рішення по Вашій кандидатурі
Зварювальник на металообробне підприємство
, Хмельницький, Хмельницька область
Виробнича компанія ТОВ ІДК Метал шукає зварювальника-складальника.Обов'язки:- зварювання конструкцій з профільної труби і листового металу напівавтоматомГрафік роботи пн.-пт. з 9.00−18.00Пропонуємо:Гідну та стабільну заробітну плату;Офіційне працевлаштування;Достойні умови праці;Дружній колектив;Деталі в робочий час за т. +309******00, +38**********64Адреса: м. Хмельницький Пр. Миру 59.
Продавець на овочі (Свободи,73). Без досвіду роботи.
, Хмельницький, Хмельницька область
Запрошуємо на роботу продавця на овочі! Досвід роботи необов’язковий. Всього навчимо та допоможемо адаптуватися! Ми пропонуємо: • Офіційне працевлаштування з першого робочого дня. Заробітна плата двічі на місяць від 12870 грн до 16380 грн (на повній зайнятості) • Графік з 08:00 до 20:00, 3/3.• Знижка 30% на продукцію власного виробництва (кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава). • Безкоштовна розвозка працівників, після вечірньої зміни. тел. 09*********72, 09*********78 Інна Телефонуйте або пишіть на вайбер. До зустрічі на співбесіді:)
Працівники на виробництво м/п вікон і дверей, можна без досвіду роботи
, Хмельницький, Хмельницька область
Запрошуємо на роботу працівників на лінію виробництва (м/п вікон і дверей), у зв’язку зі збільшенням об`ємів виробництва.Вимоги:досвід роботи не обов'язково.бажання працювати.місцеві і ВПО.нормальний фізичний стан.Обов'язки:робота на лінії складаннязбірка (автоматизована)Умови роботи:Доставка на роботу та з роботи службовим транспортом;Стабільна зарплата та її своєчасна виплата, орієнтир від 22000 грн./міс.;Графік роботи: 8-20 год., 4/2 дні.Вакансія хороша. Звертайтесь!Детальніше по телефону. Надсилайте резюме, телефонуйте, пишіть у вайбер або телеграм.Попередній відбір на дану вакансію проводить агенція з підбору персоналу «Гарант-Інфо». Працюємо з 2014 року, тільки з перевіреними роботодавцями.Вакансії для шукачів роботи — безкоштовні.
Шукаємо КУХАРЯ на фастфуд можна без досвіду
, Хмельницький, Хмельницька область
Робота кухарем нужен повар робота на кухніШукаємо кухаря в нашу команду Знаходимося на інститутській біля ХНУ.Не вмієте - не проблема, навчимо, головне бажання працювати.В обовʼязки входить:Приготування фастфудуКонтроль якості продукціїПідтримання чистоти на робочому місціЗнання основ приготування та технологічних картМи пропонуємоЗ/п 400 грн +%+ чайовіБезкоштовний обідПрацевлаштування якщо потрібноСтабільну виплату заробітньої платиПрацюємо з 10 по 21 годину.Графік можемо зробити який Вам зручно, може бути 2/2 або ж 3/3 або будь як зручний для Вас.
Робота будівництво
, Хмельницький, Хмельницька область
Потрібні люди в бригаду монолітчиків тільки зі стажем роботи, можу забезпечити роботу на одному місці на пару років , житло надаю ... Сварщики монтажникі потрібні також , кого цікавить пишіть у вайбер. Зарплата від виробіткуі в нас не ставка ...