Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Работник склада в Хмельницком"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Работник склада в Хмельницком"

15 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Работник склада" по диапазонам зарплаты в Хмельницком

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 18.04.24, по профессии Работник склада в Хмельницком открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 17,7+ грн. 0% объявлений с зарплатой 15.0+ грн, и 0% с зарплатой 15.3+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Работник склада в Хмельницком"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Работник склада в Хмельницком.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Хмельницком

Среди похожих профессий в Хмельницком наиболее высокооплачиваемой считается Оператор по приему заказов. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 24000 грн. На втором месте - Приемщик с зарплатой 16000 грн, а на третьем - Экспедитор с зарплатой 15605 грн.

Рекомендуемые вакансии

Робота в Польші /Виробництво заготовок на паркет/Віза,Біо
, Хмельницький, Хмельницька область
На склад з виробництва ЗАГОТОВОК НА ПАРКЕТ - запрошуються працівники з робочими візами та біометричними паспортами на роботу в Польщі, у разі відсутносі необхідних документів, сприяємо у їх виготовленні.ПРОПОНУЄМО:оплата праці : 20-21 зл/годкомунальні послуги та wi-fi : 250зл/міс.офіційне працевлаштуваннякомфортне проживання (пари мають окрему кімнату)фото житла на сайті графік роботи: денна зміназ понеділка по суботу : 6 днів робочих, по 10-12год.вихідний день: неділямісце праці: BrańskОБОВ’ЯЗКИ:вкладання дошок в станоксортування по розміру та відтінкушліфуваннявкладання дошок на палетуутримання порядку на робочому місці.ВИМОГИ:добра фізична формавіза 3+, або біометричний паспорт (на 1 місяць не працевлаштовуємо),відповідальний підхід до обов’язків та бажання працювати,вітається мінімальне знання польської мови та досвід роботиЗАБЕЗПЕЧУЄМО:швидкість оформлення документів до 2х тижнівзапрошення: на 1 та 2 роки.страхування для перетину кордону та для відкриття візи, заповнення анкетпасажирські перевезення з України до Польщі та у зворотньому напрямку:до Польщі - щосередиз Польщі - щосуботиз адреси на адресурекомендації відносно перетину кордонупрацюємо по всій території України. Документи відправляємо Новою Поштою.перевозимо передачі з Польщі та у зворотньому напрямкуБільше вакансій дивіться УСІ ОГОЛОШЕННЯ АВТОРА, або на сайті: ГАРАНТІЇ:Ліцензована компанія з багаторічним досвідомОфіційна робота по договоруСтовідсоткове відкриття візи навіть в чистий паспорт;Підтримка кожного клієнта;Можливість безкоштовної зміни роботиТОВ " ЛВІ ПЛЮС"Працюємо з пн-пт з 9.00 - 17.00м.Хмельницький, вул.Шевченка 40Звертайтесь, ми надамо Вам безкоштовну консультацію, допоможемо у відкритті робочої візи, офіційного та безкоштовного працевлаштування.Ліцензія МСПУ №414 ВІД 16.03.2017р.*для отримання швидкої відповіді прохання телефонувати на телефони вказані в оголошенні, або писати на viber та whatsApp на ті ж номери.
Пакувальник, працівник складу
, Хмельницький, Хмельницька область
Вимоги до кандидата : Впевнений користувач ПК. Комунікабельність, уважність, чесність, активність, порядність, пунктуальність, бажання працювати. Обов’язки :. Интернет-магазин займається оптовою та роздрібною торгівлею текстильними товарами. Основні обов’язки працівника складу: збір товарів на складі, прийом нового товару, підтримання порядку на складі. Умови роботи : Робота на складі , графік з ПН-Пт з 9.00 до 18.30. Детальніша інформація по телефону.
Вантажник -пресувальник.
, Хмельницький, Хмельницька область
Підприємство яке займається обробкою вторсировини(макулатура та поліетилен)запрошує до співпраці працівника складу.обов'язки:вивантаження вторсировини з автомобілів.сортування.пресування на пресувальному обладнанні.умови:офіційне працевлаштування.Стабільна з/п двічі на місяць.Хороший,дружний,трудолюбивий колектив.Графік:пн-пт з 8.00 до 17.00.сб короткий день.нд.вихідний.ps.з/п при співбесіді.Не листуюся.
Пакувальник на склад брендового одягу Zara| Польща
, Хмельницький, Хмельницька область
