Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Водитель экспедитор в Хмельницком"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Водитель экспедитор в Хмельницком"

15 112 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Водитель экспедитор" по диапазонам зарплаты в Хмельницком

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 20.04.24, по профессии Водитель экспедитор в Хмельницком открыто 11 вакансий. Для 27.3% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 14.5+ грн. 18.2% объявлений с зарплатой 20.5+ грн, и 9.1% с зарплатой 10.0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Водитель экспедитор в Хмельницком"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Водитель экспедитор в Хмельницком.

Рекомендуемые вакансии

Водій - експедитор (хлібобулочні вироби)
АП "Гарант-інфо", Хмельницкий, Хмельницкая область
Успішна і стабільна компанія, яка працює більше 20 - ти років, запрошує на роботу водія - експедитора. Доставка хлібобулочних виробір (місто Хмельницький і Хмельницька область). Умови вакансії: Графік: з 4.00 до 12.00 год., 4 - 5 робочих днів на тиждень. З/п 15-23 тис.грн./міс. Автомобілі компанії : Мерседес Спрінтер. Вимоги: місцеві і переселенці, наявність вод. прав кат "В". порядні, без проблем з законом і алкоголем. За деталями телефонуйте (пишіть у вайбер або телеграм), по буднях з 10 до 18 год. Попередній відбір проводить рекрутингова агенція "Гарант-Інфо", працюємо з 2014 року, виключно з перевіреними роботодавцями. Вакансії для шукачів роботи - безкоштовні. Все буде Україна.0970049455.
На роботу запрошуємо Водія експедитора
, Хмельницький, Хмельницька область
Вимоги: Шукаємо в наш колектив водія експедитора, для відвантаження хлібулочних виробів по торгових точках. Нам потрібено комунікабельну людину з бажанням працювати та заробляти.Умови роботи: З/п від 17000 до 23000. Перевантаження та доставка товару по магазинах, ведення каси.Графік роботи: 24−26 робочих днів09******64 Сергій06******04 Максим
Водій-експедитор
, Хмельницький, Хмельницька область
Доставка хлібобулочних виробів по місту та області. Детальніше по телефону. Нічний графік роботи.
Водій експедитор
АП "Гарант-інфо", Хмельницкий, Хмельницкая область
Фірма з реалізації хлібобулочних виробів запрошує до себе на роботу  водіїв - експедиторів. Потрібно декілька працівників.Роботодавець пропонує:роботу в стабільній компанії.графік : 5/2 дні, з 6 до 14 год. ( залежить вік кількості торгових точок).робота на авто : Мерседес 308.Вимоги:водійське посвідчення категорії «В».проживання в Хмельницькому, пошук роботи на тривалий час.вік немає значення, головне - бажання працювати і досвід водіння.Умови:Доставка хліба, булочок по торговим точкам.Доїзд до роботи власним транспортом або домомовляються і один за одним заїжджають , також є робочий автомобіль, який  забирає працівників  на зуп. Катіон.Надсилайте резюме, телефонуйте, пишіть у вайбер або телеграм.0970049455. Відбір на дану вакансію проводить агенція з підбору персоналу «Гарант-Інфо». Працюємо з 2014 року, тільки з перевіреними роботодавцями. Вакансії для шукачів роботи — безкоштовні.
Водій , робота водієм в Хмельницькому, робота водій
, Хмельницький, Хмельницька область
Запрошуються на роботу водії.Доставка кондитерських виробів і води.Їздити в парі з експедитором. Маршрут - місто, область.Графік: з 7 ранку до розвезення маршруту. Неділя і понеділок - вихідні.Авто: Мерседес, Ман, Рено.Потребуємо водіїв з категоріями В, також з категоріями С, С1 і стажем водіння. Порядних, відповідальних, не питущих.Умови праці хороші. Шукаємо на тривало.Надсилайте резюме у відгуки, телефонуйте, пишіть у вайбер або телеграм.Відбір на дану вакансію проводить агенція з підбору персоналу «Гарант-Інфо». Працюємо з 2014 року, тільки з перевіреними роботодавцями.Вакансії для шукачів роботи — безкоштовні. З зарплати нічого не відраховуємо. Всі послуги оплачують виключно роботодавці. Звертайтесь.
