Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Без опыта в Хмельницком"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Без опыта в Хмельницком"

13 688 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Без опыта" по диапазонам зарплаты в Хмельницком

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 26.04.24, по профессии Без опыта в Хмельницком открыто 13 вакансий. Для 61.5% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 12.0+ грн. 15.4% объявлений с зарплатой 14.0+ грн, и 7.7% с зарплатой 19.0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Без опыта в Хмельницком"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Без опыта в Хмельницком.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Хмельницком

Среди похожих профессий в Хмельницком наиболее высокооплачиваемой считается Эксперт. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 18271 грн. На втором месте - Специалист техподдержки с зарплатой 15000 грн, а на третьем - Специалист с зарплатой 13778 грн.

Рекомендуемые вакансии

Робота бариста без досвіду
, Хмельницький, Хмельницька область
Наша команда кав'ярні "Арома кави" шукає талановитого та пристрасного бариста, який поділиться нашою любов'ю до кави.Обов'язки:Приготування кавових напоїв відповідно до стандартів компаніїОбслуговування гостей з увагою та привітністюПідтримка чистоти на робочому місціДопомога у підборі кави та напоїв для гостейВимоги:Досвід роботи не обов'язковийЗнання процесів приготування кавиХороші комунікативні навичкиМи пропонуємо:Повний робочий деньКонкурентну зарплатуПриємне робоче середовищеМожливість професійного розвитку в сфері кавиХмельницькийМи є агенцією по підбору персоналу, для кандидатів це безкоштовно.Ми чекаємо на ваші відгуки!
Інстаграм менеджер. Виплати щоденні. Онлайн робота для студентів, школярів в INSTAGRAM. Без досвіду.
Simple Tech, Хмельницкий, Хмельницкая область
Слава Україні!Поки що актуальний набір.Запрошую Вас працювати віддалено вести Instagram профіль.Підходить робота для студентів, для школярів, у декреті (декрет) і всім кому потрібен віддалений заробіток вдома.Вимоги:‣ за віком з 16 років.‣ 3-4 години вільного часу на день.‣ вміння користуватися Instagram та Telegram.‣ наявність смартфона або ПК або ноутбука.‣ ввічливість.Умови роботи:‣ вільний гнучкий графік.‣ віддалена робота вдома.‣ без досвіду беремо (навчаємо, є покроковий алгоритм роботи).‣ постійна підтримка на кожному етапі.Заробітня плата 700 грн в день. Виплати щоденно на Вашу картку.Обов'язки:‣ вести сторінку в Instagram.‣ за чіткою інструкцією публікувати пости та історії на робочій сторінці.‣ за готовим шаблоном відповідати клієнтам.‣ надавати 5 комерційних послуг для соціальних мереж.Підходите за вимогами?Швидше пишіть мені.Відповідаю швидко!ПИСАТИ:• в TELEGRAM за номером вказаним в оголошенні.• в VIBER за номером вказаним в оголошенніКонтактна особа: Владислав І РоботаДам повну інформацію щодо роботи та розпочнем.  Контактний НОМЕР:+380 95 821 13 89          . 
продавець кондитерські вироб кава паркова зона (можна без досвіда)
, Хмельницький, Хмельницька область
Продавець в Дендро парк Поділля графік роботи з 10 до 20 , офіційне оформлення, можна студенти, навчаємо , всі питання за тел . Телефонуйте все розповім .
Потрібен продавець в парк Чекмана (можна без досвіда)
, Хмельницький, Хмельницька область
Продавець на кондитерські вироби графік роботи з 10 до 21 пʼять днів дома 9 працюємо
робота флористом без досвіду роботи
, Хмельницький, Хмельницька область
Ми запрошуємо творчого флориста приєднатися до нашої команди! Успішному кандидату буде надана можливість втілювати свої ідеї та творчі концепції в життя, створюючи красу через квіти та композиції.Обов'язки:Створення та продаж квіткових композицій для різноманітних подій та заходів.Обслуговування клієнтів, консультування щодо вибору квіткових аранжувань.Догляд за рослинами та квітами у магазині.Ведення обліку товарів та замовлень.Вимоги:Досвід роботи не обов'язковий.Креативність та вміння працювати з кольором та текстурою.Високий рівень відповідальності та організованості.Готовність працювати в творчому середовищі та реагувати на зміни.Вміння ефективно працювати в команді та самостійно.Ми пропонуємо:Конкурентоспроможну заробітну плату та бонусну систему.Можливість розвивати свої таланти та вдосконалювати навички у креативному середовищі.Дружню та підтримуючу робочу атмосферу.
