Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Координатор в Хмельницком"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Координатор в Хмельницком"

12 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Координатор в Хмельницком"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Координатор в Хмельницком.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Хмельницком

Среди похожих профессий в Хмельницком наиболее высокооплачиваемой считается Эксперт. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 18271 грн. На втором месте - Специалист техподдержки с зарплатой 15000 грн, а на третьем - Специалист с зарплатой 13778 грн.

Рекомендуемые вакансии

Пакувальник на склад спортивних товарів Adidas
, Хмельницький, Хмельницька область
ADIDAS - німецька компанія, один зі світових лідерів виробництва спортивних товарів.Заробітна плата:Заробітня плата від 5900 злотих нетто на місяцьГарантована ставка 23,40 злотих нетто на годину.Студентам надається ставка 27,50 злотих нетто на годину.Премії: додатково отримуй +200 зл за продуктивність та +300 зл за відсутність прогулів.Виплати здійснюються чітко з 10 по 15 число кожного місяця на банківську карту.Графік роботи:5 днів на тиждень по 10-12 годин в день;є можливість брати додаткові години і працювати по суботах.Обовязки:упаковка і комплектація одягу на замовлення придбаних через інтернет;складання картонних коробок;сортування одягу після повернень.Проживання:Роботодавець надає сучасне комфортабельне житло.Кімнати для 2-3 осіб.Квартири/котеджі з усіма зручностями: кухня, ванна кімната, пральна машинка, інтернет та постільна білизна.Доїзд до роботи безкоштовним робочим автобусом.В Польщі Вас зустріне наш координатор, який допоможе з усіма питаннями.Додаткові умови:медичний огляд за рахунок компанії;видається новий робочий одяг;безкоштовний комплексний обід на роботі.Місце положення роботи: Вроцлав, Варшава, Познань.Для консультації звертайтесь за номером: +38 07*********64 - Олександр (Viber I Telegram).Ліцензія Міністерства соціальної політики України 223. ТОВ "Європа Сервіс Україна" від 15 Лютого 2019 р.
Робота на логістичному складі від 17 років
, Хмельницький, Хмельницька область
Компанія V Work Group NIP: 7647531569Адрес офісу Bielany WrocławskieAkacjowa 36Шукаємо працівників для роботи на логістичному складіЦе великі продуктові склади Знаходяться по всій території ПольщіХороші умови роботи та висока заробітня плата від 5000 до 10000 тисяч злотихГодинна ставка від 22,5 злотих Є можливість заробляти 35+ за годину Обовʼязки: Комплектація товарів на палету. Збір замовлень для магазинів. На роботі всьому навчають. Координатор і всі працівники на агенції Українці. Знання мови не обов’язково Від вас потребуємо бажання працювати і зароблятиНадаються безкоштовні обіди Також фірма надає комфортні умови для проживання і доїзд на роботу все це вираховується з заробітної плати.За детальнішою інформацію звертайтесь в вайбер або за номером телефону Представник кадрової агенції +38********98 ВасильДопомагаєм з доїздом на роботуПослуги працевлаштування безкоштовні
Диспетчер-координатор
, Хмельницький, Хмельницька область
ФОП Лисак Г.БУ зв'язку з розширенням філії шукаємо співробітника в офіс-склад.Обов'язки: формування заявок, ведення ділового листування, 9:00 до 18:00.Часткова зайнятість 2 - 3 години.Індивідуальний гнучкий графік.Дохід без затримок, щотижневі премії.