Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Удаленная работа в Хмельницком"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Удаленная работа в Хмельницком"

8 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Удаленная работа" по диапазонам зарплаты в Хмельницком

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 17.04.24, по профессии Удаленная работа в Хмельницком открыто 10 вакансий. Для 30% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 13.8+ грн. 30% объявлений с зарплатой 8.4+ грн, и 20% с зарплатой 19,2+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Удаленная работа в Хмельницком"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Удаленная работа в Хмельницком.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Хмельницком

Среди похожих профессий в Хмельницком наиболее высокооплачиваемой считается Эксперт. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 18271 грн. На втором месте - Специалист техподдержки с зарплатой 15000 грн, а на третьем - Специалист с зарплатой 13778 грн.

Рекомендуемые вакансии

Співробітник інтернет-магазина
, Хмельницкий
В компанію запрошуємо співробітника в інтернет-магазин. Компанія займається виробництвом та продажем товарів щоденного попиту косметика, парфумерія, продукти для здоров’я, товари для дому.ВимогиВміння користуватися інтернетом, офісними програмами.Наявність швидкісного інтернету.УмовиМожливість повної або часткової зайнятості.Комфортний індивідуальний графік роботи від 4-х годин на день (години можна розбивати по дню).Досвід роботи в інтернет-магазині не обов’язковий, всьому навчаємо(безкоштовно).Можливість поєднувати з основною роботою.Заробіток залежить від кількості виконаної роботи.Обов'язкиробота з електронною поштою gmail, документами, таблицями Google диска;вести листування з клієнтами в месенджерах;надавати підтримку клієнтам;публікувати рекламні оголошення (приклади надаємо).Для додаткової інформації пишіть на електронну адресу ljudmila101.1 gmail. com або на Вайбер 0685036138 з позначкою Укрбазар. (на дзвінки не відповідаю). Не звоните на номера телефонов начинающихся с 090. Это платные номера и используются мошенниками! Администрация UB.
водитель такси 7007 работа в такси taxi
, Хмельницький, Хмельницька область
Водитель такси. служба 7007 1 й вариант со своим автомобилем Опыт желателен, но не обязателен.Заработок от 22 000 грн - 45 000 грн в месяц Или2 й вариант Автомобиль со службы взятый в аренду (Опыт есть = залог не нужен, Опыта нет = ЗАЛОГ 2500 грн) Аренда 350 грн сутки, ремонт крупный за счет фирмы, 26 рабочих дней . эфир бесплатный.ПО ССЫЛКЕ ЕСТЬ ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ (БЕЗ ПОСЕЩЕНИЯ ОФИСА)тел. 09*********50ВНИМАНИЕ ПРАВИЛЬНО ВВОДИТЕ НОМЕР ТЕЛЕФОНА ПРИ РЕГИСТРАЦИИ !!!
Робота водієм таксі на власному авто в UBER та BOLT ЩОДЕННI ВИПЛАТИ!
, Хмельницький, Хмельницька область
Підключайся до PFOFI Drivers - офіційний партнер міжнародної компанії UBER та BOLT в Україні прямо зараз! Працюємо з перших днів появи UBER та BOLT в Україні! Наша комісія вiд 0% до 5%! ЩОДЕННI ВИПЛАТИ. Переваги роботи в UBER та BOLT перед іншими таксі міста : 1. Ніяких абонплат, передоплат та внесків 2. Постійно є робота в режимі 7 днів/24 години. Ні в одному іншому таксі стільки замовлень немає! 3. Ніяких забов'язань: в графіку роботи, кількості виконаних замовлень, відміняти можна і без санкцій будь-яку кількість замовлень 4. Час безкоштовного очікування на адресі ВСЬОГО 2 хвилини. Вдумайтеся тільки - 2 хв. замість 5-10 хв. в інших таксі міста! 5. Дуже зручний та легкий у використанні інтерфейс програми. Для НОВАЧКА в таксі це ідеальний варіант! 6. Ніяких диспетчерів, передзвонів і тд 7. Компанія PROFI Drivers надає знижки на паливо до 3грн на літрі з першого дня роботи 8. При відмові клієнта Вам миттєво приходить "неустойка" на Ваш рахунок. Можна багато і довго перераховувати усі плюси компаній UBER та BOLT - передових компаній у сфері таксі, краще один раз зареєструватися і спробувати в роботі) І найголовніше, що жодне таксі не надасть Вам усієї вищезгаданного! Вимоги до авто: усі іноземні авто з 1998 року випуску на укр номерах. . Для машин комфорт та бізнес-класу інша тарифікація! Вимоги для підключення: -Водійське посвідчення (Стаж водіння від 1 року) -Техпаспорт на автомобіль -Наявність діючого страхового полісу на авто -Наявність смартфону або планшета з постійним доступом до мережі Інтернет Стати водієм PROFI Drivers дуже просто, відправивши документи для підключення видалено на ТЕЛЕГРАМ и ВАТС АП , вайбер на київстарi. Або можете приїхати в офіс. Надаємо навчання і онлайн підтримку 24 години на добу. Як тільки Ви зареєструєтеся в системі, Ви відразу зможете виконувати замовлення і отримувати дохід. В компанії PROFI Drivers діє АКЦІЯ - приведи друга та отримай 250 гривень! Чекаємо на ВАС)
Інстаграм менеджер. Виплати щоденні. Онлайн робота для студентів, школярів в INSTAGRAM. Без досвіду.
