Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Продажа техники в Хмельницком"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Менеджер з продажу, торговий представник
АП "Гарант-інфо", Хмельницкий, Хмельницкая область
 Вакансія: Менеджер з продажу, торговий представник.Роботодавець — провідна промислова компанія в Україні на ринку сантехніки, опалювальної техніки та кераміки з 22 річним досвідом. Офіс в м.Хмельницькому. Умови вакансії:графік з понеділка по п’ятницю (8−18 год.); дружній і стабільний колектив; конкурентна заробітна плата та система преміювання (Стабільна ставка 20 000 грн. + %, + паливо, + амортизація); цікава та розвиваюча робота в динамічній компанії. Ваші обов’язки будуть включати:Підтримка та розширення клієнтської бази; Об'їзд ввіреної території та ведення вже існуючої бази клієнтів ;Прийом вхідних дзвінків та заявок клієнтів, переадресація їх для опрацювання; Ведення бази клієнтів у AGENT 1С; Виконання плану, збільшення об'єму продаж. Вимоги до кандидата:Досвід роботи на дотичній посаді; Відмінні комунікативні навички; Вміння працювати з клієнтами та будувати довгострокові відносини; Наявність власного автомобіля; Стать не важлива.Вакансія хороша. Звертайтесь!Детальніше по телефону. Надсилайте резюме у відгуки, телефонуйте, пишіть у вайбер або телеграм: 0983002439  0970049455  Попередній відбір на дану вакансію проводить агенція з підбору персоналу «Гарант-Інфо». Працюємо з 2014 року, тільки з перевіреними роботодавцями. Вакансії для шукачів роботи — безкоштовні. Все буде Україна .
Менеджер з продажу, торговий представник
АП "Гарант-інфо", Хмельницкий, Хмельницкая область
Вакансія: Менеджер з продажу, торговий представник.Роботодавець — провідна промислова компанія в Україні на ринку сантехніки, опалювальної техніки та кераміки з 22 річним досвідом. Офіс в м.Хмельницькому.Умови вакансії:графік з понеділка по п’ятницю (8−18 год.); дружній і стабільний колектив; конкурентна заробітна плата та система преміювання (Стабільна ставка 20 000 грн. + %, + паливо, + амортизація); цікава та розвиваюча робота в динамічній компанії.Ваші обов’язки будуть включати:Підтримка та розширення клієнтської бази; Об'їзд ввіреної території та ведення вже існуючої бази клієнтів ;Прийом вхідних дзвінків та заявок клієнтів, переадресація їх для опрацювання; Ведення бази клієнтів у AGENT 1С; Виконання плану, збільшення об'єму продаж.Вимоги до кандидата:Досвід роботи на дотичній посаді; Відмінні комунікативні навички; Вміння працювати з клієнтами та будувати довгострокові відносини; Наявність власного автомобіля; Стать не важлива.Вакансія хороша. Звертайтесь!Детальніше по телефону. Надсилайте резюме у відгуки, телефонуйте, пишіть у вайбер або телеграм:09830024390970049455Попередній відбір на дану вакансію проводить агенція з підбору персоналу «Гарант-Інфо». Працюємо з 2014 року, тільки з перевіреними роботодавцями.Вакансії для шукачів роботи — безкоштовні. Все буде Україна.
Продавець-консультант, касир
«ГалаТеа», Хмельницький
На постійне працевлаштування запрошуємо касира у супермаркет «Delikate».Ми пропонуємо:стабільну оплату праці;гнучкий графік роботи (3 дні через 3);широкі можливості кар'єрного росту та професійного розвитку.Вимоги:освіта середня або середньо-спеціальна;досвід роботи з касою вітається;відповідальність, організованість.Обов’язки:проведення розрахунково-касового обслуговування покупців;участь в проведенні інвентаризацій;підтримання чистоти і порядку на робочосу місці в прикаcовій зоні.Якщо Вас зацікавила вакансія, надсилайте своє резюме. У разі додакових питань, звертайтесь за телефоном, або приходьте до нас в магазин​ Отже, надсилайте резюме, телефонуйте та приєднуйтеся до «Delikate»
Оператор-заправник АЗС
, Хмельницький, Хмельницька область
