Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Журналист в Хмельницком"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Робота бариста без досвіду
, Хмельницький, Хмельницька область
Наша команда кав'ярні "Арома кави" шукає талановитого та пристрасного бариста, який поділиться нашою любов'ю до кави.Обов'язки:Приготування кавових напоїв відповідно до стандартів компаніїОбслуговування гостей з увагою та привітністюПідтримка чистоти на робочому місціДопомога у підборі кави та напоїв для гостейВимоги:Досвід роботи не обов'язковийЗнання процесів приготування кавиХороші комунікативні навичкиМи пропонуємо:Повний робочий деньКонкурентну зарплатуПриємне робоче середовищеМожливість професійного розвитку в сфері кавиХмельницькийМи є агенцією по підбору персоналу, для кандидатів це безкоштовно.Ми чекаємо на ваші відгуки!
Менеджер-координатор таємних покупців, віддалено, Хмельницький і обл.
, Хмельницький, Хмельницька область
Міжнародна компанія 4Service пропонує вакансіюМенеджер-координатор таємних покупців - Хмельницький і обл.Умови:віддалено (робота з дому), з будь-якого міста України;цікаві проекти перевірки якості обслуговування у різних закладах;зарплата залежить від виконаної роботи ( до 10-12 тис.грн);надаємо дистанційне навчання;графік пн-пт 9.00-18.00Вимоги:ПК або ноутбук, швидкісний інтернет;відповідальне ставлення до роботи;грамотне усне і писемне мовлення;комунікабельність.Обов'язки:Організовувати роботу таємних покупців - координувати анонімні перевірки якості обслуговування в магазинах, аптеках, банках та інших закладах.Не втрачайте свій час! Починайте кар'єру у нашій компанії!Вкажіть свої контакти за посиланням - і ми з вами зв'яжемося якнайшвидше.
робота флористом без досвіду роботи
, Хмельницький, Хмельницька область
Ми запрошуємо творчого флориста приєднатися до нашої команди! Успішному кандидату буде надана можливість втілювати свої ідеї та творчі концепції в життя, створюючи красу через квіти та композиції.Обов'язки:Створення та продаж квіткових композицій для різноманітних подій та заходів.Обслуговування клієнтів, консультування щодо вибору квіткових аранжувань.Догляд за рослинами та квітами у магазині.Ведення обліку товарів та замовлень.Вимоги:Досвід роботи не обов'язковий.Креативність та вміння працювати з кольором та текстурою.Високий рівень відповідальності та організованості.Готовність працювати в творчому середовищі та реагувати на зміни.Вміння ефективно працювати в команді та самостійно.Ми пропонуємо:Конкурентоспроможну заробітну плату та бонусну систему.Можливість розвивати свої таланти та вдосконалювати навички у креативному середовищі.Дружню та підтримуючу робочу атмосферу.
Пакувальник на склад брендового одягу Zara| Польща
, Хмельницький, Хмельницька область
Пакувальник на склад брендового одягу ZARAZARA -іспанський бренд, під яким випускається чоловічий, жіночий і дитячий одяг. Крім одягу бренд випускає також взуття з аксесуарами, білизною й парфумерією. Заробітна плата Середня заробітна плата:5300-6650 зл на міс нетто; 49 000-62 000 грн; 1250-1600$.22,36 зл на год нетто - ставка;27.70 зл на год нетто - ставка від 18 до 26 років (уточнювати).Є аванс після 2-х відпрацьованих тижнів. Графік роботиПо 8-10-12 годин;Денна та нічна зміни;Середня кількість робочих годин на місяць: 240.Обов’язкиробота зі сканером та комп’ютером;збір замовлень;пакування товару;оформлення повернень. Проживаннянадається роботодавцем;працівники живуть в хостелах;гарні умови, в кімнаті проживає 2-3людини;пари живуть в окремій кімнаті;є все необхідне для життя і відпочинку, WI-FI, холодильник.Переваги в роботі з нашою компанією:Компанія року Вибір Споживача 2020 року та Вибір Споживача 2022 року та Компанія року UBA 2023 серед агентств з працевлаштування за кордоном.Ліцензія Міністерства Соціальної Політики України 223 від 15.02.2019 року.Перевірена компанія журналістами телеканалу "1+1".Офіційно зареєстрована на території України.Ведемо клієнтів по обидві сторони кордону.
Продавець на овочі (Свободи,73). Без досвіду роботи.
