Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Креативный менеджер в Хмельницком"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

робота флористом без досвіду роботи
, Хмельницький, Хмельницька область
Ми запрошуємо творчого флориста приєднатися до нашої команди! Успішному кандидату буде надана можливість втілювати свої ідеї та творчі концепції в життя, створюючи красу через квіти та композиції.Обов'язки:Створення та продаж квіткових композицій для різноманітних подій та заходів.Обслуговування клієнтів, консультування щодо вибору квіткових аранжувань.Догляд за рослинами та квітами у магазині.Ведення обліку товарів та замовлень.Вимоги:Досвід роботи не обов'язковий.Креативність та вміння працювати з кольором та текстурою.Високий рівень відповідальності та організованості.Готовність працювати в творчому середовищі та реагувати на зміни.Вміння ефективно працювати в команді та самостійно.Ми пропонуємо:Конкурентоспроможну заробітну плату та бонусну систему.Можливість розвивати свої таланти та вдосконалювати навички у креативному середовищі.Дружню та підтримуючу робочу атмосферу.
Помічник керівника
, Хмельницький, Хмельницька область
​Торговельно-промислова компанія запрошує до співпраці відповідальну, креативну, націлену на результат особистість. Загальні вимоги: Пунктуальність, уважність, комунікабельність, відповідальністьГрамотне усне та письмове спілкуванняЗдатність працювати у режимі багатозадачнстіВміння працювати у команді, високий рівень емпатіїНаціленність на результатІніціативність, креативність, критичне мисленняБажання та здатність навчатись новомуПрофесійні вимоги:Вміння працювати з офісною технікою, впевнений користувач ПКЧітке та своєчасне виконання доручень Навики роботи у соціальних мережахПідготовка та організація різних заходівОперативний пошук та обробка інформації, формування звітівФінансова грамотність Компанія пропонує:Стабільну виплату З/П, рівень якої залежить саме від ВасЗручний графік роботи 5/2 та корпоративний звязокКомфортний офіс та дружний колектив Можливіст кар'єрного зростанняНавчання, курси, тренінги тощоНа повідомлення та резюме не відповідаємо!!! Тільки в тел. режимі.
Менеджер з продажу в Instagram Artmar.ua
, Хмельницький, Хмельницька область
Менеджер з продажу в Instagram магазині компанії ArtMar.Шукаємо креативну, готову до швидкого навчання, відповідальну людину. Графік роботи 2/1 позмінно. Наш офіс в ТЦ Монбланк, 2-й поверх. Деталі інформації за номером 09*********97
Вакансія SMM-менеджер, м. Хмельницький
, Хмельницький, Хмельницька область
Вимоги:Проживання в м. Хмельницький обов’язкове!Досвід роботи в сфері соціальних медіаВідмінні комунікативні навички та вміння працювати в команді.Креативний підхід до створення контенту.Знання та розуміння основ PR та медіа.Умови роботи:Цікаві проекти та можливість розвитку у сфері комунікацій.Дружню та творчу атмосферу.Гнучкий графік.Можливість професійного зростання та самореалізації.Обов’язки:Ведення сторінок організації в соціальних мережах, забезпечення їх актуальним та цікавим контентом.Написання матеріалів для постів та релізів для ЗМІ, що відображають нашу діяльність та досягнення.Фотографування подій та створення візуального контенту.Креативне планування та створення контенту для привертання уваги аудиторії.Проведення PR-кампаній у місцевих ЗМІ для підвищення обізнаності про нашу діяльність та досягнення.Якщо ви готові приєднатися до нашої команди та розвиватися разом з нами, надсилайте ваше резюме та портфоліо в Direct.