Запрошуємо до співпраці бариста бажано з досвідом
, Хмельницький, Хмельницька область
Кав’ярня в центрі міста запрошує на роботу бариста.Обов’язки:-приготування кавових напоїв та інших напоїв згідно техкарт;-обслуговування гостей;-дотримання правил санітарних норм;-підтримання чистоти та порядку на робочому місці та в залі;-формування замовлень;-ведення касової дисципліни;-виконання інших завдань, що випливають зі специфіки роботи.Вимоги:- досвід в дані сфері;- відповідальність та уважність до деталей;- комунікабельність та вміння працювати в колективі;- охайність;- пунктуальність Зі свого боку гарантуємо оплату без затримок, гарне відношення, бонуси.Графік: 3/3 або за домовленістю з 7:50 по 20:15, неділя з 08:50 до 20:00.
Монтажник, робота без досвіду, робота монтажником
, Хмельницький, Хмельницька область
Запрошуємо на роботу монтажників.Монтаж систем : вентиляції, кондиціонування, опалення, водопостачання, каналізація, КІП.Досвід роботи - не обов’язково (готові навчати). Навики роботи з ручним і електро інструментом.Обов’язки:Монтаж систем опалення, водопостачання і каналізації згідно з проектною документацією;Підключення трубопровідних систем до центральних систем опалення та водопостачання;Установка радіаторів, батарей, котлів та інших елементів систем опалення;З'єднання і налаштування сантехнічного обладнання;Перевірка та налагодження роботи систем;Виконання ремонтних робіт та вирішення неполадок в системах;Умови:графік 9-18 год., пн.-пт.зарплата висока, від виконаних робітробота на новобудовах.Надсилайте резюме у відгуки, телефонуйте, пишіть у вайбер або телеграм.Відбір на дану вакансію проводить агенція з підбору персоналу «Гарант-Інфо». Працюємо з 2014 року, тільки з перевіреними роботодавцями.Вакансії для шукачів роботи — безкоштовні. З зарплати нічого не відраховуємо. Всі послуги оплачують виключно роботодавці. Звертайтесь.
Робота. Продавець на гастроном (центр міста). Без досвіду.
, Хмельницький, Хмельницька область
Запрошуємо на роботу продавця на гастроном! Досвід роботи необов’язковий. Всього навчимо та допоможемо адаптуватися! Ми пропонуємо: • Офіційне працевлаштування з першого робочого дня. • Заробітна плата двічі на місяць від 12870 грн до 16380 грн (на повній зайнятості) • Гнучкий робочий графік. • Знижка 30% на продукцію власного виробництва (кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава). • Безкоштовна розвозка працівників, після вечірньої зміни. тел. 09*********72, 09*********78 Інна Телефонуйте або пишіть на вайбер. До зустрічі на співбесіді:)
Бариста з досвідом роботи
, Хмельницький, Хмельницька область
Запрошуємо на роботу бариста з досвідом роботи.Вік від 18 років, офіційне працевлаштування. Кав’ярня без входу в середину, центер міста. Графік роботи з 7.30 по 22.00 год. 3/3 або 4/4ЗП ставка + %
Продавець на овочі (Свободи,73). Без досвіду роботи.
