Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Менеджер по обучению персонала в Хмельницком"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Менеджер по обучению персонала в Хмельницком"

7 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Менеджер по обучению персонала" по диапазонам зарплаты в Хмельницком

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 19.04.24, по профессии Менеджер по обучению персонала в Хмельницком открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 13.3+ грн. 0% объявлений с зарплатой 10.3+ грн, и 0% с зарплатой 11.8+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Менеджер по обучению персонала в Хмельницком"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Менеджер по обучению персонала в Хмельницком.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Хмельницком

Среди похожих профессий в Хмельницком наиболее высокооплачиваемой считается Руководитель группы. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 22000 грн. На втором месте - Менеджер по подбору персонала с зарплатой 20000 грн, а на третьем - Работник отдела кадров с зарплатой 15000 грн.

Найдите подходящую статистику

Показать еще

Рекомендуемые вакансии

Експедитор (Хмельницький)
, Хмельницький, Хмельницька область
BERTA group - одна з найбільших дистрибуційних компаній повного циклу на ринку FMCG України, яка має власну логістику, рітейл та імпорт. Більше 30 років ми постачаємо на території 10 областей Західної та Центральної України близько 300 брендів міжнародних та національних виробників. Ми продовжуємо підтримувати економіку України та запрошуємо в свою команду Експедиторів.Що робити:Приймати товар зі складу та завантажувати в автоПередавати товар в торгові точки згідно з накладнимиПрацювати з документамиЩо для цього потрібно:Бажано мати досвід роботи на посаді експедитораБути дисциплінованим, уважним, відповідальнимШвидко навчатисьМати хороший зір та відмінне фізичне здоров’яЗ нашої сторони:Вчасна виплата з/пНавчання і підтримку наставникаГрафік роботи: ВТ-СБ з 8:00 — 18:00 (до кінця маршруту)Адреси складу: м. Хмельницький, вул. Млинівська, 23Деталі за тел.: 09*********49 — менеджер з персоналу, Ірина.
Помічник керівника
, Хмельницький, Хмельницька область
​Торговельно-промислова компанія запрошує до співпраці відповідальну, креативну, націлену на результат особистість. Загальні вимоги: Пунктуальність, уважність, комунікабельність, відповідальністьГрамотне усне та письмове спілкуванняЗдатність працювати у режимі багатозадачнстіВміння працювати у команді, високий рівень емпатіїНаціленність на результатІніціативність, креативність, критичне мисленняБажання та здатність навчатись новомуПрофесійні вимоги:Вміння працювати з офісною технікою, впевнений користувач ПКЧітке та своєчасне виконання доручень Навики роботи у соціальних мережахПідготовка та організація різних заходівОперативний пошук та обробка інформації, формування звітівФінансова грамотність Компанія пропонує:Стабільну виплату З/П, рівень якої залежить саме від ВасЗручний графік роботи 5/2 та корпоративний звязокКомфортний офіс та дружний колектив Можливіст кар'єрного зростанняНавчання, курси, тренінги тощоНа повідомлення та резюме не відповідаємо!!! Тільки в тел. режимі.
Помічник керівника
, Хмельницький, Хмельницька область
Компанія ANGKOR успішно діє на ринку Хмельниччини вже більше 12 років, реалізувавши 5000+ успішних проектів з засклення світлопрозорими конструкціями.Ми шукаємо в свою команду надійного ПОМІЧНИКА КЕРІВНИКА для стабілізації процесів та покращення роботи нашої компанії,оскільки плануємо збільшення продажів через просування бренду онлайн.Обов’язки:Допомога в роботі з постачальниками.Контроль строків постачання продукції.Робота з офісними програмами та CRM-системами.Робота зі спеціалізованими програмами.Ведення успішних переговорів.Оформлення замовлень та їх передача до виробництва.Контроль розрахунків з постачальниками.Допомога в рекламі та просуванні наших товарів та послуг.Виконання делегованих завдань.Розробка стратегії роботи з клієнтами та розширення клієнтської бази.Необхідні навички:Швидке опанування нової інформації.Висока грамотність та переконливість в письмовій та усній мові.Володіння офісними програмами.Вміння працювати з месенджерами.Висока комунікабельність.Ми Пропонуємо:Сучасний офіс у зручній локації.Семиденне навчання, за яким настає оплачуваний період стажування — 1 місяць.Гнучкий графік роботи: 5 днів на тиждень з 09:00 до 18:00.Гарантована оплата без затримок (2 рази на місяць)Адекватне керівництво та дружній колектив.Надання необхідного програмного забезпечення.Інвестиції керівника у ваше навчання та розвиток.Перспектива кар'єрного зростання та збільшення зарплати.Приєднуйтесь до ANGKOR!Прийміть виклик і станьте частиною нашої команди. Для запису на співбесіду надсилайте резюме у відгуки, або телефонуйте за номером +38********78. Розпочніть нову сторінку своєї кар'єри разом з ANGKOR!
Менеджер з обслуговування клієнтів
, Хмельницький, Хмельницька область
В команду міжнародної компанії Adelina Call Center & BPO потрібні амбіційні менеджери для обслуговування клієнтів. Ми — найбільший контактний центр України, який вже понад 15 років надає телекомунікаційні послуги, стабільну роботу та забезпечує професійний розвиток своїм співробітникам.Ми віримо в можливості кожного кандидата і допомагаємо розкрити їх повністю, незалежно від наявності досвіду роботи.Що потрібно буде робити: • Швидко засвоювати інформації • Якісно консультувати клієнтів • Дотримуватись правил та стандартів роботи • Коректно реєструвати інформацію в базі данихГотові навчатись, розвивати свої soft skills, які в подальшому знадобляться у будь-якій роботі з людьми? А крім цього Ви отримаєте ще: • Індивідуальний графік роботи (можливість працювати від 5 год/день) • Прозорі умови працевлаштування • Стабільна оплата праці (ставка + бонуси) • Оплачуване навчання • Дружній колектив та лояльне керівництво • Наставництво — система підтримки новачків та подальший розвиток і навчання персоналу • Кар'єрне зростання (всі операційні менеджери, team-лідери, бізнес-тренери компанії досягли свого рівня завдяки впевненому бажанню рости професійно)Які побажання до Вас: • Знання української мови • Ввічливість, відповідальність, уважність • Знання ПК на рівні користувача
Помічник керівника, офіс менеджер, робота з тендерами
, Хмельницький, Хмельницька область
Увага, нова і цікава робота. Запрошуємо на работу працівника : помічника керівника. Компанія займається держ.закупівлями, робота з тендерами.Розглянемо кандидата як з досвідом роботи, так і без досвіду.Умови вакансії:Графік: 9 — 17 год., пн.-пт.Робота в офісі.Офіційне працевлаштування.Зарплата залежить від досвіду.Локація — Львівське шоссе.Професійне та кар'єрне зростання.Забезпечення всіма матеріально-технічними засобами для роботи.Робота у невеликому злагодженому колективі.Є навчання і стажування, для кандидатів з мінімальним досвідом роботи.Вимоги:Досвід роботи — перевага.Впевнений користувач ПК.Грамотна мова, активність та цілеспрямованість.Вік і стать не важливі.Обов'язки: вся офісна адміністративна робота, робота з договорами і документами, допомога керівнику. Допомога у супровіді тендера від початку до укладення договору.Надсилайте резюме, телефонуйте, пишіть у вайбер або телеграм.Відбір на дану вакансію проводить агенція з підбору персоналу «Гарант-Інфо». Працюємо з 2014 року, тільки з перевіреними роботодавцями.Вакансії для шукачів роботи — безкоштовні. Все буде Україна