Simple Tech, Хмельницкий, Хмельницкая область
Слава Україні!Поки що актуальний набір.Запрошую Вас працювати віддалено вести Instagram профіль.Підходить робота для студентів, для школярів, у декреті (декрет) і всім кому потрібен віддалений заробіток вдома.Вимоги:‣ за віком з 16 років.‣ 3-4 години вільного часу на день.‣ вміння користуватися Instagram та Telegram.‣ наявність смартфона або ПК або ноутбука.‣ ввічливість.Умови роботи:‣ вільний гнучкий графік.‣ віддалена робота вдома.‣ без досвіду беремо (навчаємо, є покроковий алгоритм роботи).‣ постійна підтримка на кожному етапі.Заробітня плата 700 грн в день. Виплати щоденно на Вашу картку.Обов'язки:‣ вести сторінку в Instagram.‣ за чіткою інструкцією публікувати пости та історії на робочій сторінці.‣ за готовим шаблоном відповідати клієнтам.‣ надавати 5 комерційних послуг для соціальних мереж.Підходите за вимогами?Швидше пишіть мені.Відповідаю швидко!ПИСАТИ:• в TELEGRAM за номером вказаним в оголошенні.• в VIBER за номером вказаним в оголошенніКонтактна особа: Владислав І РоботаДам повну інформацію щодо роботи та розпочнем.  Контактний НОМЕР:+380 95 821 13 89          . 
На роботу запрошуется Маляр по дереву та мдф
, Хмельницький, Хмельницька область
Компанія "Дім меблів" є провідним виробником та постачальником меблів у місті Хмельницький. Ми спеціалізуємося на виготовленні якісних та стильних меблів з дерева та МДФ. Наразі ми шукаємо професіонала на посаду Маляра по дереву і МДФ, який допоможе нам забезпечити високу якість та естетичний вигляд нашої продукції.Задачі:- Підготовка поверхонь дерева та МДФ перед малярними роботами;- Покриття меблів фарбами та лаками з використанням різних технік;- Робота з малярним інструментарієм та обладнанням.- Знання технік малярських робіт;- Вміння працювати з різними фарбами та лаками;Анатолій
Помощница(к) администратора из дому
, Хмельницький, Хмельницька область
Интернет-магазин «Акваплюс» проводит набор сотрудников на должность Помощник администратора . Работа удаленная, график гибкий . Работа не сложная, всему обучаем и показываем. За более детальной информацией пишите нам в сообщения Олх . проспект Валерія Лобановського, 150В, Київ, Украина, 03118 Условия: график гибкий, зарплата раз в неделю. Требования: постоянное наличие интернета, делание работать.Обязанности: обрабатывать информацию. За более подробной инфой пишите нам сообщения в ОЛХ
Помічник менеджера з продажу . Удалённая работа дома
, Хмельницький, Хмельницька область
---Вакансія: Помічник менеджера з продажуКомпанія: HomfitОпис вакансії:Компанія з 10-ти річним досвідом роботи у сфері реалізації аксесуарів для туризму та активного відпочинку шукає енергійного та відповідального помічника менеджера з продажу. Ми запрошуємо до нашої команди людину, яка готова активно допомагати в розширенні нашого бізнесу та працювати в команді професіоналів.Вимоги:- Вища, середньо-технічна освіта.- Проживання в Україні.- Грамотне усне та письмове мовлення українською мовою.- Досвід роботи з програмами CRM.- Наявність комп'ютера чи ноутбука, переговорної гарнітури.- Стабільний доступ до Інтернету.- Досвід роботи в інтернет-продажах.- Комунікабельність, бажання навчатися, відповідальність.- Бажання володіти MS Word та MS Excel.Ми пропонуємо:- Стабільну заробітну плату від 8000 до 17000 гривень.- Можливість професійного зростання та розвитку.- Дружню та динамічну робочу атмосферу.Якщо ви відповідаєте вимогам та готові приєднатися до нашої команди, надсилайте своє резюме в телеграм або зв'яжіться з нами за номером [07******30]. Вказуйте тему листа: "Вакансія: Помічник менеджера з продажу".Ми цінуємо різноманітність та рівні можливості, тому запрошуємо всіх кваліфікованих кандидатів подавати заявки на вакансію.---
Работа на дому
