Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Удаленная работа бухгалтером в Хмельницком"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Удаленная работа бухгалтером в Хмельницком"

12 500 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Удаленная работа бухгалтером" по диапазонам зарплаты в Хмельницком

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 19.04.24, по профессии Удаленная работа бухгалтером в Хмельницком открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 13.5+ грн. 0% объявлений с зарплатой 10.5+ грн, и 0% с зарплатой 12.0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Удаленная работа бухгалтером в Хмельницком"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Удаленная работа бухгалтером в Хмельницком.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Хмельницком

Среди похожих профессий в Хмельницком наиболее высокооплачиваемой считается Удаленная работа дизайнер. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 10000 грн. На втором месте - Удаленная работа переводчиком с зарплатой 10000 грн, а на третьем - Удаленная работа программист с зарплатой 10000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Вчитель у школу англійської мови для дітей 8-16 років (онлайн)
Magic English School, Хмельницький
 В школу англійської мови для діток потрібні викладачі для онлайн навчання.Нам немає значення, в якому куточку України Ви проживаєте. Заняття з дітками проводимо онлайн по всій території України.Якщо Ви — енергійна, відповідальна людина, любите діток та англійську мову, тоді Вам точно варто приєднатися до нашого дружнього колективу!У нас всього лиш кілька обов’язкових умов:Вік — без обмежень;Повна чи неповна освіта (педагогічна/лінгвістична/психологічна);Англійська мова — рівень від B2+ (Upper-Intermediate і вище);Грамотна мова без суржику (усна та письмова);Чесність, відповідальність, комунікабельність, ввічливість, пунктуальність, дисциплінованість, творчий підхід до роботи;Повага до дітей;Позитивне відношення до життя;Любити свою роботу, як любимо її ми;Бути готовим працювати на результат;Вміти знаходити контакт з дітками;Випробувальний термін 1 міс. (!)З дітками працюємо за програмами Кембріджського та Оксфордського університетів.У нас Ви зможете працювати з повною (32+ годин на тиждень) або частковою зайнятістю (від 16+ годин на тиждень) у другій половині дня (із 15:00—16:00 години).У Ваші обов’язки входить:Робота з дітьми (та дорослими) за повністю підготовленою програмою;Уроки тривають 50+ хвилин;Заповнення коротких Звітів після кожного робочого дня.Прагнете розвитку та стабільності?Тоді надсилайте нам своє резюме + напишіть нам, чому ми повинні взяти саме Вас та в чому Ваша основна цінність як вчителя.
Вчитель англійської мови
Flash, Хмельницький
Команда Школи англійської мови FLASH у пошуку амбітних та талановитих викладачів!Якщо ти викладач англійської мови, який вміє передавати знання студентам та легко знаходиш спільну мову з дітьми — тоді WELCOME ON BOARD!Ми дуже чекаємо на тебе якщо ти хочеш викладати англійську цікаво та професійно (методиці ми навчаємо, а ти маєш бути готовим пройти підготовчий курс), гарно володієш англійською мовою — 80 левел або добротний В1, філолог, лінгвіст за дипломом або студент останніх курсів філологічного факультету, прагнеш кар'єрного зростання та розвитку.Ми гарантуємо:роботу у цікавому та дружньому колективі;викладання офлайн та онлайн, можлива повна та часткова зайнятість;зручний schedule;офіційне працевлаштування;ЗП 18 000 грн і більше (залежно від навантаження), можливість напряму впливати на рівень своєї ЗП;кар'єрне зростання.Надсилай резюме вже сьогодні!