Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Грузчик с проживанием в Хмельницком"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Найдите подходящую статистику

Показать еще

Рекомендуемые вакансии

РОБОТА вантажник з проживанням КИЇВ
, Хмельницький, Хмельницька область
Виробництво критичної інфраструктури «Охолоджена риба» запрошує до своєї команди ВАНТАЖНИКА.6 переваг із Департаментом виробництва Fozzy Group:· Відмінні можливості для особистого розвитку та кар'єрного зростання· Робота в дружному та сучасному колективі· Гнучкий графік роботи· Офіційне працевлаштування· Безкоштовні гарячі обіди· Гідна та стабільна оплата праціВ нашій команді ви будете:· Здійснювати завантаження і розвантаження продукціїГрафік роботи: позмінний, який включає в себе денні та нічні зміни - з 8:00 до 20:00 та з 20:00 до 8:00. 1 година обідньої перерви.За 1 годину ви отримуєте - 101 грн, а за 1 зміну від 1100 грн.В місяць 16 змін - 17500 грн, а за 20 змін - 20 319 грн.Ми всього навчаємо та розглядаємо кандидатів без досвіду роботи!Від Вас необхідно лише бажання працювати та розвиватися в нашій команді!Приєднуйся до команди професіоналів!Записатися на співбесіду можете за телефоном: 05******47 (Марія), 06******80 (Юлія)Знаходимось в м.Києві, вул.Слобожанська 13. Надається безкоштовне проживання.
Водій - вантажник (доставка килимів)
АП "Гарант-інфо", Хмельницкий, Хмельницкая область
Фірма з гуртової реалізації килимів запрошує до себе на роботу працівника на посаду— водій — вантажник. (приблизно 60% роботи — це поїздки і 40% — це робота на складі).Роботодавець пропонує: роботу в стабільній компанії; з/п від поїздок і кількості годин відпрацьованих на складі, орієнтир 20 000 - 25 000 грн./міс. договірна. Вимоги: водійське посвідчення категорії «В». проживання в Хмельницькому, пошук роботи на тривалий час; стаж водіння на бусах від 2-х років; пунктуальні, відповідальні, фізично здорові, з бажанням працювати. Умови: відрядження по Україні — доставка килимів, робота на складі (вул. Геологів). графік не нормований так, як є відрядження. Вихідні за домовленістю — один /два на тиждень. Шукаємо працівника на постійно! Вакансія хороша.Надсилайте резюме, телефонуйте, пишіть у вайбер або телеграм.0970049455. Відбір на дану вакансію проводить агенція з підбору персоналу «Гарант-Інфо». Працюємо з 2014 року, тільки з перевіреними роботодавцями. Вакансії для шукачів роботи — безкоштовні.
Робота! Працівники птахофабрики
, Хмельницький, Хмельницька область
Запрошуємо на роботу на птахофабриці чоловіків та жінокм. Ладижин (Вінницька область)РОБОТА З ПРОЖИВАННЯМ У ГУРТОЖИТКУ.Вартість проїзду компенсуємо.Обов'язки: обробка та нарізка курячого м'яса, навіска курки, робота вантажником в цехуЗаробітна плата: 20000-27000 грн в місяць. Виплата ЗП 2 рази на місяць.Для працівників надається безкоштовно:проживання у гуртожитку (фото додаємо);харчування у їдальні підприємства;службовий транспорт;спецодяг та взуття.Робочий графік: денна зміна з 8:00 до 17:00, нічна - 17:00 до 02:00 (два плаваючих вихідних).Уважне та доброзичливе керівництво. Комфортні умови праці та проживання