ПП Якимчук Н.В., Хмельницкий, Хмельницкая область
Потрібна активна молодь, яка готова поєднувати навчання з підробітком.Вимоги:-від 18 років-наявність стабільного інтернету-потрібен Телеграм для роботиПереваги:-гнучкий графік-місце проживання - Україна-досвід не потрібен, адже є своя система навчанняОбов'язки:Виконувати нескладні завдання згідно інструкції (написати коментар, поставити лайк, переглянути відео, грати в ігри тощо)Пишіть в Телеграм vladimirovna3018 з поміткою "Завдання Трудком"
Запрошуємо на роботу продавців
, Хмельницький, Хмельницька область
Запрошуємо на роботу продавців У магазини ковбасних та молочних виробівПропонуємо:1) Зручний графік 7/72) Робота поряд з домом;)3) Зарплата кожен тиждень ставка + %4) Великий та дружній колектив :)Обов’язки: 1) Продаж та консультування покупців щодо нашої продукції2) Перевірка наявності та термінів придатності3) Здійснення прийому та викладки товару у вітриниНаші вимоги:1) Порядність та чесність2) Бажання навчатися та розвиватисяЯкщо вас зацікавила дана вакансія телефонуйте за номером:+38 067 460 0656Ми чекаємо саме на Вас, та до зустрічі на співбесіді)
Оператор call-центру по роботі з клієнтами
Веда, ТОВ, Хмельницький
Вакансія: Оператор call-центру по роботі з клієнтами Київстар та lifecellМи, Партнер Київстар та lifecell, шукаємо в свою команду оператора call-центру для роботи з клієнтами мобільних операторів Київстар та lifecell. Якщо Ви бажаєте розвиватися, збільшувати свої доходи та прагнете кар'єрного зростання — ми запрошуємо Вас.Колектив в нас найкращий) - атмосфера дружня!Вимоги прості і важливі:Комунікабельність та вміння працювати з клієнтами; Відповідальність та організованість; Готовність працювати в режимі віддаленої роботи; Бажання розвиватися в сфері телекомунікацій.Якщо ви готові приєднатися до нашої команди, надсилайте своє резюме за адресою відправити резюме Гарантуємо конфіденційність вашої інформації та обговорення умов праці на співбесіді.
Продавець Онлайн (Не на дому)
, Хмельницький, Хмельницька область
GreenLife Empairium - це онлайн магазин, який пропонує еко-товари для тих, хто прагне зробити покупки з великою перевагою для планети та здоров'я.Ми шукаємо відповідального та екологічно освіченого Онлайн Продавця, який підтримає нас у місії створення кращого світу.Обов'язки:Презентація асортименту еко-товарів у віртуальному магазині.Відповіді на запитання клієнтів, надання рекомендацій та консультацій.Оптимізація сторінок товарів для покращення враження від покупок.ВідеоконсультаціїВимоги:Екологічна свідомість та бажання сприяти збереженню природи.Досвід роботи не обов'язковимПунктуальністьПк ми надаємоПропозиція:Гнучкий графік роботи, що дозволяє збалансувати роботу та особисте життя.Можливість допомогти змінити спосіб покупок та зробити їх більш відповідними екологічним принципам.Конкурентна заробітна плата та можливість зростання у зеленій індустрії.Робота в приміщенні компаніїПишіть нам в ОЛХ!
Менеджер по роботі з клієнтами Київстар та lifecell
Веда, ТОВ, Хмельницький
Ми, партнер Київстар та lifecell, шукаємо в свою команду менеджера по роботи з клієнтами мобільних операторів Київстар та lifecell. Заробітна плата: 12 000 - 18 000 грн (ставка + %)Робота в комфортному офісі в центрі міста.Колектив в нас найкращий) - атмосфера дружня!Якщо Ви бажаєте розвиватися, збільшувати свої доходи та прагнете кар'єрного зростання — ми запрошуємо Вас.Вимоги прості і важливі:Комунікабельність та вміння працювати з клієнтами; Відповідальність та організованість; Готовність працювати в режимі віддаленої роботи; Бажання розвиватися в сфері телекомунікацій.Якщо ви готові приєднатися до нашої команди, надсилайте своє резюме за адресою відправити резюме Гарантуємо конфіденційність вашої інформації та обговорення умов праці на співбесіді.