, Хмельницький, Хмельницька область
Запрошуємо на роботу продавця на овочі! Досвід роботи необов’язковий. Всього навчимо та допоможемо адаптуватися! Ми пропонуємо: • Офіційне працевлаштування з першого робочого дня. Заробітна плата двічі на місяць від 12870 грн до 16380 грн (на повній зайнятості) • Графік з 08:00 до 20:00, 3/3.• Знижка 30% на продукцію власного виробництва (кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава). • Безкоштовна розвозка працівників, після вечірньої зміни. тел. 09*********72, 09*********78 Інна Телефонуйте або пишіть на вайбер. До зустрічі на співбесіді:)
Робота. Продавець. Хмельницький (без досвіду)
, Хмельницький, Хмельницька область
Запрошуємо на роботу продавців!Є різні відділи, може бути робота за прилавком, на касі не потрібно працювати, тільки обслуговування за вітриною.Досвід роботи необов’язковий. Всього навчимо та допоможемо адаптуватися!Ми пропонуємо:• Офіційне працевлаштування з першого робочого дня.• Заробітна плата двічі на місяць від 12800 грн до 16000 грн• Гнучкий робочий графік: можна працювати від 4-8 годин• Знижка 30% на продукцію власного виробництва(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).• Безкоштовна розвозка працівників, після вечірньої зміни.Місце роботи – м. Хмельницький.вул. Свободи, 73, тел. (097) 811−26−72, Інна;вул. Старокон-е ш,6/1А, тел. (067) 681−39−07, Наталія;вул. С. Бандери, 2а, тел. (067) 550−25−71, Олеся;вул. Шевченка, 34, тел. (099) 926−86−98, Юлія.Телефонуйте або пишіть на вайбер/телеграм. До зустрічі на співбесіді:)
Працівники на виробництво м/п вікон і дверей, можна без досвіду роботи
, Хмельницький, Хмельницька область
Запрошуємо на роботу працівників на лінію виробництва (м/п вікон і дверей), у зв’язку зі збільшенням об`ємів виробництва.Вимоги:досвід роботи не обов'язково.бажання працювати.місцеві і ВПО.нормальний фізичний стан.Обов'язки:робота на лінії складаннязбірка (автоматизована)Умови роботи:Доставка на роботу та з роботи службовим транспортом;Стабільна зарплата та її своєчасна виплата, орієнтир від 22000 грн./міс.;Графік роботи: 8-20 год., 4/2 дні.Вакансія хороша. Звертайтесь!Детальніше по телефону. Надсилайте резюме, телефонуйте, пишіть у вайбер або телеграм.Попередній відбір на дану вакансію проводить агенція з підбору персоналу «Гарант-Інфо». Працюємо з 2014 року, тільки з перевіреними роботодавцями.Вакансії для шукачів роботи — безкоштовні.
Робота у Хмельницькому. Касир (без досвіду)
, Хмельницький, Хмельницька область
Запрошуємо на роботу касирів!Досвід роботи необов’язковий. Всього навчимо та допоможемо адаптуватися!Ми пропонуємо:• Офіційне працевлаштування з першого робочого дня.• Заробітна плата двічі на місяць від 12800 грн до 16000 грн• Гнучкий робочий графік: можна працювати від 4-8 годин• Знижка 30% на продукцію власного виробництва(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).• Безкоштовна розвозка працівників, після вечірньої зміни.Місце роботи – м. Хмельницький.вул. Свободи, 73, тел. (097) 811−26−72, Інна;вул. Старокон-е ш,6/1А, тел. (067) 681−39−07, Наталія;вул. С. Бандери, 2а, тел. (067) 550−25−71, Олеся;вул. Шевченка, 34, тел. (099) 926−86−98, Юлія.Телефонуйте або пишіть на вайбер/телеграм. До зустрічі на співбесіді:)Показати кандидатів
Робота. Продавець (без досвіду). Хмельницький, різні райони міста
, Хмельницький, Хмельницька область
Запрошуємо на роботу продавців!Досвід роботи необов’язковий. Всього навчимо та допоможемо адаптуватися!Ми пропонуємо:• Офіційне працевлаштування з першого робочого дня.• Заробітна плата двічі на місяць від 12800 грн до 16000 грн• Гнучкий робочий графік: можна працювати від 4-8 годин• Знижка 30% на продукцію власного виробництва(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).• Безкоштовна розвозка працівників, після вечірньої зміни.Місце роботи – м. Хмельницький: центр міста, р-н Виставка або Південного-західний мікрорайон.Телефонуйте або пишіть на вайбер/телеграм. До зустрічі на співбесіді:)Показати кандидатів
Касир, робота без досвіду, Хмельницький
, Хмельницький, Хмельницька область
