Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Пекарь в Хмельницком"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Пекарь в Хмельницком"

12 485 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Пекарь" по диапазонам зарплаты в Хмельницком

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 26.04.24, по профессии Пекарь в Хмельницком открыто 6 вакансий. Для 16.7% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 11.9+ грн. 16.7% объявлений с зарплатой 13.2+ грн, и 16.7% с зарплатой 14.5+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Пекарь в Хмельницком"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Пекарь в Хмельницком.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Хмельницком

Среди похожих профессий в Хмельницком наиболее высокооплачиваемой считается Заводы. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 23000 грн. На втором месте - Модельер с зарплатой 15500 грн, а на третьем - Дизайнер нижнего белья с зарплатой 15000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Продавець в пекарню
, Хмельницький, Хмельницька область
Пропонуємо роботу продавця в мініпекарні. Заробітна плата 1000 грн/день НА РУКИ! Оплата потижнево. Можливий варіант і без досвіду, тоді з/п договірна. Обов'язки: викладка продукції, продаж, підтримання чистоти, допомога пекарю.Цікавлять особистості з бажанням працювати та захоплені своєю справою, готові працювати на результ, цілеспрямовані та самодисципліновані.Оформлення офіційне, графік - біжучий (4-5роб. днів в тиждень) з плаваючими вихідними, в місяці 24 робочі район Озерна Робочий день з 9:00 до 21:00P.S. на переписку не відповідаю, тільки дзвінки.
Пекар на випічку бісквітів
, Хмельницький, Хмельницька область
Запрошуємо на роботу пекаря для випікання бісквітів. Підприємство «Насолода», район міста - Гречани. Графік роботи з 8:00 до 17:00, вівторок, субота - вихідні.
Робота. Касир (студент)
, Хмельницький, Хмельницька область
Шукаємо чарівного касира!Досвід роботи необов’язковий. Всього навчимо та допоможемо адаптуватися! Для тебе:Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.Гнучкий робочий графік:(можна працювати від 4-5 годин на день або 1-2 дні на тиждень).Знижка 30% на продукцію власного виробництва(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).Місце роботи – магазин Сільпо (ТРЦ "Оазис"). Всі деталі за тел.: (06*********71), Олеся.А ще ти можеш стати справжнім професіоналом та крутим босом!
Пекар
2221, КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКА ФІЛІЯ ХМЕЛЬНИЦЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Хмельницький, Хмельницька область
Заробітна плата (усього): 10000 грнУ тому числі основна: 8000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Вміння вести процес випікання хлібобулочних та борошняно-кондитерських виробів, укладати заготовки з тіста на пекарські листи, змащувати тістові заготовки хліба, батонів, булок, укладати вироби на лотки. Працювати в міні-пекарні міста. Звертатись за тел.068-495-97-85 Дмитро ОлександровичВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Підсумований облік робочого часуУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захистуПрофесійні компетенції (знання, навички):Знання основ технологічного процесу випікання хлібобулочних та борошняно-кондитерських виробів, тривалість випікання виробів, ознаки їх готовності.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):раціональність і ефективність в організації праці на робочому місці; дотримання норм технологічного процесу
Робота. Касир по строковому договору (Свободи,73)
, Хмельницький, Хмельницька область
Запрошуємо на роботу касира!Досвід роботи необов’язковий. Всього навчимо та допоможемо адаптуватися!Ми пропонуємо:• Офіційне працевлаштування з першого робочого дня.• Заробітна плата двічі на місяць від 12870 грн до 16380 грн (на повній зайнятості)• Гнучкий робочий графік.• Знижка 30% на продукцію власного виробництва (кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).• Безкоштовна розвозка працівників, після вечірньої зміни.тел. 09*********72 ІннаТелефонуйте або пишіть на вайбер/телеграм. До зустрічі на співбесіді:)
Пекар
1901, Тернопільська філія Тернопільського обласного центру зайнятості, Хмельницький, Хмельницька область
Заробітна плата (усього): 6700 грнУ тому числі основна: 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:1914_Консультації за телефоном 00354321143 - відділ взаємодії з роботодавцями.Можливе навчання на підприємстві, досвід роботи та освіта не обов'язкові.Здійснює процес випікання круасанів.Формування та укладання тістових заготовок на листи, в касети, форми.Графік роботи змінний: денна зміна з 8.00-20.00, вечірня зміна 20.00-8.00.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Відповідальне ставлення до роботи, відсутність шкідливих звичок, охайність та акуратність.