Помічник керівника (не секретар)
Веда, ТОВ, Хмельницький
Запрошуємо помічника керівника в компанію партнер Київстар та lifecell.Заробітна плата: 12 000 - 18 000 грн (Залежить від виконаних завдань)Разом з керівником Ви будете розкривати свої сильні сторони – до чого у Вас кращі здібності.Якщо Ви бажаєте розвиватися, збільшувати свої доходи та прагнете кар'єрного зростання — ми запрошуємо Вас.Колектив в нас найкращий) - атмосфера дружня!Вимоги прості і важливі:Комунікабельність; Відповідальність та організованість; Готовність працювати в режимі віддаленої роботи; Бажання розвиватися.Якщо ви готові приєднатися до нашої команди, надсилайте своє резюме за адресою відправити резюме Гарантуємо конфіденційність вашої інформації та обговорення умов праці на співбесіді.
Вчитель у школу англійської мови для дітей 8-16 років (онлайн)
Magic English School, Хмельницький
 В школу англійської мови для діток потрібні викладачі для онлайн навчання.Нам немає значення, в якому куточку України Ви проживаєте. Заняття з дітками проводимо онлайн по всій території України.Якщо Ви — енергійна, відповідальна людина, любите діток та англійську мову, тоді Вам точно варто приєднатися до нашого дружнього колективу!У нас всього лиш кілька обов’язкових умов:Вік — без обмежень;Повна чи неповна освіта (педагогічна/лінгвістична/психологічна);Англійська мова — рівень від B2+ (Upper-Intermediate і вище);Грамотна мова без суржику (усна та письмова);Чесність, відповідальність, комунікабельність, ввічливість, пунктуальність, дисциплінованість, творчий підхід до роботи;Повага до дітей;Позитивне відношення до життя;Любити свою роботу, як любимо її ми;Бути готовим працювати на результат;Вміти знаходити контакт з дітками;Випробувальний термін 1 міс. (!)З дітками працюємо за програмами Кембріджського та Оксфордського університетів.У нас Ви зможете працювати з повною (32+ годин на тиждень) або частковою зайнятістю (від 16+ годин на тиждень) у другій половині дня (із 15:00—16:00 години).У Ваші обов’язки входить:Робота з дітьми (та дорослими) за повністю підготовленою програмою;Уроки тривають 50+ хвилин;Заповнення коротких Звітів після кожного робочого дня.Прагнете розвитку та стабільності?Тоді надсилайте нам своє резюме + напишіть нам, чому ми повинні взяти саме Вас та в чому Ваша основна цінність як вчителя.
Робота_Адміністратор магазину_Хмельницький
, Хмельницький, Хмельницька область
Вітаємо Вас у компанії «Mega Sale»- надійному партнері у світі моди та стилю! Наша компанія займається продажем одягу та товарів для дому, надаючи нашим клієнтам неперевершений досвід шопінгу та найсучасніші модні рішення за найнижчими цінами.Наразі запрошуємо до своєї MEGAкоманди продавця-консультантаОбов'язки:Привітно зустрічати клієнтів у магазині та допомагати з вибором одягу, враховуючи їх побажання та потреби.Забезпечувати організацію товарів на полицях та вітринах магазину.Виконувати касові операції та приймати оплату від клієнтів.Забезпечувати чистоту та порядок на робочому місці.Вимоги:Вміння ефективно спілкуватися та працювати з різними типами клієнтів.Енергійність та позитивний настрій.Відповідальність та бажання вчитися.Ми пропонуємо:Конкурентну заробітну плату: фіксовану ставку за зміну + бонусні виплати за досягнення цілей.Підтримку та навчання з боку команди магазину.Можливість кар'єрного зростання у сфері роздрібної торгівлі.Якщо ви маєте відповідні навички та бажання працювати в динамічному середовищі магазину одягу, просимо звертатися на вказаний нижче контактний телефон або завітайте до нашого магазину для особистої зустрічі.Локація:вул. Кам'янецька, 67Контактна інформація:Тетяна- 06*********58
Викладач англійської (онлайн), Дистанційно
, Хмельницький, Хмельницька область
Ми — онлайн школа розмовної англійської «NA EASY» Вже більше 2 років допомагаємо нашим студентам заговорити англійською швидко і безболісно. А наша місія — щоб кожен українець на ізі розмовляв англійською за кордоном та на роботі. Але великі речі можна зробити лише разом. Тому зараз ми шукаємо крутого і талановитого інгліш тічера в нашу команду!Вимоги:— Обожнюєш спілкуватись з людьми;— Англійська від В2;— Досвід викладання від 1 року (досвід роботи з дорослими буде великою перевагою);— Готовий працювати мінімум 10 годин на тиждень (це 2 уроки на день).Пропонуємо:— Гнучкий графік занять онлайн: ви самі обираєте зручний графік роботи та кількість занять на день;— Готові матеріали уроків і підписки на усі сучасні платформи з актуальними матеріалами;— Оплата за урок вище, ніж в інших великих школах + регулярне зарплатне та кар'єрне зростання;— Ти не один: тім лід та менеджери завжди звʼязку і готові допомогти вирішити будь-яке питання ;— Не треба шукати студентів, ми маємо постійний потік учнів вне залежності від сезону.Супер, я готовий! Що далі?Залиш відгук на цю вакансію і очікуй нашого повідомлення, ми обов’язково звяжемось!
