Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Экспедитор в Хмельницком"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Экспедитор в Хмельницком"

15 605 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Экспедитор" по диапазонам зарплаты в Хмельницком

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 26.04.24, по профессии Экспедитор в Хмельницком открыто 16 вакансий. Для 25% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 14.5+ грн. 18.8% объявлений с зарплатой 16.0+ грн, и 12.5% с зарплатой 11.5+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Экспедитор в Хмельницком"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Экспедитор в Хмельницком.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Хмельницком

Среди похожих профессий в Хмельницком наиболее высокооплачиваемой считается Оператор по приему заказов. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 24000 грн. На втором месте - Приемщик с зарплатой 16000 грн, а на третьем - Водитель экспедитор с зарплатой 15112 грн.

Рекомендуемые вакансии

Водій - експедитор (хлібобулочні вироби)
АП "Гарант-інфо", Хмельницкий, Хмельницкая область
Успішна і стабільна компанія, яка працює більше 20 - ти років, запрошує на роботу водія - експедитора. Доставка хлібобулочних виробір (місто Хмельницький і Хмельницька область). Умови вакансії: Графік: з 4.00 до 12.00 год., 4 - 5 робочих днів на тиждень. З/п 15-23 тис.грн./міс. Автомобілі компанії : Мерседес Спрінтер. Вимоги: місцеві і переселенці, наявність вод. прав кат "В". порядні, без проблем з законом і алкоголем. За деталями телефонуйте (пишіть у вайбер або телеграм), по буднях з 10 до 18 год. Попередній відбір проводить рекрутингова агенція "Гарант-Інфо", працюємо з 2014 року, виключно з перевіреними роботодавцями. Вакансії для шукачів роботи - безкоштовні. Все буде Україна.0970049455.
На роботу запрошуємо Водія експедитора
, Хмельницький, Хмельницька область
Вимоги: Шукаємо в наш колектив водія експедитора, для відвантаження хлібулочних виробів по торгових точках. Нам потрібено комунікабельну людину з бажанням працювати та заробляти.Умови роботи: З/п від 17000 до 23000. Перевантаження та доставка товару по магазинах, ведення каси.Графік роботи: 24−26 робочих днів09******64 Сергій06******04 Максим
Логіст у транспортну компанію
, Хмельницький, Хмельницька область
Диспетчер — логіст у транспортну компаніюПро компанію:KTRANS — спеціалізується на вантажоперевезеннях по всій Україні та за її межамиВимоги:Організація своєчасного виконання якісної доставки / забору вантажуКонтроль завантаження авто згідно діючих графіківОформлення документації, підготовка маршрутів слідуванняРозподіл заявок по водіям — експедиторамБажаний досвід роботи на аналогічній посадіБажання працюватиДОСВІД РОБОТИ З БУСАМИ ДО 3Х Т (МУВІНГ) ДОСВІД РОБОТИ З ГРУЗЧИКАМИ ПереїздиОфісиОсобисті якості:УважністьВідповідальністьБагатозадачністьУміння спілкуватися з людьмиМи пропонуємо:Конкурентну ЗП від 30 тис грн.Графік роботи ПН — ПТ з 09:00 до 18:00Своєчасна виплата ЗППЕРЕД ДЗВІНКОМ УВАЖНО ЧИТАЙТЕ ОГОЛОШЕННЯ !!!
Водій-експедитор
, Хмельницький, Хмельницька область
Доставка хлібобулочних виробів по місту та області. Детальніше по телефону. Нічний графік роботи.
Водій експедитор
АП "Гарант-інфо", Хмельницкий, Хмельницкая область
Фірма з реалізації хлібобулочних виробів запрошує до себе на роботу  водіїв - експедиторів. Потрібно декілька працівників.Роботодавець пропонує:роботу в стабільній компанії.графік : 5/2 дні, з 6 до 14 год. ( залежить вік кількості торгових точок).робота на авто : Мерседес 308.Вимоги:водійське посвідчення категорії «В».проживання в Хмельницькому, пошук роботи на тривалий час.вік немає значення, головне - бажання працювати і досвід водіння.Умови:Доставка хліба, булочок по торговим точкам.Доїзд до роботи власним транспортом або домомовляються і один за одним заїжджають , також є робочий автомобіль, який  забирає працівників  на зуп. Катіон.Надсилайте резюме, телефонуйте, пишіть у вайбер або телеграм.0970049455. Відбір на дану вакансію проводить агенція з підбору персоналу «Гарант-Інфо». Працюємо з 2014 року, тільки з перевіреними роботодавцями. Вакансії для шукачів роботи — безкоштовні.
Експедитор (Хмельницький)
, Хмельницький, Хмельницька область