Запрошуємо касира на тимчасову роботу (Виставка, р-н МАУП)
, Хмельницький, Хмельницька область
Запрошуємо на роботу касирів!Досвід роботи необов’язковий. Всього навчимо та допоможемо адаптуватися!Ми пропонуємо:• Офіційне працевлаштування по строковому договору.• Заробітна плата двічі на місяць від 12 800 грн до 16000 грн• Гнучкий робочий графік: робота на повний день, або у вечірній час з 16.00 до 22.00.• Безкоштовна розвозка працівників, після вечірньої зміни.• Знижка 30% на продукцію власного виробництва(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).Місце роботи – м. Хмельницький, Сатрокостянтинівське шосе, 6/1аТелефонуйте 06*********07, НаталіяАбо пишіть на вайбер/телеграм.До зустрічі на співбесіді:)
Продавець на овочі (Свободи,73). Без досвіду роботи.
, Хмельницький, Хмельницька область
Запрошуємо на роботу продавця на овочі! Досвід роботи необов’язковий. Всього навчимо та допоможемо адаптуватися! Ми пропонуємо: • Офіційне працевлаштування з першого робочого дня. Заробітна плата двічі на місяць від 12870 грн до 16380 грн (на повній зайнятості) • Графік з 08:00 до 20:00, 3/3.• Знижка 30% на продукцію власного виробництва (кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава). • Безкоштовна розвозка працівників, після вечірньої зміни. тел. 09*********72, 09*********78 Інна Телефонуйте або пишіть на вайбер. До зустрічі на співбесіді:)
Робота на вечір чи студенту / касир в супермаркеті
, Хмельницький, Хмельницька область
В продовольчий супермаркет запрошуємо касира на 0,5 ставки. Досвід роботи необов’язковий. Всього навчимо та допоможемо адаптуватися!Ми пропонуємо:Робочий графік: з 16:00 до 22.00 (23.00), по завершенню зміни є розвозка персоналуОфіційне працевлаштування Виплата заробітної плата двічі на місяць, зрозуміла система нарахування зарплатиЗнижка 30% на продукцію власного виробництва (кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава)Місце роботи – супермаркет на Виставці (біля МАУПу) Телефонуй 06*********07, НаталіяАбо пишіть на вайбер/телеграм.До зустрічі на співбесіді:)
Пекар в "космічну" пекарню-кондитерську
, Хмельницький, Хмельницька область
Шукаємо старшого пекаря. Ми, космічна кондитерська-пекарня «Crustula», шукаємо досвідченого та талановитого старшого пекаря для нашої команди. Якщо ви маєте досвід у пекарній справі і бажаєте долучитися до нашого успішного проекту, ця вакансія для вас!Обов'язки:- Приготування високоякісних хлібних виробів, пирогів, тістечок та інших кондитерських виробів відповідно до рецептів компанії.- Керування робочим процесом на кухні та навчання нових членів команди. - Дотримання вимог щодо якості та смаку продукції.Вимоги:- Досвід роботи не обов'язковий, все розкажемо, покажемо.- Бажання вчитися та працювати у дружньому колективі.- Відповідальність, пунктуальність та комунікабельність. Умови: Графік роботи: 2/2 (понеділок-п'ятниця з 8:00 до 20:00) Офіційне оформлення Класна команда та кавуся)Якщо ви відповідаєте вимогам і зацікавлені в цій вакансії, надсилайте свої резюме на електронну адресу або у відповідь на це оголошення.Приєднуйтеся до нашої дружньої космічної команди «Crustula», і допоможіть нам робити наш Всесвіт солодшим!
Пекар
2221, КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКА ФІЛІЯ ХМЕЛЬНИЦЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Хмельницький, Хмельницька область
Заробітна плата (усього): 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Знання основ технологічного процесу випікання хлібобулочних та борошняно-кондитерських виробів,тривалість випікання виробів, ознаки їх готовності. Кафе"НАЙКО"Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвиток
Робота. Продавець. Хмельницький (без досвіду)
, Хмельницький, Хмельницька область
Запрошуємо на роботу продавців!Є різні відділи, може бути робота за прилавком, на касі не потрібно працювати, тільки обслуговування за вітриною.Досвід роботи необов’язковий. Всього навчимо та допоможемо адаптуватися!Ми пропонуємо:• Офіційне працевлаштування з першого робочого дня.• Заробітна плата двічі на місяць від 12800 грн до 16000 грн• Гнучкий робочий графік: можна працювати від 4-8 годин• Знижка 30% на продукцію власного виробництва(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).• Безкоштовна розвозка працівників, після вечірньої зміни.Місце роботи – м. Хмельницький.вул. Свободи, 73, тел. (097) 811−26−72, Інна;вул. Старокон-е ш,6/1А, тел. (067) 681−39−07, Наталія;вул. С. Бандери, 2а, тел. (067) 550−25−71, Олеся;вул. Шевченка, 34, тел. (099) 926−86−98, Юлія.Телефонуйте або пишіть на вайбер/телеграм. До зустрічі на співбесіді:)
Продавець на овочі (Свободи, 73)
, Хмельницький, Хмельницька область
Запрошуємо на роботу продавця на овочі! Досвід роботи необов’язковий. Всього навчимо та допоможемо адаптуватися! Ми пропонуємо: • Офіційне працевлаштування з першого робочого дня. Заробітна плата двічі на місяць від 12870 грн до 16380 грн (на повній зайнятості) • Графік з 08:00 до 20:00, 3/3. • Знижка 30% на продукцію власного виробництва (кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава). • Безкоштовна розвозка працівників, після вечірньої зміни. тел. 09*********72, 09*********78 Інна Телефонуйте або пишіть на вайбер. До зустрічі на співбесіді:)
Продавець в супермаркет (відділ гастрономії).
