Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Контент менеджер интернет магазина в Хмельницком"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Контент менеджер интернет магазина в Хмельницком"

18 500 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Контент менеджер интернет магазина" по диапазонам зарплаты в Хмельницком

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 19.04.24, по профессии Контент менеджер интернет магазина в Хмельницком открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 18.0+ грн. 0% объявлений с зарплатой 10.0+ грн, и 0% с зарплатой 12.0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Контент менеджер интернет магазина в Хмельницком"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Контент менеджер интернет магазина в Хмельницком.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Хмельницком

Среди похожих профессий в Хмельницком наиболее высокооплачиваемой считается Контент менеджер удаленно. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 15000 грн. На втором месте - Битрикс контент менеджер с зарплатой 15000 грн, а на третьем - Контент менеджер сайта с зарплатой 15000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Менеджер інтернет - магазину
АП "Гарант-інфо", Хмельницкий, Хмельницкая область
Запрошуємо на роботу менеджера в офіс . Роботодавець - стабільна компанія в м. Хмельницькому, яка займається реалізацією килимів (гурт і роздріб). Запрошується кандидат для ведення соц.мереж (фейсбук, тікток, інстаграм) і інтернет продажів. Опрацювання замовлень. Створення контенту. Умови: Робота в офісі (р-н. речового ринку). Офіційне працевлаштування. Графік роботи: з вівторка по суботу (9-18 год.); ставка 14000 грн.+% Вимоги: Досвід роботи в соціальних мережах; Вміння створювати привабливий та якісний контент. Відповідальність та самостійність в роботі. Шукаємо працівника на постійно! Вакансія хороша.Надсилайте резюме, телефонуйте, пишіть у вайбер або телеграм.0970049455. Відбір на дану вакансію проводить агенція з підбору персоналу «Гарант-Інфо». Працюємо з 2014 року, тільки з перевіреними роботодавцями. Вакансії для шукачів роботи — безкоштовні.
Робота. Менеджер з продажу в магазин. м.Хмельницький
, Хмельницький, Хмельницька область
Ми – мережа роздрібних магазинів "Гаряча точка". Наш продукт – це інженерна сантехніка (продукція для монтажу систем опалення, водопостачання, каналізації та кераміка). Понад 15 років на ринку. Ми розширємо горизонти, тому шукаємо в команду МЕНЕДЖЕРА З ПРОДАЖУ B2B.Що потрібно буде робити:Працювати з клієнтами з метою укладання угод та налагодження довгострокових відносин (монтажники, виконроби, забудовники);Залучати нових клієнтів до співпраці;Супроводжувати угоду з клієнтом: підготувати кошторис, проконтролювати оплату та доставку;Повноцінно вести CRM (вносити до програми всі взаємодії з клієнтами).ДОСВІД РОБОТИ В САНТЕХНІЦІ буде перевагою!Що ми пропонуємо:Локація - м. Хмельницький, вул.Прибузька 3/1.Оплачуваний період навчання.ЗП залежить від результатів (ставка +%) Середній рівень 20000-30000 грн, меж немає.Стабільний графік роботи з Пн-Пт з 9.00 – 18.00, дві робочі СБ на міс ( з 9.00 - 15.00).Ви будете частиною молодої команди професіоналів.Ми забезпечимо Вас робочим місцем та всім необхідним програмним забезпеченням.Давай робити світ теплішим!
Менеджер інтернет- магазину, навики СММ, робота в офісі
, Хмельницький, Хмельницька область
Роботодавець : провідний український бренд, який спеціалізується на виробництві та продажі якісної постільної білизни, пухо-пір'яних виробів та супутніх товарів.Вакансія : Менеджер інтернет-магазину, з навиками SMM-менеджера (в офіс).Переваги:Цікава робота в успішній компанії;Можливість працювати з відомим брендом та розвивати його;Заробітна плата, яка зростає (17-25 тис.грн.).;Можливість професійного зростання та розвитку;Дружній колектив та комфортні умови роботи.Графік роботи:з понеділка по п’ятницю: 09:00—18:00 год.;субота і неділя — вихідні.Обов'язки:Створювати та публікувати цікавий та візуально привабливий контент в Instagram, Facebook та TikTok;Залучати нових підписників та клієнтів через соціальні мережі;Взаємодіяти з аудиторією, відповідати на запитання та коментарі, переписки.Вимоги:Досвід роботи;Знання основних принципів роботи з Instagram, Facebook та TikTok;Базові навички з обробки і монтажу фото/відео контенту на комп’ютері/телефоні (Photoshop, Canva і т.п.);Креативність та вміння створювати візуально привабливий контент.Надсилайте резюме, пишіть нам у вайбер чи телеграм, телефонуйте. Відбір на вакансію проводить агенція "Гарант-Інфо". Послуги для шукачів роботи - безкоштовні.
Менеджер в інтернет-магазин (постільна білизна)
, Хмельницький, Хмельницька область
Відкрита нова вакансія :Менеджер інтернет-магазину, соціальних мереж.Умови: заробітна плата, яка зростає , від 17000 грн. і вище. Робота в офісі.Графік роботи: з понеділка по п’ятницю: 09:00—18:00 год.; субота і неділя — вихідні.Роботодавець: провідний український бренд, який спеціалізується на виробництві та продажі якісної постільної білизни.Обов'язки: Створювати та публікувати цікавий та візуально привабливий контент в Instagram, Facebook та TikTok; Взаємодіяти з аудиторією, відповідати на запитання та коментарі, переписки тощо.Вимоги:Дотичний досвід роботи; навики SMM.Знання основних принципів роботи з Instagram, Facebook та TikTok;Базові навички з обробки і монтажу фото/відео контенту на комп’ютері/телефоні (Photoshop, Canva і т.п.);Відбір на дану вакансію проводить агенція з підбору персоналу «Гарант-Інфо». Працюємо з 2014 року, тільки з перевіреними роботодавцями.Вакансії для шукачів роботи — безкоштовні.