BERTA group - одна з найбільших дистрибуційних компаній повного циклу на ринку FMCG України, яка має власну логістику, рітейл та імпорт. Більше 30 років ми постачаємо на території 10 областей Західної та Центральної України близько 300 брендів міжнародних та національних виробників. Ми продовжуємо підтримувати економіку України та запрошуємо в свою команду Експедиторів.Що робити:Приймати товар зі складу та завантажувати в автоПередавати товар в торгові точки згідно з накладнимиПрацювати з документамиЩо для цього потрібно:Бажано мати досвід роботи на посаді експедитораБути дисциплінованим, уважним, відповідальнимШвидко навчатисьМати хороший зір та відмінне фізичне здоров’яЗ нашої сторони:Вчасна виплата з/пНавчання і підтримку наставникаГрафік роботи: ВТ-СБ з 8:00 — 18:00 (до кінця маршруту)Адреси складу: м. Хмельницький, вул. Млинівська, 23Деталі за тел.: 09*********49 — менеджер з персоналу, Ірина.
Потрібно на роботу експедитора
, Хмельницький, Хмельницька область
Потрібний на роботу експедиторГафік з понедіка по суботу.Розвозка товарів по місту і області.
Водій , робота водієм в Хмельницькому, робота водій
, Хмельницький, Хмельницька область
Запрошуються на роботу водії.Доставка кондитерських виробів і води.Їздити в парі з експедитором. Маршрут - місто, область.Графік: з 7 ранку до розвезення маршруту. Неділя і понеділок - вихідні.Авто: Мерседес, Ман, Рено.Потребуємо водіїв з категоріями В, також з категоріями С, С1 і стажем водіння. Порядних, відповідальних, не питущих.Умови праці хороші. Шукаємо на тривало.Надсилайте резюме у відгуки, телефонуйте, пишіть у вайбер або телеграм.Відбір на дану вакансію проводить агенція з підбору персоналу «Гарант-Інфо». Працюємо з 2014 року, тільки з перевіреними роботодавцями.Вакансії для шукачів роботи — безкоштовні. З зарплати нічого не відраховуємо. Всі послуги оплачують виключно роботодавці. Звертайтесь.
Водій-експедитор
«ГалаТеа», Хмельницький
Компанія «ГалаТеа» запрошує в свою командуВОДІЯ -ЕКСПЕДИТОРА.Ми займаємося продажем продуктів харчування (чай, кава, кондитерські вироби, вода, бакалія)Чим потрібно буде займатись?Наші очікування від кандидата:доставка товарів клієнтам компанії;робота з документацією, що супроводжує процес доставки товару.бажано досвід роботи в доставці товарів та знання супроводжувальної документації;бажання працювати.Вимоги до кандидата:досвід роботи на аналогічній посаді (водійське посвідчення кат. В, С, С1);досвід керування від 1-го року обов’язково;наявність військового квитка;уважність, відповідальність, пунктуальність.безаварійний стаж водіння.Ми пропонуємо:Офіційне працевлаштування;Графік роботи: Пн-Пт з 07:00 до 18.00 (завершення доставки товару по маршруту).Гідну заробітну плату та стабільну виплату двічі на місяць;можливість придбати товари компанії для своїх потреб ;Заохочуємо довготривалі трудові відносини з компанією.Хочете працювати в сильній компанії, яка, не зважаючі на скрутні часи, розвивається та втілює свої амбітні цілі?Якщо вакансія Вас зацікавила, надсилайте своє резюме і з зазначенням досвіду та бажаного рівня з/п!
Часткова зайнятість Водій експедитор
, Хмельницький, Хмельницька область
Потрібен водій експедитор з посвідченням водія кат В для розвезення брудозахисних килимів. Досвід роботи не обов'язково, навчимо. Графік роботи 3 дні на тиждень.
Водій-експедитор
, Хмельницький, Хмельницька область
Запрошуємо на роботу водія-експедитора на доставку бутильованої води по місту. Деталі за телефоном , телефонувати з 9:00-18:00 з пн-пт.
Курʼєр з власним авто
, Хмельницький, Хмельницька область
В мережу суші барів шукаємо курʼєра з власним авто .Всі питання особисто за телефоном .
Водій експедитор з посвідченням водія кат В
, Хмельницький, Хмельницька область
Потрібен водій експедитор з посвідченням водія кат В для розвезення брудозахисних килимів. Досвід роботи не обов'язково, навчимо.
На роботу потрібен експедитор
, Хмельницький, Хмельницька область
На постійну роботу потрібен експедитор, доставка молочних та ковбасних виробів в роздрібні продовольчі магазини
Водій-експедитор (кат. В). Навчаємо!
, Хмельницький, Хмельницька область
Запрошуємо на роботу водія-експедитора кат. В (вітається, але необов`язкова наявність кат.С,С1).Потрібно доставляти продукти харчування по торгових точках на авто компанії (вантажна іномарка) по місту та області.Якщо Ви без досвіду - навчимо, головне - бажання навчитися.Пропонуємо:— заробітня плата - від 25 000 грн та вище (в залежності від обсягу вивозу);— графік роботи 5/2.Прохання одразу телефонувати!
Водій експедитор кат.: В,C (Будматеріали) авто (до 3т)
, Хмельницький, Хмельницька область
Потрібен водій експедитор категорії В, C (Будматеріали) на вантаж.авто (до 3т) Вимоги:Знання структури автомобіля;Досвід роботи водієм та стаж від 2 років;Відсутність шкідливих звичок;Знання міста;Наявність категорії прав категорії В (бажано та С)Обов'язки:Адресна доставка товару;Забезпечення збереження товару під час його транспортування.Своєчасна доставка продукції.Особисті якості:Комунікабельність;Пунктуальність;Порядність.Графік роботи (пн - cб з 8.00 до 18.00, 5-6 раб.днів) Дзвонити з ПН по ПТ з 8 до 17 (або кидайте резюме)