Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Менеджер по транспорту в Хмельницком"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Робота бариста без досвіду
, Хмельницький, Хмельницька область
Наша команда кав'ярні "Арома кави" шукає талановитого та пристрасного бариста, який поділиться нашою любов'ю до кави.Обов'язки:Приготування кавових напоїв відповідно до стандартів компаніїОбслуговування гостей з увагою та привітністюПідтримка чистоти на робочому місціДопомога у підборі кави та напоїв для гостейВимоги:Досвід роботи не обов'язковийЗнання процесів приготування кавиХороші комунікативні навичкиМи пропонуємо:Повний робочий деньКонкурентну зарплатуПриємне робоче середовищеМожливість професійного розвитку в сфері кавиХмельницькийМи є агенцією по підбору персоналу, для кандидатів це безкоштовно.Ми чекаємо на ваші відгуки!
робота флористом без досвіду роботи
, Хмельницький, Хмельницька область
Ми запрошуємо творчого флориста приєднатися до нашої команди! Успішному кандидату буде надана можливість втілювати свої ідеї та творчі концепції в життя, створюючи красу через квіти та композиції.Обов'язки:Створення та продаж квіткових композицій для різноманітних подій та заходів.Обслуговування клієнтів, консультування щодо вибору квіткових аранжувань.Догляд за рослинами та квітами у магазині.Ведення обліку товарів та замовлень.Вимоги:Досвід роботи не обов'язковий.Креативність та вміння працювати з кольором та текстурою.Високий рівень відповідальності та організованості.Готовність працювати в творчому середовищі та реагувати на зміни.Вміння ефективно працювати в команді та самостійно.Ми пропонуємо:Конкурентоспроможну заробітну плату та бонусну систему.Можливість розвивати свої таланти та вдосконалювати навички у креативному середовищі.Дружню та підтримуючу робочу атмосферу.
Продавець на овочі (Свободи,73). Без досвіду роботи.
, Хмельницький, Хмельницька область
Запрошуємо на роботу продавця на овочі! Досвід роботи необов’язковий. Всього навчимо та допоможемо адаптуватися! Ми пропонуємо: • Офіційне працевлаштування з першого робочого дня. Заробітна плата двічі на місяць від 12870 грн до 16380 грн (на повній зайнятості) • Графік з 08:00 до 20:00, 3/3.• Знижка 30% на продукцію власного виробництва (кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава). • Безкоштовна розвозка працівників, після вечірньої зміни. тел. 09*********72, 09*********78 Інна Телефонуйте або пишіть на вайбер. До зустрічі на співбесіді:)
Працівники на виробництво м/п вікон і дверей, можна без досвіду роботи
, Хмельницький, Хмельницька область
Запрошуємо на роботу працівників на лінію виробництва (м/п вікон і дверей), у зв’язку зі збільшенням об`ємів виробництва.Вимоги:досвід роботи не обов'язково.бажання працювати.місцеві і ВПО.нормальний фізичний стан.Обов'язки:робота на лінії складаннязбірка (автоматизована)Умови роботи:Доставка на роботу та з роботи службовим транспортом;Стабільна зарплата та її своєчасна виплата, орієнтир від 22000 грн./міс.;Графік роботи: 8-20 год., 4/2 дні.Вакансія хороша. Звертайтесь!Детальніше по телефону. Надсилайте резюме, телефонуйте, пишіть у вайбер або телеграм.Попередній відбір на дану вакансію проводить агенція з підбору персоналу «Гарант-Інфо». Працюємо з 2014 року, тільки з перевіреними роботодавцями.Вакансії для шукачів роботи — безкоштовні.
Робота водієм таксі на авто компанії BOLT HONEST
, Хмельницький, Хмельницька область
Водій таксі на автомобіль компанії BOLT HONESTОпис вакансії:Компанія «BOLT HONEST» шукає водія таксі на автомобіль компанії для забезпечення пасажирських перевезень у місті Хмельницький або Київ.ТИ ОТРИМАЄШ:Можливість працювати на парковому, БРЕНДОВАНОМУ автомобілі, що дає пріоритет по отриманню замовлень (більше 30 замовлень за зміну).Найвищий відсоток від каси серед інших парків — до 65% твої;Заробіток від 20 000 грн в залежності від інтенсивності праці;Стабільний дохід — гарантовані щоденні виплати;ТО, Сезонний шиномонтаж— за мій рахунок!Автомобіль закріплений за ОДНИМ водієм.Паркування автомобіля за місцем проживання!Обов’язки:Забезпечення безпечних і комфортних пасажирських перевезень відповідно до правил і норм, встановлених компанією;Прийом та виконання замовлень на пасажирські перевезення за допомогою мобільного додатку компанії BOLT ;Ввічлива комунікація з пасажирами, надання допомоги при потребі;Вимоги:Наявність водійського посвідчення категорії B;Досвід водіння від 3 років;Відмінні навички водіння та без аварійна їзда;Відповідальність, комунікабельність та ввічливе ставлення до пасажирів;Вміння працювати з мобільними додатками.Умови:Повний робочий день, гнучкий графік роботи;Найвища заробітна плата з поміж інших парків, виплата заробітної плати щотижня;Забезпечення автомобілем компанії BOLT HONEST (автомобілі COMFORTкласу);Дружній колектив та підтримка з боку компанії.Відчуй можливості, які відкриває мій парк!Я ВЛАСНИК, а не менеджер, якому начхати… Я знаю як заробити нам, і знаю що для цього потрібно. Я не розказую казок… Тільки ПРАВИЛЬНЕ навчання і ЧЕСНА робота.Записуйтесь на співбесіду за телефоном, нажаль не можу переглядати всі резюме, тому ТЕЛЕФОНУЙТЕ кожного дня з 9 :00 — 21:00 без вихідних.
Водій на авто компанії Bolt (Болт)
, Хмельницький, Хмельницька область
Автопарк «G CAR» є офіційним партнером Bolt. Шукаємо водія для роботи в таксі Bolt у Вашому місті.Ми пропонуємо:Надаємо нові, комфортні авто на газу (Hyundai Accent 2021, Škoda Scala 2021, Peugeot 301 2021)до 70% залишається у водіяТО і ремонт за рахунок компаніїавто передавати нікому НЕ ПОТРІБНО, Ви один водій, та залишаєте його біля свого місця проживаннякваліфікаційна підтримка від менеджера на всьому етапі співпраціспівпрацю з стабільною та надійною компанієюОбов’язки:забезпечення чистоти та охайності автомобіляВимоги до кандидатів:наявність діючого водійського посвідчення категорії Вдосвід водіння від 1 рокунаявність смартфонуСпівпраця з нами це завжди зручно та вигідно — залишайте відгук або телефонуйте за номером вказаним в оголошенні.
Шукаємо КУХАРЯ на фастфуд можна без досвіду
, Хмельницький, Хмельницька область
Робота кухарем нужен повар робота на кухніШукаємо кухаря в нашу команду Знаходимося на інститутській біля ХНУ.Не вмієте - не проблема, навчимо, головне бажання працювати.В обовʼязки входить:Приготування фастфудуКонтроль якості продукціїПідтримання чистоти на робочому місціЗнання основ приготування та технологічних картМи пропонуємоЗ/п 400 грн +%+ чайовіБезкоштовний обідПрацевлаштування якщо потрібноСтабільну виплату заробітньої платиПрацюємо з 10 по 21 годину.Графік можемо зробити який Вам зручно, може бути 2/2 або ж 3/3 або будь як зручний для Вас.