Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Продажа рекламы в Хмельницком"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Менеджер з продажів у соціальних мережах
, Хмельницький, Хмельницька область
Міжнародна школа краси і здоров'я Орінео набирає менеджерів з продажів у соціальних мережах. Обов'язки:- вести свою сторінку в соцмережах;- робити пости, виставляти історії, робити розсилку готової реклами;- працювати в групах в соціальних мережах;- спілкуватися з потенційними клієнтами;- робити продажі.Навчання надається безкоштовно. Досвід роботи не обов'язковий. Графік вільний, робота віддалена. Можна поєднувати з основною діяльністю або декретом.
Менеджер з продажу (вентиляція та кондиціонування)
ООО «ОТМ ГРУП», Хмельницький
Компанія ТОВ «ОТМ ГРУП», що надає повний комплекс послуг по встановленню систем: вентиляції, кондиціонування, повітряного опалення, осушення, зволоження, очищення повітря; димарі, вироби з оцинкованої сталі та нержавійки, промисловий холод, шукає кандидата на посаду «Менеджер з продажу»Вимоги до кандидата:Бажано, досвід роботи в сфері кондиціонування та вентиляціїБажання навчатисьАктивністьОсвіта середньо-спеціальна, вищаОбов’язково наявність водійського посвідчення і досвід водіння, категорія ВКомпанія пропонує:Офіційне працевлаштування та соціальну захищеність;ЗП: 20000 ставка + % від продажу і т.д. Навчання (тренінги). Велику увагу ми приділяємо якісному навчанню і професійному розвитку своїх колег.Графік роботи пн-пт з 9:00—18:00, сб-нд вихідніОбов’язки:Пошук нових об'єктів та обслуговування постійних клієнтівБільш детально при зустрічі чи по телефону.
робота флористом без досвіду роботи
, Хмельницький, Хмельницька область
Ми запрошуємо творчого флориста приєднатися до нашої команди! Успішному кандидату буде надана можливість втілювати свої ідеї та творчі концепції в життя, створюючи красу через квіти та композиції.Обов'язки:Створення та продаж квіткових композицій для різноманітних подій та заходів.Обслуговування клієнтів, консультування щодо вибору квіткових аранжувань.Догляд за рослинами та квітами у магазині.Ведення обліку товарів та замовлень.Вимоги:Досвід роботи не обов'язковий.Креативність та вміння працювати з кольором та текстурою.Високий рівень відповідальності та організованості.Готовність працювати в творчому середовищі та реагувати на зміни.Вміння ефективно працювати в команді та самостійно.Ми пропонуємо:Конкурентоспроможну заробітну плату та бонусну систему.Можливість розвивати свої таланти та вдосконалювати навички у креативному середовищі.Дружню та підтримуючу робочу атмосферу.
Помічник керівника
, Хмельницький, Хмельницька область
Компанія ANGKOR успішно діє на ринку Хмельниччини вже більше 12 років, реалізувавши 5000+ успішних проектів з засклення світлопрозорими конструкціями.Ми шукаємо в свою команду надійного ПОМІЧНИКА КЕРІВНИКА для стабілізації процесів та покращення роботи нашої компанії,оскільки плануємо збільшення продажів через просування бренду онлайн.Обов’язки:Допомога в роботі з постачальниками.Контроль строків постачання продукції.Робота з офісними програмами та CRM-системами.Робота зі спеціалізованими програмами.Ведення успішних переговорів.Оформлення замовлень та їх передача до виробництва.Контроль розрахунків з постачальниками.Допомога в рекламі та просуванні наших товарів та послуг.Виконання делегованих завдань.Розробка стратегії роботи з клієнтами та розширення клієнтської бази.Необхідні навички:Швидке опанування нової інформації.Висока грамотність та переконливість в письмовій та усній мові.Володіння офісними програмами.Вміння працювати з месенджерами.Висока комунікабельність.Ми Пропонуємо:Сучасний офіс у зручній локації.Семиденне навчання, за яким настає оплачуваний період стажування — 1 місяць.Гнучкий графік роботи: 5 днів на тиждень з 09:00 до 18:00.Гарантована оплата без затримок (2 рази на місяць)Адекватне керівництво та дружній колектив.Надання необхідного програмного забезпечення.Інвестиції керівника у ваше навчання та розвиток.Перспектива кар'єрного зростання та збільшення зарплати.Приєднуйтесь до ANGKOR!Прийміть виклик і станьте частиною нашої команди. Для запису на співбесіду надсилайте резюме у відгуки, або телефонуйте за номером +38********78. Розпочніть нову сторінку своєї кар'єри разом з ANGKOR!