Вже більше 70 років «Укрнафта» є найбільшою нафтогазовидобувною компанією України, в складі якої перебувають 1791 нафтових та 147 газових свердловин, а також більше 500 монобрендових АЗС UKRNAFTA майже в усіх регіонах України.Все це можливо завдяки людям, які працюють в нашій команді — сильним, відважним, рішучим, інноваційним та об'єднаним спільною метою. Велика родина #UkrnaftaPeople налічує майже 20 000 колег по всій Україні, запрошуємо стати частиною нашої команди «Оператора-заправника АЗС».З нами ви отримаєте:Офіційне працевлаштування та своєчасну виплату заробітної плати на ринковому рівні;Програму лояльності для всіх співробітників зі знижками на пальне, товари магазинів та кава-корнерів АЗС;Оплачувану відпустку та лікарняний;Відкриту лінію для важливих питань та нових ідей співробітників;Корпоративне навчання, підвищення кваліфікацій та розвиток;Професійний та кар'єрний ріст.Вашими основними завданнями будуть:Активний продаж пального, скрапленого газу, супутніх товарів та послуг на АЗС;Забезпечення зберігання нафтопродуктів, скрапленого газу, матеріальних цінностей та супутніх товарів;Дотримання стандартів обслуговування клієнтів на полі колонок АЗС Ukrnafta;Дотримання вимог робочої та технологічної інструкцій, правил техніки безпеки та пожежної безпеки.Ми очікуємо від вас:Повна загальна середня освіта;Увага до деталей, активність та ініціативність;Високий рівень комунікаційних навичок та клієнтоорієнтованість;Наявність посвідчення оператора АЗС буде перевагою;Впорядковані документи, а саме наявний військово-обліковий документ згідно діючого законодавства, паспорт (непротермінований) та інші.Графік:Доба через три.Локація:вул. Пілотська, 12Направляйте резюме або заповнюйте коротку анкету та приєднуйтесь до команди #UkrnaftaPeople!Заправляємо до перемоги! Звертаємо Вашу увагу, що зворотний зв’язок за результатами розгляду на вакансію надається протягом тижня в разі позитивного рішення по Вашій кандидатурі.Направляючи резюме на вакансію, Ви даєте згоду на використання Ваших персональних даних компанією «Укрнафта» в рамках чинного законодавства України. Компанія «Укрнафта» гарантує конфіденційність звернень та переговорного процесу при відборі кандидатів на вакансію.
Оператор-заправник АЗС
, Хмельницький, Хмельницька область
Вже більше 70 років «Укрнафта» є найбільшою нафтогазовидобувною компанією України, в складі якої перебувають 1791 нафтових та 147 газових свердловин, а також більше 500 монобрендових АЗС UKRNAFTA майже в усіх регіонах України.Все це можливо завдяки людям, які працюють в нашій команді — сильним, відважним, рішучим, інноваційним та об'єднаним спільною метою. Велика родина #UkrnaftaPeople налічує майже 20 000 колег по всій Україні, запрошуємо стати частиною нашої команди «Оператора-заправника АЗС».З нами ви отримаєте:Офіційне працевлаштування та своєчасну виплату заробітної плати на ринковому рівні;Програму лояльності для всіх співробітників зі знижками на пальне, товари магазинів та кава-корнерів АЗС;Оплачувану відпустку та лікарняний;Відкриту лінію для важливих питань та нових ідей співробітників;Корпоративне навчання, підвищення кваліфікацій та розвиток;Професійний та кар'єрний ріст.Вашими основними завданнями будуть:Активний продаж пального, скрапленого газу, супутніх товарів та послуг на АЗС;Забезпечення зберігання нафтопродуктів, скрапленого газу, матеріальних цінностей та супутніх товарів;Дотримання стандартів обслуговування клієнтів на полі колонок АЗС Ukrnafta;Дотримання вимог робочої та технологічної інструкцій, правил техніки безпеки та пожежної безпеки.Ми очікуємо від вас:Повна загальна середня освіта;Увага до деталей, активність та ініціативність;Високий рівень комунікаційних навичок та клієнтоорієнтованість;Наявність посвідчення оператора АЗС буде перевагою;Впорядковані документи, а саме наявний військово-обліковий документ згідно діючого законодавства, паспорт (непротермінований) та інші.Направляйте резюме або заповнюйте коротку анкету та приєднуйтесь до команди #UkrnaftaPeople!Заправляємо до перемоги! Звертаємо Вашу увагу, що зворотний зв’язок за результатами розгляду на вакансію надається протягом тижня в разі позитивного рішення по Вашій кандидатурі.Направляючи резюме на вакансію, Ви даєте згоду на використання Ваших персональних даних компанією «Укрнафта» в рамках чинного законодавства України. Компанія «Укрнафта» гарантує конфіденційність звернень та переговорного процесу при відборі кандидатів на вакансію.
Продавець-консультант
2223, ХМЕЛЬНИЦЬКА ФІЛІЯ ХМЕЛЬНИЦЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Хмельницький, Хмельницька область
Заробітна плата (усього): 7000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Реалізація мотоблоків та запчастин до транспортних засобів.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Відповідальність.