Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Промоутер в Хмельницком"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Промоутер в Хмельницком"

924 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Промоутер" по диапазонам зарплаты в Хмельницком

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 20.04.24, по профессии Промоутер в Хмельницком открыто 4 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 0.4+ грн. 0% объявлений с зарплатой 10.0+ грн, и 0% с зарплатой 11.6+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Промоутер в Хмельницком"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Промоутер в Хмельницком.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Хмельницком

Среди похожих профессий в Хмельницком наиболее высокооплачиваемой считается Дизайнер корпусной мебели. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 15000 грн. На втором месте - Менеджер отдела рекламы и маркетинга с зарплатой 15000 грн, а на третьем - Колорист с зарплатой 14000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Промоутер консультант
, Хмельницький, Хмельницька область
У зв’язку з розширенням сфери діяльності провідного українського оператору мобільного зв'язку Лайфсел, шукаємо промоутерів-консультантів.Вимоги:Комунікабельність, енергійність, цілеспрямованість;Готовність швидко навчатись;Досвід роботи не обов’язковий;Готові працювати з студентами та учнями;Вік від 16 років.Умови роботи:Зручний графік роботи, як для підробітку так і для постійної роботи.Щоденна оплата праці.Забезпечуємо мобільним зв’язком, безлімітним інтернетом та брендованим одягом.Обов’язки:Збільшення кількості нових клієнтів;Консультації клієнтів в торгових точках та на масових заходах;Інформування про нові послуги компанії.
Роздача листівок
, Хмельницький, Хмельницька область
Шукаємо людину на роздачу листівок Графік 5/2 з 08:00 до 18:00Ставка 400 грнГотові розглянути студента
Терміново потрібні промоутери
, Хмельницький, Хмельницька область
Шукаєш де заробити?На постійну/тимчасову роботу терміново поирібні активні хлопці та дівчата від 16 років. Графік роботи гнучкий, можна поєднувати з навчанням. З/п погодинно, виплата щоденно напрмкінці дня від 50грн. за годину. Кількість робочих годин від 3-х до 8-ми на день.
Розклеювач оголошень. Промоутер
, Хмельницький, Хмельницька область
Потрібні розклеювачі оголошень на підробіток.Робота в районі проживання у всіх районах міста та за мiстом.Умови:- Робота біля дому, або у будь-якому зручному для вас районі.- неповний робочий день, 2-4 години- Час для роботи вибираєте самі!- Щоденна ЗП- Можна поєднувати з основною роботою/навчанням/прогулянкоюОбов'язки:Розміщення рекламних матеріалів у відведених місцях.Вимоги:- відповідальність- ВиконавчістьЯкщо це оголошення активне, значить воно актуальне.1) Ім'я;2) Вік;3) контактний телефон; підробіток, робота студентам, підробіток, підробіток для жінок, підробіток для чоловіків, підробіток у вечірній час, розповсюджувач, підробіток у вільний час, підробіток у денний час, робота у вільний час, робота у вечірній час, робота у денний час, реклама, робота біля будинку, робота в районі проживання, робота поряд з будинком, оголошення, робота у своєму районі, суміщення, робота за сумісництвом, розповсюджувач реклами, розклеювач, розповсюджувач, підробіток, підробіток у вечірній час, розповсюджувач реклами, підробіток на вихідні
Терміново потрібні промоутери
, Хмельницький, Хмельницька область
На постійну/тимчасову роботу терміново потрібні активні хлопці та дівчата.Графік роботи гнучкий, можна поєднувати з навчанням.Кількість робочих годин від 3-х до 8-ми на день. З/п погодинно, виплата щоденно наприкінці дня від 50грн. за годинуВимоги: охайний зовнішній вигляд, комунікабельність, відповідальність
Потрібні промоутери
, Хмельницький, Хмельницька область
Терміново потрібні люди для роздачі рекламної продукції та консультації на постійній основі. Зарплата висока. Видається щодня. Зручний графік, можна студентам.
Робота Промоутером ЗП щоденно
, Хмельницький, Хмельницька область
Потрібні промоутери для роботи в магазині у центрі містаШукаємо активних людей Основні обовʼязки: інформування покупців про акційні пропозиції Графік роботи: друга половина дня Оплата погодинно ЗП: 100 грн/годинуВиплата ЗП кожного дня в кінці зміни на карту Пишіть на Viber на цей номер
Вакансія роздача листівок
, Хмельницький, Хмельницька область
Потрібні промоутери для роздачі листівокЦентр містаГрафік роботи: 9:00-16:00 2/2ЗП: 12000+бонусні
Требуейтся расклейщик объявлений. Поклейщик, промоутер. От 18лет
, Хмельницький, Хмельницька область
Звонки принимаются с 12до20Требуется расклейщик объявлений.60копеек за 1 доску объявлений.В день от 80до 400 объвлений. Гибкий график. Гибкий выбор районов.Рабочи день от 1часа до 6часов. Сколько рабоатать выбираете вы.В среднем поклейщик получает от 2500 до 10000 грн в месяц.ЗП через 5-8 часов после поклейки.Только совершеннолетних!!! 18+Звонки принимаются с 12:00 до 20:00Звоните, пишите.
Промоутер
, Хмельницький, Хмельницька область
"Ми шукаємо енергійного та комунікабельного промоутера, який буде просувати наші товари або послуги, привертаючи увагу потенційних клієнтів. Ідеальний кандидат має відмінні навички спілкування, вміння переконливо представляти інформацію та створювати позитивне враження про бренд.Хороший графік роботи та можливість привабливих бонусів."