Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Контент менеджер в Хмельницком"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Контент менеджер в Хмельницком"

15 667 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Контент менеджер" по диапазонам зарплаты в Хмельницком

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 19.04.24, по профессии Контент менеджер в Хмельницком открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 18.0+ грн. 0% объявлений с зарплатой 10.0+ грн, и 0% с зарплатой 12.0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Контент менеджер в Хмельницком"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Контент менеджер в Хмельницком.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Хмельницком

Среди похожих профессий в Хмельницком наиболее высокооплачиваемой считается Контент менеджер интернет магазина. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 18500 грн. На втором месте - Контент менеджер удаленно с зарплатой 15000 грн, а на третьем - Битрикс контент менеджер с зарплатой 15000 грн.

Найдите подходящую статистику

Показать еще

Рекомендуемые вакансии

Менеджер інтернет - магазину
АП "Гарант-інфо", Хмельницкий, Хмельницкая область
Запрошуємо на роботу менеджера в офіс . Роботодавець - стабільна компанія в м. Хмельницькому, яка займається реалізацією килимів (гурт і роздріб). Запрошується кандидат для ведення соц.мереж (фейсбук, тікток, інстаграм) і інтернет продажів. Опрацювання замовлень. Створення контенту. Умови: Робота в офісі (р-н. речового ринку). Офіційне працевлаштування. Графік роботи: з вівторка по суботу (9-18 год.); ставка 14000 грн.+% Вимоги: Досвід роботи в соціальних мережах; Вміння створювати привабливий та якісний контент. Відповідальність та самостійність в роботі. Шукаємо працівника на постійно! Вакансія хороша.Надсилайте резюме, телефонуйте, пишіть у вайбер або телеграм.0970049455. Відбір на дану вакансію проводить агенція з підбору персоналу «Гарант-Інфо». Працюємо з 2014 року, тільки з перевіреними роботодавцями. Вакансії для шукачів роботи — безкоштовні.
Робота. Менеджер з продажу в магазин. м.Хмельницький
, Хмельницький, Хмельницька область
Ми – мережа роздрібних магазинів "Гаряча точка". Наш продукт – це інженерна сантехніка (продукція для монтажу систем опалення, водопостачання, каналізації та кераміка). Понад 15 років на ринку. Ми розширємо горизонти, тому шукаємо в команду МЕНЕДЖЕРА З ПРОДАЖУ B2B.Що потрібно буде робити:Працювати з клієнтами з метою укладання угод та налагодження довгострокових відносин (монтажники, виконроби, забудовники);Залучати нових клієнтів до співпраці;Супроводжувати угоду з клієнтом: підготувати кошторис, проконтролювати оплату та доставку;Повноцінно вести CRM (вносити до програми всі взаємодії з клієнтами).ДОСВІД РОБОТИ В САНТЕХНІЦІ буде перевагою!Що ми пропонуємо:Локація - м. Хмельницький, вул.Прибузька 3/1.Оплачуваний період навчання.ЗП залежить від результатів (ставка +%) Середній рівень 20000-30000 грн, меж немає.Стабільний графік роботи з Пн-Пт з 9.00 – 18.00, дві робочі СБ на міс ( з 9.00 - 15.00).Ви будете частиною молодої команди професіоналів.Ми забезпечимо Вас робочим місцем та всім необхідним програмним забезпеченням.Давай робити світ теплішим!
Вакансія SMM-менеджер, м. Хмельницький
, Хмельницький, Хмельницька область
Вимоги:Проживання в м. Хмельницький обов’язкове!Досвід роботи в сфері соціальних медіаВідмінні комунікативні навички та вміння працювати в команді.Креативний підхід до створення контенту.Знання та розуміння основ PR та медіа.Умови роботи:Цікаві проекти та можливість розвитку у сфері комунікацій.Дружню та творчу атмосферу.Гнучкий графік.Можливість професійного зростання та самореалізації.Обов’язки:Ведення сторінок організації в соціальних мережах, забезпечення їх актуальним та цікавим контентом.Написання матеріалів для постів та релізів для ЗМІ, що відображають нашу діяльність та досягнення.Фотографування подій та створення візуального контенту.Креативне планування та створення контенту для привертання уваги аудиторії.Проведення PR-кампаній у місцевих ЗМІ для підвищення обізнаності про нашу діяльність та досягнення.Якщо ви готові приєднатися до нашої команди та розвиватися разом з нами, надсилайте ваше резюме та портфоліо в Direct.
Менеджер інтернет- магазину, навики СММ, робота в офісі
, Хмельницький, Хмельницька область
Роботодавець : провідний український бренд, який спеціалізується на виробництві та продажі якісної постільної білизни, пухо-пір'яних виробів та супутніх товарів.Вакансія : Менеджер інтернет-магазину, з навиками SMM-менеджера (в офіс).Переваги:Цікава робота в успішній компанії;Можливість працювати з відомим брендом та розвивати його;Заробітна плата, яка зростає (17-25 тис.грн.).;Можливість професійного зростання та розвитку;Дружній колектив та комфортні умови роботи.Графік роботи:з понеділка по п’ятницю: 09:00—18:00 год.;субота і неділя — вихідні.Обов'язки:Створювати та публікувати цікавий та візуально привабливий контент в Instagram, Facebook та TikTok;Залучати нових підписників та клієнтів через соціальні мережі;Взаємодіяти з аудиторією, відповідати на запитання та коментарі, переписки.Вимоги:Досвід роботи;Знання основних принципів роботи з Instagram, Facebook та TikTok;Базові навички з обробки і монтажу фото/відео контенту на комп’ютері/телефоні (Photoshop, Canva і т.п.);Креативність та вміння створювати візуально привабливий контент.Надсилайте резюме, пишіть нам у вайбер чи телеграм, телефонуйте. Відбір на вакансію проводить агенція "Гарант-Інфо". Послуги для шукачів роботи - безкоштовні.
Менеджер в інтернет-магазин (постільна білизна)
, Хмельницький, Хмельницька область
Відкрита нова вакансія :Менеджер інтернет-магазину, соціальних мереж.Умови: заробітна плата, яка зростає , від 17000 грн. і вище. Робота в офісі.Графік роботи: з понеділка по п’ятницю: 09:00—18:00 год.; субота і неділя — вихідні.Роботодавець: провідний український бренд, який спеціалізується на виробництві та продажі якісної постільної білизни.Обов'язки: Створювати та публікувати цікавий та візуально привабливий контент в Instagram, Facebook та TikTok; Взаємодіяти з аудиторією, відповідати на запитання та коментарі, переписки тощо.Вимоги:Дотичний досвід роботи; навики SMM.Знання основних принципів роботи з Instagram, Facebook та TikTok;Базові навички з обробки і монтажу фото/відео контенту на комп’ютері/телефоні (Photoshop, Canva і т.п.);Відбір на дану вакансію проводить агенція з підбору персоналу «Гарант-Інфо». Працюємо з 2014 року, тільки з перевіреними роботодавцями.Вакансії для шукачів роботи — безкоштовні.