Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Менеджер склада в Хмельницком"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Експедитор (Хмельницький)
, Хмельницький, Хмельницька область
BERTA group - одна з найбільших дистрибуційних компаній повного циклу на ринку FMCG України, яка має власну логістику, рітейл та імпорт. Більше 30 років ми постачаємо на території 10 областей Західної та Центральної України близько 300 брендів міжнародних та національних виробників. Ми продовжуємо підтримувати економіку України та запрошуємо в свою команду Експедиторів.Що робити:Приймати товар зі складу та завантажувати в автоПередавати товар в торгові точки згідно з накладнимиПрацювати з документамиЩо для цього потрібно:Бажано мати досвід роботи на посаді експедитораБути дисциплінованим, уважним, відповідальнимШвидко навчатисьМати хороший зір та відмінне фізичне здоров’яЗ нашої сторони:Вчасна виплата з/пНавчання і підтримку наставникаГрафік роботи: ВТ-СБ з 8:00 — 18:00 (до кінця маршруту)Адреси складу: м. Хмельницький, вул. Млинівська, 23Деталі за тел.: 09*********49 — менеджер з персоналу, Ірина.
Оператор Call-center
, Хмельницький, Хмельницька область
Auto-Mechanic — інтернет-магазин з продажу автозапчастинAuto-Mechanic — це команда з цілеспрямованих експертів, яка завжди працює над тим, щоб зберегти час нашим клієнтам.Кого ми шукаємо:Біографічні та загальні вимоги:досвід роботи в сфері продажів від 1 року;освіта середня спеціальна, вища освіта буде перевагою;впевнений користувач ПК;цифрова грамотність не менше середнього рівня В2;Особисті якості та вміння:грамотна мова та письмо;комунікабельність;стресостійкість;оптимізм;відповідальність;уважність;.Обов’язки:прийом та обробка вхідних та вихідних дзвінків;надання консультацій діючим клієнтам (не стосуються підбору автозапчастин);дотримання норм та стандартів обслуговування;коректне заповнення CRM системи;робота з базою даних компанії;ведення статистик та надання звітності опрацьованих дзвінків.Що ми пропонуємо:стабільну заробітну плату, яка складається зі ставки та бонусів (середня з/п — 15 000 з перспективою росту);оплачувану відпустку;достойні умови праці (комфортний офіс з сучасними меблями, технікою та системою кондиціонування, lounge-зона);дружній колектив;професійне навчання від компанії (прописаний поетапний період адаптації, впроваджено навчання за рахунок компанії);графік роботи — з 9:00 до 18:00, не більше 5 днів на тиждень;система нематеріальної мотивації;корпоративи, тім-білдінги, неформальні зустрічі з колективом;зручна локація розташування офісу (м. Хмельницький, ТЦ Комфорт Центр, Старокостянтинівське шосе, 5).
Працівники на виробництво м/п вікон і дверей, можна без досвіду роботи
, Хмельницький, Хмельницька область
Запрошуємо на роботу працівників на лінію виробництва (м/п вікон і дверей), у зв’язку зі збільшенням об`ємів виробництва.Вимоги:досвід роботи не обов'язково.бажання працювати.місцеві і ВПО.нормальний фізичний стан.Обов'язки:робота на лінії складаннязбірка (автоматизована)Умови роботи:Доставка на роботу та з роботи службовим транспортом;Стабільна зарплата та її своєчасна виплата, орієнтир від 22000 грн./міс.;Графік роботи: 8-20 год., 4/2 дні.Вакансія хороша. Звертайтесь!Детальніше по телефону. Надсилайте резюме, телефонуйте, пишіть у вайбер або телеграм.Попередній відбір на дану вакансію проводить агенція з підбору персоналу «Гарант-Інфо». Працюємо з 2014 року, тільки з перевіреними роботодавцями.Вакансії для шукачів роботи — безкоштовні.
Вантажник в магазин будівельних матеріалів !!!
, Хмельницький, Хмельницька область
Наша команда розширюється та запрошує на роботу Вантажників на склад будівельних матеріалів АС Будмаркет . Західно Окружна 20а ( біля Avantage7)Функціональні обов’язки:Навантаження та розвантаження товаруВимоги до кандидатів:Досвід роботи на аналогічній посадіГарне фізичне здоров’яВідсутність шкідливих звичокНам імпонує чесність, порядність та уважністьЩо чекає на Вас:шестиденний робочий тиждень з 08:00 до 18:00Компетентне керівництвоСтабільна компанія та своєчасні виплати заробітної плати 2 рази на місяцьЩоб записатися на співбесіду — телефонуйте в робочий час понеділок — п’ятниця з 9:00 до 17:00