, Хмельницький, Хмельницька область
Запрошуємо на роботу продавця на овочі! Досвід роботи необов’язковий. Всього навчимо та допоможемо адаптуватися! Ми пропонуємо: • Офіційне працевлаштування з першого робочого дня. Заробітна плата двічі на місяць від 12870 грн до 16380 грн (на повній зайнятості) • Графік з 08:00 до 20:00, 3/3.• Знижка 30% на продукцію власного виробництва (кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава). • Безкоштовна розвозка працівників, після вечірньої зміни. тел. 09*********72, 09*********78 Інна Телефонуйте або пишіть на вайбер. До зустрічі на співбесіді:)
Працівники на виробництво м/п вікон і дверей, можна без досвіду роботи
, Хмельницький, Хмельницька область
Запрошуємо на роботу працівників на лінію виробництва (м/п вікон і дверей), у зв’язку зі збільшенням об`ємів виробництва.Вимоги:досвід роботи не обов'язково.бажання працювати.місцеві і ВПО.нормальний фізичний стан.Обов'язки:робота на лінії складаннязбірка (автоматизована)Умови роботи:Доставка на роботу та з роботи службовим транспортом;Стабільна зарплата та її своєчасна виплата, орієнтир від 22000 грн./міс.;Графік роботи: 8-20 год., 4/2 дні.Вакансія хороша. Звертайтесь!Детальніше по телефону. Надсилайте резюме, телефонуйте, пишіть у вайбер або телеграм.Попередній відбір на дану вакансію проводить агенція з підбору персоналу «Гарант-Інфо». Працюємо з 2014 року, тільки з перевіреними роботодавцями.Вакансії для шукачів роботи — безкоштовні.
Шукаємо КУХАРЯ на фастфуд можна без досвіду
, Хмельницький, Хмельницька область
Робота кухарем нужен повар робота на кухніШукаємо кухаря в нашу команду Знаходимося на інститутській біля ХНУ.Не вмієте - не проблема, навчимо, головне бажання працювати.В обовʼязки входить:Приготування фастфудуКонтроль якості продукціїПідтримання чистоти на робочому місціЗнання основ приготування та технологічних картМи пропонуємоЗ/п 400 грн +%+ чайовіБезкоштовний обідПрацевлаштування якщо потрібноСтабільну виплату заробітньої платиПрацюємо з 10 по 21 годину.Графік можемо зробити який Вам зручно, може бути 2/2 або ж 3/3 або будь як зручний для Вас.
Пакувальник на склад брендового одягу Н&М / Польща
, Хмельницький, Хмельницька область
Працівник на складі брендового одягу НМ Шведська компанія, що випускає одяг, взуття, аксесуари, спідню білизну, купальники, косметику, товари для дому в сегменті За детальною інформацією звертайтесь за номером: (вайбер/ телеграм) АнастасіяЗаробітна плата:22,36 зл/год нетто 27.70 зл/год нетто - ставка від 18 до 26 років (уточнювати). 300 зл премії від агенції за 2 перші пропрацьовані місяці. Є аванс після 2-х відпрацьованих тижнів.Графік роботи: Є дві зміни: 07:00-17.30 та 17.30- 04.00; Дві перерви за зміну: 15 та 30 хвилин; Середня кількість робочих годин на місяць: мінімум 200-230.Обов’язки:Збір замовлень; Перевірка повернутого товару; Пакування. Коробки не важкіПроживання:надається роботодавцем; комунальні послуги 240 зл/місяць; гарні умови, в кімнаті проживає 2-3 осіб; безкоштовний доїзд до роботи.Додаткові умовиНадаємо безкоштовний робочий одяг (штани, сорочка, утеплена желетка, взуття). Кімнатна температура на складі. є повноцінний обід ( перше і друге ).За детальною інформацією звертайтесь за номером: (вайбер/ телеграм) АнастасіяПереваги в роботі з нашою компанією:Компанія року Вибір Споживача 2020 року та Вибір Споживача 2022 року та Компанія року UBA 2023 серед агентств з працевлаштування за кордоном.Ліцензія Міністерства Соціальної Політики України 223 від 15.02.2019 року.Перевірена компанія журналістами телеканалу "1+1".Офіційно зареєстрована на території України.Ведемо клієнтів по обидві сторони кордону.За детальною інформацією звертайтесь за номером: (вайбер/ телеграм) Анастасія