Робота для студента. Продавець чи касир (Виставка і Південно-Захід)
, Хмельницький, Хмельницька область
Шукаємо чарівних продавців та касирів. Якщо ти студент, навчаєшся та хочеш мати власні кошти, тобі точно до нас!Досвід роботи необов’язковий. Всього навчимо та допоможемо адаптуватися! Для тебе:Офіційне працевлаштування з першого дня.Гнучкий робочий графік.(можна працювати від 4-5 годин на день або 1-2 дні на тиждень).Знижка 30% на продукцію власного виробництва(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).Заробітна плата двічі на місяць від 6 400 грн до 16000 грнМісце роботи – магазини Сільпо (біля МАУП та біля аквапарку "7й океан""). А ще ти можеш стати справжнім професіоналом та крутим босом!Телефонуй, 06*********07, Наталія
Віддалена робота на ПК. Підробіток
ФОП Сіменко, Хмельницкий, Хмельницкая область
Робота рекламно інформаційного характеру, обробка пошти. Звіти та консультації. Навчання безкоштовне. Матеріали для роботи надаються. Молодий, дружній колектив. Потрібні організовані, грамотні люди. Пишіть на Вайбер 0633734224 з позначкою "ТрудКом"
Робота офіціантом
, Хмельницький, Хмельницька область
Робота в одному з найуспішніших закладах міста!З/п 20000,00 грн + чайовіБезкоштовне дворазове харчування, доставка на таксі до дому.Навчаємо, розвиваємо та заробляємо!Графік роботи: 9.30 - 22.30
Пакувальник на склад брендового одягу Н&М / Польща
Працівник на складі брендового одягу НМ Шведська компанія, що випускає одяг, взуття, аксесуари, спідню білизну, купальники, косметику, товари для дому в сегменті За детальною інформацією звертайтесь за номером: (вайбер/ телеграм) АнастасіяЗаробітна плата:22,36 зл/год нетто 27.70 зл/год нетто - ставка від 18 до 26 років (уточнювати). 300 зл премії від агенції за 2 перші пропрацьовані місяці. Є аванс після 2-х відпрацьованих тижнів.Графік роботи: Є дві зміни: 07:00-17.30 та 17.30- 04.00; Дві перерви за зміну: 15 та 30 хвилин; Середня кількість робочих годин на місяць: мінімум 200-230.Обов’язки:Збір замовлень; Перевірка повернутого товару; Пакування. Коробки не важкіПроживання:надається роботодавцем; комунальні послуги 240 зл/місяць; гарні умови, в кімнаті проживає 2-3 осіб; безкоштовний доїзд до роботи.Додаткові умовиНадаємо безкоштовний робочий одяг (штани, сорочка, утеплена желетка, взуття). Кімнатна температура на складі. є повноцінний обід ( перше і друге ).За детальною інформацією звертайтесь за номером: (вайбер/ телеграм) АнастасіяПереваги в роботі з нашою компанією:Компанія року Вибір Споживача 2020 року та Вибір Споживача 2022 року та Компанія року UBA 2023 серед агентств з працевлаштування за кордоном.Ліцензія Міністерства Соціальної Політики України 223 від 15.02.2019 року.Перевірена компанія журналістами телеканалу "1+1".Офіційно зареєстрована на території України.Ведемо клієнтів по обидві сторони кордону.За детальною інформацією звертайтесь за номером: (вайбер/ телеграм) Анастасія