Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Диспетчер в Хмельницком"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Диспетчер в Хмельницком"

12 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Диспетчер" по диапазонам зарплаты в Хмельницком

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 19.04.24, по профессии Диспетчер в Хмельницком открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 6.2+ грн. 0% объявлений с зарплатой 3.4+ грн, и 0% с зарплатой 4.1+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Диспетчер в Хмельницком"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Диспетчер в Хмельницком.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Хмельницком

На гистограмме изображено сравнение средней зарплаты по запросу "Диспетчер" со средней зарплатой в административных центрах за прошлый месяц.

Рекомендуемые вакансии

ДИСПЕТЧЕР В службе "такси-экспресс"
, Хмельницький, Хмельницька область
Наша динамичная служба "Такси-Экспресс" ищет ответственного и коммуникабельного диспетчера для координации наших ежедневных транспортных операций.Ми - агенція по підбору персоналу, для кандидатів це безкоштовно.ХмельницькийТакже рассмотрим кандидатов без опыта работыОбязанности:Принимать вызовы от клиентов и обрабатывать заказы на таксиКоординировать маршруты водителей и следить за выполнением заказов в реальном времениОбеспечивать высокий уровень обслуживания клиентов и решать возникающие проблемыМы предлагаем:Полная занятостьКонкурентоспособная зарплатаПриятная рабочая атмосфераВозможности для профессионального ростаЗВОНИТЕ на номер телефона ниже!
Логіст у транспортну компанію
, Хмельницький, Хмельницька область
Диспетчер — логіст у транспортну компаніюПро компанію:KTRANS — спеціалізується на вантажоперевезеннях по всій Україні та за її межамиВимоги:Організація своєчасного виконання якісної доставки / забору вантажуКонтроль завантаження авто згідно діючих графіківОформлення документації, підготовка маршрутів слідуванняРозподіл заявок по водіям — експедиторамБажаний досвід роботи на аналогічній посадіБажання працюватиДОСВІД РОБОТИ З БУСАМИ ДО 3Х Т (МУВІНГ) ДОСВІД РОБОТИ З ГРУЗЧИКАМИ ПереїздиОфісиОсобисті якості:УважністьВідповідальністьБагатозадачністьУміння спілкуватися з людьмиМи пропонуємо:Конкурентну ЗП від 30 тис грн.Графік роботи ПН — ПТ з 09:00 до 18:00Своєчасна виплата ЗППЕРЕД ДЗВІНКОМ УВАЖНО ЧИТАЙТЕ ОГОЛОШЕННЯ !!!
Робота водієм таксі на власному авто в UBER та BOLT ЩОДЕННI ВИПЛАТИ!
, Хмельницький, Хмельницька область
Підключайся до PFOFI Drivers - офіційний партнер міжнародної компанії UBER та BOLT в Україні прямо зараз! Працюємо з перших днів появи UBER та BOLT в Україні! Наша комісія вiд 0% до 5%! ЩОДЕННI ВИПЛАТИ. Переваги роботи в UBER та BOLT перед іншими таксі міста : 1. Ніяких абонплат, передоплат та внесків 2. Постійно є робота в режимі 7 днів/24 години. Ні в одному іншому таксі стільки замовлень немає! 3. Ніяких забов'язань: в графіку роботи, кількості виконаних замовлень, відміняти можна і без санкцій будь-яку кількість замовлень 4. Час безкоштовного очікування на адресі ВСЬОГО 2 хвилини. Вдумайтеся тільки - 2 хв. замість 5-10 хв. в інших таксі міста! 5. Дуже зручний та легкий у використанні інтерфейс програми. Для НОВАЧКА в таксі це ідеальний варіант! 6. Ніяких диспетчерів, передзвонів і тд 7. Компанія PROFI Drivers надає знижки на паливо до 3грн на літрі з першого дня роботи 8. При відмові клієнта Вам миттєво приходить "неустойка" на Ваш рахунок. Можна багато і довго перераховувати усі плюси компаній UBER та BOLT - передових компаній у сфері таксі, краще один раз зареєструватися і спробувати в роботі) І найголовніше, що жодне таксі не надасть Вам усієї вищезгаданного! Вимоги до авто: усі іноземні авто з 1998 року випуску на укр номерах. . Для машин комфорт та бізнес-класу інша тарифікація! Вимоги для підключення: -Водійське посвідчення (Стаж водіння від 1 року) -Техпаспорт на автомобіль -Наявність діючого страхового полісу на авто -Наявність смартфону або планшета з постійним доступом до мережі Інтернет Стати водієм PROFI Drivers дуже просто, відправивши документи для підключення видалено на ТЕЛЕГРАМ и ВАТС АП , вайбер на київстарi. Або можете приїхати в офіс. Надаємо навчання і онлайн підтримку 24 години на добу. Як тільки Ви зареєструєтеся в системі, Ви відразу зможете виконувати замовлення і отримувати дохід. В компанії PROFI Drivers діє АКЦІЯ - приведи друга та отримай 250 гривень! Чекаємо на ВАС)
Енергодиспетчер
2223, ХМЕЛЬНИЦЬКА ФІЛІЯ ХМЕЛЬНИЦЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Хмельницький, Хмельницька область
Заробітна плата (усього): 20000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Організовує і проводить роботи з ремонту, технічного обслуговування, налагодження і випробування засобів диспетчерського й технологічного керування, електроустаткування диспетчерських щитів керування.Контактний телефон: 00689834565 - Ірина ІванівнаВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиКоментар: З 08.00 - 20.00 (перший день), з 20.00 - 08.00 (другий день), 2 дні вихідніУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:інше
Оператор з диспетчерського обслуговування ліфтів
2223, ХМЕЛЬНИЦЬКА ФІЛІЯ ХМЕЛЬНИЦЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Хмельницький, Хмельницька область
Заробітна плата (усього): 6700 грнОписОсновні функціональні обов'язки:здійснювати пуск ліфтів, наглядати за їх справністю; відповідати на виклики пасажирів, які знаходяться в кабіні, виявляти причини та надавати роз'яснення щодо правил користування ліфтом; вживати заходи щодо усунення несправностей у роботі ліфта; ведення журналу приймання і здавання зміни та занесення відповідної інформації у комп'ютер.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:медичне страхування
Диспетчер-координатор
, Хмельницький, Хмельницька область
ФОП Лисак Г.БУ зв'язку з розширенням філії шукаємо співробітника в офіс-склад.Обов'язки: формування заявок, ведення ділового листування, 9:00 до 18:00.Часткова зайнятість 2 - 3 години.Індивідуальний гнучкий графік.Дохід без затримок, щотижневі премії.