На роботу запрошуєця водій-експедитор категорії "В"
, Хмельницький, Хмельницька область
На компанію "БЛИСК" запрошуєця на роботу водій експедитор на наше авто .Розвозити товари побутової хімії по місту та області .
Запрошуємо на роботу водія-експедитора
, Хмельницький, Хмельницька область
Запрошуємо на роботу водія-експедитора з категоріями С, С 1
Водій-експедитор
«ГалаТеа», Хмельницький
Компанія «ГалаТеа» запрошує в свою командуВОДІЯ -ЕКСПЕДИТОРА.Ми займаємося продажем продуктів харчування (чай, кава, кондитерські вироби, вода, бакалія)Чим потрібно буде займатись?Наші очікування від кандидата:доставка товарів клієнтам компанії;робота з документацією, що супроводжує процес доставки товару.бажано досвід роботи в доставці товарів та знання супроводжувальної документації;бажання працювати.Вимоги до кандидата:досвід роботи на аналогічній посаді (водійське посвідчення кат. В, С, С1);досвід керування від 1-го року обов’язково;наявність військового квитка;уважність, відповідальність, пунктуальність.безаварійний стаж водіння.Ми пропонуємо:Офіційне працевлаштування;Графік роботи: Пн-Пт з 07:00 до 18.00 (завершення доставки товару по маршруту).Гідну заробітну плату та стабільну виплату двічі на місяць;можливість придбати товари компанії для своїх потреб ;Заохочуємо довготривалі трудові відносини з компанією.Хочете працювати в сильній компанії, яка, не зважаючі на скрутні часи, розвивається та втілює свої амбітні цілі?Якщо вакансія Вас зацікавила, надсилайте своє резюме і з зазначенням досвіду та бажаного рівня з/п!
Часткова зайнятість Водій експедитор
, Хмельницький, Хмельницька область
Потрібен водій експедитор з посвідченням водія кат В для розвезення брудозахисних килимів. Досвід роботи не обов'язково, навчимо. Графік роботи 3 дні на тиждень.
Водій-експедитор
, Хмельницький, Хмельницька область
Запрошуємо на роботу водія-експедитора на доставку бутильованої води по місту. Деталі за телефоном , телефонувати з 9:00-18:00 з пн-пт.
Курʼєр з власним авто
, Хмельницький, Хмельницька область
В мережу суші барів шукаємо курʼєра з власним авто .Всі питання особисто за телефоном .
Водій експедитор з посвідченням водія кат В
, Хмельницький, Хмельницька область
Потрібен водій експедитор з посвідченням водія кат В для розвезення брудозахисних килимів. Досвід роботи не обов'язково, навчимо.
Водій-експедитор (кат. В). Навчаємо!
, Хмельницький, Хмельницька область
Запрошуємо на роботу водія-експедитора кат. В (вітається, але необов`язкова наявність кат.С,С1).Потрібно доставляти продукти харчування по торгових точках на авто компанії (вантажна іномарка) по місту та області.Якщо Ви без досвіду - навчимо, головне - бажання навчитися.Пропонуємо:— заробітня плата - від 25 000 грн та вище (в залежності від обсягу вивозу);— графік роботи 5/2.Прохання одразу телефонувати!
Водій експедитор кат.: В,C (Будматеріали) авто (до 3т)
, Хмельницький, Хмельницька область
Потрібен водій експедитор категорії В, C (Будматеріали) на вантаж.авто (до 3т) Вимоги:Знання структури автомобіля;Досвід роботи водієм та стаж від 2 років;Відсутність шкідливих звичок;Знання міста;Наявність категорії прав категорії В (бажано та С)Обов'язки:Адресна доставка товару;Забезпечення збереження товару під час його транспортування.Своєчасна доставка продукції.Особисті якості:Комунікабельність;Пунктуальність;Порядність.Графік роботи (пн - cб з 8.00 до 18.00, 5-6 раб.днів) Дзвонити з ПН по ПТ з 8 до 17 (або кидайте резюме)