Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Колорист в Хмельницком"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Колорист в Хмельницком"

14 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Колорист" по диапазонам зарплаты в Хмельницком

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 19.04.24, по профессии Колорист в Хмельницком открыто 7 вакансий. Для 57.1% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 12.0+ грн. 14.3% объявлений с зарплатой 13.3+ грн, и 14.3% с зарплатой 21.1+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Колорист в Хмельницком"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Колорист в Хмельницком.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Хмельницком

Среди похожих профессий в Хмельницком наиболее высокооплачиваемой считается Дизайнер корпусной мебели. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 15000 грн. На втором месте - Менеджер отдела рекламы и маркетинга с зарплатой 15000 грн, а на третьем - Колорист без опыта с зарплатой 14000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Робота бариста без досвіду
, Хмельницький, Хмельницька область
Наша команда кав'ярні "Арома кави" шукає талановитого та пристрасного бариста, який поділиться нашою любов'ю до кави.Обов'язки:Приготування кавових напоїв відповідно до стандартів компаніїОбслуговування гостей з увагою та привітністюПідтримка чистоти на робочому місціДопомога у підборі кави та напоїв для гостейВимоги:Досвід роботи не обов'язковийЗнання процесів приготування кавиХороші комунікативні навичкиМи пропонуємо:Повний робочий деньКонкурентну зарплатуПриємне робоче середовищеМожливість професійного розвитку в сфері кавиХмельницькийМи є агенцією по підбору персоналу, для кандидатів це безкоштовно.Ми чекаємо на ваші відгуки!
робота флористом без досвіду роботи
, Хмельницький, Хмельницька область
Ми запрошуємо творчого флориста приєднатися до нашої команди! Успішному кандидату буде надана можливість втілювати свої ідеї та творчі концепції в життя, створюючи красу через квіти та композиції.Обов'язки:Створення та продаж квіткових композицій для різноманітних подій та заходів.Обслуговування клієнтів, консультування щодо вибору квіткових аранжувань.Догляд за рослинами та квітами у магазині.Ведення обліку товарів та замовлень.Вимоги:Досвід роботи не обов'язковий.Креативність та вміння працювати з кольором та текстурою.Високий рівень відповідальності та організованості.Готовність працювати в творчому середовищі та реагувати на зміни.Вміння ефективно працювати в команді та самостійно.Ми пропонуємо:Конкурентоспроможну заробітну плату та бонусну систему.Можливість розвивати свої таланти та вдосконалювати навички у креативному середовищі.Дружню та підтримуючу робочу атмосферу.
На роботу запрошується майстер-колорист
, Хмельницький, Хмельницька область
Шукаємо майстра у салон-перукарню-майстра колориста-майстра по нарощенню волосся-майстра який виконує інші процедури (кератин, ботокс, нанопластика, відновлення волоссяЗа усіма деталями та умовами праці звертайтесь за номером :06*********01 РоманМи знаходимось: вул. Шевченка 89, салон-перукарня у Романаумови роботи 80% йде майстру 20% залишається салону всі матеріали та реклама лижить на майстру.салон надає тільки місце для роботи та комунальні платежі лежать на салоні.
Продавець на овочі (Свободи,73). Без досвіду роботи.
, Хмельницький, Хмельницька область
Запрошуємо на роботу продавця на овочі! Досвід роботи необов’язковий. Всього навчимо та допоможемо адаптуватися! Ми пропонуємо: • Офіційне працевлаштування з першого робочого дня. Заробітна плата двічі на місяць від 12870 грн до 16380 грн (на повній зайнятості) • Графік з 08:00 до 20:00, 3/3.• Знижка 30% на продукцію власного виробництва (кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава). • Безкоштовна розвозка працівників, після вечірньої зміни. тел. 09*********72, 09*********78 Інна Телефонуйте або пишіть на вайбер. До зустрічі на співбесіді:)
Працівники на виробництво м/п вікон і дверей, можна без досвіду роботи
, Хмельницький, Хмельницька область
Запрошуємо на роботу працівників на лінію виробництва (м/п вікон і дверей), у зв’язку зі збільшенням об`ємів виробництва.Вимоги:досвід роботи не обов'язково.бажання працювати.місцеві і ВПО.нормальний фізичний стан.Обов'язки:робота на лінії складаннязбірка (автоматизована)Умови роботи:Доставка на роботу та з роботи службовим транспортом;Стабільна зарплата та її своєчасна виплата, орієнтир від 22000 грн./міс.;Графік роботи: 8-20 год., 4/2 дні.Вакансія хороша. Звертайтесь!Детальніше по телефону. Надсилайте резюме, телефонуйте, пишіть у вайбер або телеграм.Попередній відбір на дану вакансію проводить агенція з підбору персоналу «Гарант-Інфо». Працюємо з 2014 року, тільки з перевіреними роботодавцями.Вакансії для шукачів роботи — безкоштовні.
Шукаємо КУХАРЯ на фастфуд можна без досвіду
, Хмельницький, Хмельницька область
Робота кухарем нужен повар робота на кухніШукаємо кухаря в нашу команду Знаходимося на інститутській біля ХНУ.Не вмієте - не проблема, навчимо, головне бажання працювати.В обовʼязки входить:Приготування фастфудуКонтроль якості продукціїПідтримання чистоти на робочому місціЗнання основ приготування та технологічних картМи пропонуємоЗ/п 400 грн +%+ чайовіБезкоштовний обідПрацевлаштування якщо потрібноСтабільну виплату заробітньої платиПрацюємо з 10 по 21 годину.Графік можемо зробити який Вам зручно, може бути 2/2 або ж 3/3 або будь як зручний для Вас.
Робота .Колорист .Потрібен працівник для підбору Автофарби без досвіду
Потрібен колорист для підбору автоемалі в компанію Автофарби . Графік роботи пн-сб 9:00 до 18:00 . Заробітна плата від 16000 грн . Компанія на ринку більше 20 років потрібна енергійна готова працювати та заробляти .