Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Подработка в Хмельницком"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Подработка в Хмельницком"

6 667 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Подработка" по диапазонам зарплаты в Хмельницком

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 19.04.24, по профессии Подработка в Хмельницком открыто 4 вакансий. Для 25% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 10.2+ грн. 25% объявлений с зарплатой 11,3+ грн, и 25% с зарплатой 5.8+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Подработка в Хмельницком"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Подработка в Хмельницком.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Хмельницком

Среди похожих профессий в Хмельницком наиболее высокооплачиваемой считается Эксперт. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 18271 грн. На втором месте - Специалист техподдержки с зарплатой 15000 грн, а на третьем - Специалист с зарплатой 13778 грн.

Рекомендуемые вакансии

Промоутер консультант
, Хмельницький, Хмельницька область
У зв’язку з розширенням сфери діяльності провідного українського оператору мобільного зв'язку Лайфсел, шукаємо промоутерів-консультантів.Вимоги:Комунікабельність, енергійність, цілеспрямованість;Готовність швидко навчатись;Досвід роботи не обов’язковий;Готові працювати з студентами та учнями;Вік від 16 років.Умови роботи:Зручний графік роботи, як для підробітку так і для постійної роботи.Щоденна оплата праці.Забезпечуємо мобільним зв’язком, безлімітним інтернетом та брендованим одягом.Обов’язки:Збільшення кількості нових клієнтів;Консультації клієнтів в торгових точках та на масових заходах;Інформування про нові послуги компанії.
Менеджер інтернет-магазину
, Хмельницький, Хмельницька обл.
Потрібні люди для віддаленої роботи . Вакансія підійде домогосподаркам, мамам в декреті і тим, хто шукає підробіток поєднуючи з основною роботою. Робота інформаційно-консультаційного характеру. Обов’яки: - робота над збільшенням клієнтської базою - реєстрація клієнтів у системі - консультація та допомога в режимі онлайн Графік роботи вільний, час коли працювати обираєте самі. Працювати потрібно 3-4 години на день. ПИШІТЬ на Вайбер 0633734224 з позначкою "Робота і труд"
Розклеювач оголошень. Промоутер
, Хмельницький, Хмельницька область
Потрібні розклеювачі оголошень на підробіток.Робота в районі проживання у всіх районах міста та за мiстом.Умови:- Робота біля дому, або у будь-якому зручному для вас районі.- неповний робочий день, 2-4 години- Час для роботи вибираєте самі!- Щоденна ЗП- Можна поєднувати з основною роботою/навчанням/прогулянкоюОбов'язки:Розміщення рекламних матеріалів у відведених місцях.Вимоги:- відповідальність- ВиконавчістьЯкщо це оголошення активне, значить воно актуальне.1) Ім'я;2) Вік;3) контактний телефон; підробіток, робота студентам, підробіток, підробіток для жінок, підробіток для чоловіків, підробіток у вечірній час, розповсюджувач, підробіток у вільний час, підробіток у денний час, робота у вільний час, робота у вечірній час, робота у денний час, реклама, робота біля будинку, робота в районі проживання, робота поряд з будинком, оголошення, робота у своєму районі, суміщення, робота за сумісництвом, розповсюджувач реклами, розклеювач, розповсюджувач, підробіток, підробіток у вечірній час, розповсюджувач реклами, підробіток на вихідні
Потрібні працівники в клінінгову компанію на прибирання.
, Хмельницький, Хмельницька область