, Хмельницький, Хмельницька область
Запрошуємо на роботу продавців на відділ гастрономії.Досвід роботи необов’язковий. Всього навчимо та допоможемо адаптуватися!Ми пропонуємо:• Офіційне працевлаштування з першого робочого дня.• Заробітна плата двічі на місяць від 12 800 грн до 16 000 грн• Гнучкий робочий графік, 5 роб/2 вих• Знижка 30% на продукцію власного виробництва(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).• Безкоштовна розвозка працівників, після вечірньої зміни.Місце роботи – м. Хмельницький, магазин Сільпо вул. Бандери, 2а (ТРЦ Оазис)Телефонуйте або пишіть на вайбер/телеграм. До зустрічі на співбесіді:) Тел. (06*********71) Олеся
Касир, робота без досвіду, Хмельницький
, Хмельницький, Хмельницька область
Запрошуємо на роботу касирів.Центр міста, вул. Шевченка, 34 - робота в другій половині дня з 15:00 (можемо підлаштувати графік студентам).Мікрорайон Південно-Західний - гнучкий графік 5/2, з 8:00 до 17:00 або 13:00 до 22:00.Досвід роботи необов’язковий. Всього навчимо та допоможемо адаптуватися!Ми пропонуємо:• Офіційне працевлаштування з першого робочого дня.• Заробітна плата двічі на місяць від 13200 грн до 16400 грн.• Гнучкий робочий графік: можна працювати від 4-8 годин.• Знижка 30% на продукцію власного виробництва.(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).• Безкоштовна розвозка працівників, після вечірньої зміни.• Бронюємо працівників, при наявності вірно оформлених військово-облікових документів.Чекаємо на дзвінок :)
Запрошуємо в нашу команду пекаря
, Хмельницький, Хмельницька область
«Грузинська випічка» запрошує в свою команду пекаря! Ми пропонуємо: -Офіційне працевлаштування-Заробітню плату від 17000-25000Стабільна виплата кожного дня-Безкоштовне харчування -Зручний позмінний графік 2-2 Вимоги:-Без шкідливих звичок -Готовність навчатись і працювати на результат в дружній команді -Досвід роботи буде перевагою -Уважність і відповідальність Обов’язки:-Чистота робочого місця -Випікання від замісу до готового виробу Наша фірма старається надати всі комфортні умови для працювання і бажає отримати взаємну віддачу від працівників))Нумо разом створювати смачну продукцію, отримувати новий досвід і будувати кар’єру
Піцейоло пекар Раково
, Хмельницький, Хмельницька область
шукаємо піцейоло або пекаряЗ досвідом роботиГрафік роботи з 8.00-20.003/3 2/2Тільки повнолітні!
Продавець за вітрину (гастрономія та кулінарія)
, Хмельницький, Хмельницька область
Досвід роботи необов’язковий. Всього навчимо та допоможемо адаптуватися! Ми пропонуємо: Офіційне працевлаштування з першого робочого дня. Заробітна плата двічі на місяць від 12 800 грн. до 16 000 грн..Гнучкий графік : по 5-6 годин в день і 2 вих. в тиждень Знижка 30% на продукцію власного виробництва (кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава). Безкоштовна розвозка працівників, після вечірньої зміни.Місце роботи: м-н Сільпо, ТРЦ "Оазис" вул. Бандери, 2аТелефонуй або пиши на вайбер/телеграм: 06*********71 Олеся
Пекар-кондитер
, Хмельницький, Хмельницька область
Шукаємо працівників на виробництво напівфабрикатів . Вимоги: Акуратність та охайність, відповідальність. Обов’язки: ліпка пельменів та вареників, формування котлет, млинців, голубців, сирників. З/п від 500грн/день Графік роботи з 8:00-19:00Всі інші деталі в приват.
Кухар-пекар в маркет
Маркет Сонях, Хмельницький
На постійне місце роботи потрібен кухар-пекар в торгівельно-продуктовий маркет. Магазин знаходиться в Ближніх Гречанах, зуп. ПарковаОбов‘язки кандидата: заготовка тіста та продуктів для випікання пиріжків , приготування холодних салатів. Дотримання санітарних норм, вміння працювати по технологічних картках.Вимоги до кандидата: наявність медичної книжки, порядність, швидкість, дотримання чистоти на робочому місці.Умови: гнучкий графік, перша половина дня, сб., нд.- вихідні. З/п 15000,00 грн/міс.Для запису на співбесіду телефонувати за номером ...