Запрошуємо на роботу касирів.Центр міста, вул. Шевченка, 34 - робота в другій половині дня з 15:00 (можемо підлаштувати графік студентам).Мікрорайон Південно-Західний - гнучкий графік 5/2, з 8:00 до 17:00 або 13:00 до 22:00.Досвід роботи необов’язковий. Всього навчимо та допоможемо адаптуватися!Ми пропонуємо:• Офіційне працевлаштування з першого робочого дня.• Заробітна плата двічі на місяць від 13200 грн до 16400 грн.• Гнучкий робочий графік: можна працювати від 4-8 годин.• Знижка 30% на продукцію власного виробництва.(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).• Безкоштовна розвозка працівників, після вечірньої зміни.• Бронюємо працівників, при наявності вірно оформлених військово-облікових документів.Чекаємо на дзвінок :)
Запрошуємо сушиста з досвідом або без досвіду. Всього навчимо
, Хмельницький, Хмельницька область
Заклад із доставки суші запрошує на роботу суші-кухаря у місті Хмельницький. Ми шукаємо людину, яка знає основи приготування суші, вміє обробляти рибу і овочі, має бажання вчитися і розвиватися в цій сфері.Якщо досвід відсутній — навчаємо.Обов’язки:приготування суші згідно калькуляцій закладу;обробка риби та овочів для використання в стравах;дотримання стандартів якості та безпеки харчування.Ми пропонуємо:гнучкий графік роботи: позмінний 2/2можливість навчатися та розвиватися в сфері суші;дружній колектив;гідну заробітну плату.: 18 000-24 000 грнЯкщо бажаєте стати частиною нашої команди, надсилайте ваше резюме! Ми готові взяти на роботу людину із нульовим досвідом, якщо є бажання навчатися.Детальна інформація за телефоном38********04
Шукаємо КУХАРЯ на фастфуд можна без досвіду
, Хмельницький, Хмельницька область
Робота кухарем нужен повар робота на кухніШукаємо кухаря в нашу команду Знаходимося на інститутській біля ХНУ.Не вмієте - не проблема, навчимо, головне бажання працювати.В обовʼязки входить:Приготування фастфудуКонтроль якості продукціїПідтримання чистоти на робочому місціЗнання основ приготування та технологічних картМи пропонуємоЗ/п 400 грн +%+ чайовіБезкоштовний обідПрацевлаштування якщо потрібноСтабільну виплату заробітньої платиПрацюємо з 10 по 21 годину.Графік можемо зробити який Вам зручно, може бути 2/2 або ж 3/3 або будь як зручний для Вас.
Робота .Колорист .Потрібен працівник для підбору Автофарби без досвіду
, Хмельницький, Хмельницька область
Потрібен колорист для підбору автоемалі в компанію Автофарби . Графік роботи пн-сб 9:00 до 18:00 . Заробітна плата від 16000 грн . Компанія на ринку більше 20 років потрібна енергійна готова працювати та заробляти .
ТЕРМІНОВО! Оператор станка в цех, можливо без досвіду роботи (Дубово)
, Хмельницький, Хмельницька область
УВАГА!У провідній компанії з виробництва цвяхів та реалізації різних засобів кріплення (м.Хмельницький) відкрита вакансія:- Працівник в цех, оператор станка (можливо без досвіду роботи)Ми пропонуємо:Безкоштовне навчання для працівників без досвіду роботи;Гідну оплату праці;П’ятиденний робочий тиждень (субота, неділя — вихідні дні);Змінний графік роботи з перервою на обід;Оплачувану відпустку тривалістю 31 календарний день;Оплачувані лікарняні;Медичне страхування в приватних клініках;Забезпечення спецодягом;Зручні побутові умови (гарячий душ, мікрохвильова піч, холодильник, чайник).Обов'язки:Робота на лінії по виготовленню цвяхів на цвяхових полуавтоматахВимоги:Порядність, пунктуальність.Якщо у вас є знайомі або друзі, яких зацікавила ця вакансія, направляйте їх до нас. За кожного приведеного працівника по вашій рекомендації обіцяємо приємний бонус! :)
Кухар фастфуд біля ХНУ інститутська можна без досвіду для студента
, Хмельницький, Хмельницька область
Робота кухарем нужен повар робота на кухніШукаємо кухаря в нашу команду Знаходимося на інститутській біля ХНУ.Не вмієте - не проблема, навчимо, головне бажання працювати.В обовʼязки входить:Приготування фастфудуКонтроль якості продукціїПідтримання чистоти на робочому місціЗнання основ приготування та технологічних картМи пропонуємоЗ/п 400 грн +%+ чайовіБезкоштовний обідПрацевлаштування якщо потрібноСтабільну виплату заробітньої платиПрацюємо з 10 по 21 годину.Графік можемо зробити який Вам зручно, може бути 2/2 або ж 3/3 або будь як зручний для Вас.