В Клінінгову компанію потрібні люди жінки або чоловіки для прибирання житлових та не житлових приміщень: квартири, будинки, офіси, магазини та інше Гнучкий графік роботи, може бути як підробіток, так і на постійній основі. Кількість робочих днів на тиждень обираєте самостійно. Працюємо з 9:00 до 18:00. ЗП від 700 до 1000 грн в день. Відповідальність, старанність, чесність, та без шкідливих звичок. Телефонувати з 10:00 до 18:00, на смс не відповідаю, телефонуйте! +38************14
Робота вільний графік. Підробіток.
, Хмельницький, Хмельницька область
Шукаємо студента на роботу для тестування і реалізації мобільних телефонів і гаджетів. Графік роботи вільний. Потрібно вміти вести соц мережі, і мати базові знання по експлуатації мобільних телефонів.Основний критерій до вибору кандидати це бажання вчитись новому, рости розвиватись і заробляти. Більш детально обговоримо по телефону, і при особистій зустрічі.
Тимчасова робота, підробіток на місяць. Касир
, Хмельницький, Хмельницька область
Запрошуємо на роботу касира на строковий договір (місяць). Досвід роботи необов’язковий. Всього навчимо та допоможемо адаптуватися!Ми пропонуємо:• Офіційне працевлаштування з першого робочого дня.• Заробітна плата двічі на місяць від 12800 грн до 16000 грн• Гнучкий робочий графік: можна працювати від 4-8 годин• Знижка 30% на продукцію власного виробництва(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).• Безкоштовна розвозка працівників, після вечірньої зміни.Місце роботи – супермаркет за адресою вул. Старокостянтинівське шосе, 6/1ател. (06**********07, НаталіяТелефонуйте або пишіть на вайбер/телеграм. До зустрічі на співбесіді:)
Віддалена робота на ПК. Підробіток
ФОП Сіменко, Хмельницкий, Хмельницкая область
Робота рекламно інформаційного характеру, обробка пошти. Звіти та консультації. Навчання безкоштовне. Матеріали для роботи надаються. Молодий, дружній колектив. Потрібні організовані, грамотні люди. Пишіть на Вайбер 0633734224 з позначкою "ТрудКом"
Офісні служби
, Хмельницький, Хмельницька обл.
м. ЛЬВІВПотрібнаІНТЕЛІГЕНТНА ЛЮДИНАдля роботи (підробітку) в офісіз кадрами і документами066-534-08-11067-499-87-75
Офісний працівник
, Хмельницький, Хмельницька обл.
м. ЛЬВІВЗапрошуємо на роботу ІНТЕЛІГЕНТНУ ЛЮДИНУдля роботи (підробітку) в офісі з кадрами і документами.
Мерчендайзер (підробіток)
, Хмельницький, Хмельницька область
Проєкт з напівфабрикатами «Смачно Вдома» у пошуках мерчендайзера для викладки товару. Неповна зайнятість 2-3 рази на тиждень з 11:00 до 15:00, 70 грн/год. Район 2 автовокзалу або виставка
В заклад ЦЕЛАВАШна 2 дні в тиждень потрібен шаурміснт на підробіток
, Хмельницький, Хмельницька область
В заклад ЦЕЛАВАШ потрібен шаурміст на підробітокЗП: 700 грн вихідГрафік роботи 2 дні в тижденьРобочий день з 09.30 до 22.00Обов’язки:Приготування шаурми, млинців;Дотримання стандартів якості приготування страв;Дотримання правил санітарної гігієни;Прийомка товарів на кухню;Офіційне працевлаштування,податки не враховуються з зп Пр. Миру, Район Виставка, біля зупинки Сілістра (4-го відділення нової пошти)
Робота підробіток для різноробочого
, Хмельницький, Хмельницька область
Потрібний різноробочий тимчасово на ремонт квартир. Підробіток тимчасово, розрахунок щодня.Також треба майстер - штукатурка, шпаклівка, плитка, інші внутрішні роботи.
Підробіток! Продавець-консультант ( 800-960грн зміна)щоденні виплати
Розглядаємо кандидатів на повне/неповне навантаженняЗаробітна плата — рівень залежить від вашого досвідуПідробітокОбов‘язки:консультування клієнтів;забезпечення порядку в торговому залі;контроль наявності товару і цінників на ньомуВимоги:Комунікабельність та доброзичливістьВміння активно працюватиБажання вчитися та розвиватисьЯкщо зацікавила наша вакансія, не зволікай — телефонуй нашому менеджеру Єлизавета 050 420 81 80