Пакувальник на склад брендового одягу ZARAZARA -іспанський бренд, під яким випускається чоловічий, жіночий і дитячий одяг. Крім одягу бренд випускає також взуття з аксесуарами, білизною й парфумерією. Заробітна плата Середня заробітна плата:5300-6650 зл на міс нетто; 49 000-62 000 грн; 1250-1600$.22,36 зл на год нетто - ставка;27.70 зл на год нетто - ставка від 18 до 26 років (уточнювати).Є аванс після 2-х відпрацьованих тижнів. Графік роботиПо 8-10-12 годин;Денна та нічна зміни;Середня кількість робочих годин на місяць: 240.Обов’язкиробота зі сканером та комп’ютером;збір замовлень;пакування товару;оформлення повернень. Проживаннянадається роботодавцем;працівники живуть в хостелах;гарні умови, в кімнаті проживає 2-3людини;пари живуть в окремій кімнаті;є все необхідне для життя і відпочинку, WI-FI, холодильник.Переваги в роботі з нашою компанією:Компанія року Вибір Споживача 2020 року та Вибір Споживача 2022 року та Компанія року UBA 2023 серед агентств з працевлаштування за кордоном.Ліцензія Міністерства Соціальної Політики України 223 від 15.02.2019 року.Перевірена компанія журналістами телеканалу "1+1".Офіційно зареєстрована на території України.Ведемо клієнтів по обидві сторони кордону.
Робота на логістичному складі від 17 років
, Хмельницький, Хмельницька область
Компанія V Work Group NIP: 7647531569Адрес офісу Bielany WrocławskieAkacjowa 36Шукаємо працівників для роботи на логістичному складіЦе великі продуктові склади Знаходяться по всій території ПольщіХороші умови роботи та висока заробітня плата від 5000 до 10000 тисяч злотихГодинна ставка від 22,5 злотих Є можливість заробляти 35+ за годину Обовʼязки: Комплектація товарів на палету. Збір замовлень для магазинів. На роботі всьому навчають. Координатор і всі працівники на агенції Українці. Знання мови не обов’язково Від вас потребуємо бажання працювати і зароблятиНадаються безкоштовні обіди Також фірма надає комфортні умови для проживання і доїзд на роботу все це вираховується з заробітної плати.За детальнішою інформацію звертайтесь в вайбер або за номером телефону Представник кадрової агенції +38********98 ВасильДопомагаєм з доїздом на роботуПослуги працевлаштування безкоштовні
Комірник
, Хмельницький, Хмельницька область
Корпорація Snack Production — найбільше національне об'єднання торгово-виробничих підприємств ТМ Флінт, Морські, Сан Санич, Big Bob, Chipster’s, Zeffir, Хуторок, LaPasta яке є лідером на ринку з 2003 року, запрошує до своєї команди Комірника.Наш кандидат:Активний, відповідальний, порядний, уважний, стресостійкий;Має досвід роботи комірником чи зав. складом від 1 року;Має організаторські здібності, лідерські якості.Що ми пропонуємо:Графік работи: ПН.-ПТ. с 7.00 до 19.00Офіційне оформлення, соціальний пакет (оплачувана відпустка, лікарняний);Стабільна та без затримок оплата праці (2 рази на місяць).Що Ви будете робити?Організовувати проведення розвантажувально-завантажувальних робітКерувати роботами щодо прийому, зберігання та видачі ТМЦ на складі.Своєчасно складати встановлену звітність, вести складський облік ТМЦПроводити інвентаризаціюОрганізовувати та контролювати роботу працівників складу.Контакти:06*********33
Комплектація лампадок від 20зл/год | Робота в Польщі | Візи
, Хмельницький, Хмельницька область
На склад з виробництва та комплектації лампадок - запрошуються працівники з робочими візами та біометричними паспортами на роботу в Польщі. Якщо відсутні документи для виїзду закордон, сприяємо у їх виготовленні.ПРОПОНУЄМО:оплата праці: від 20зл/год чистими (5000-6000зл/міс)офіційне працевлаштуваннякомфортне проживання (пари мають окрему кімнату)фото житла на сайті безкоштовне проживаннякомунальні послуги та wi-fi :безкоштовнографік роботи: зміни денна /6.00-16.00,18.00пн-сб /10-12 робочих годинвихідний день: неділямісце праці: місто Brańsk (Підляське воєвудство)маємо відео з місця праці, надсилаємо в приватні повідомленняОБОВ’ЯЗКИ:вкладання свічок вкладишів до лампадоккомплектація лампадокрозмальовуванняприклеювання декорупакування та стрейчування готових виробіввкладання на палетиВИМОГИ:добра фізична формавіза 3+, або біометричний паспорт (на 1 місяць не працевлаштовуємо),відповідальний підхід до обов’язків та бажання працювати,вітається мінімальне знання польської мови та досвід роботиЗАБЕЗПЕЧУЄМО:швидкість оформлення документів до 2х тижнівзапрошення: на 1 та 2 роки.страхування для перетину кордону та для відкриття візи, заповнення анкетпасажирські перевезення з України до Польщі та у зворотньому напрямку:до Польщі - щосередиз Польщі - щосуботиз адреси на адресурекомендації відносно перетину кордонупрацюємо по всій території України. Документи відправляємо Новою Поштою.перевозимо передачі з Польщі та у зворотньому напрямкуБільше вакансій дивіться УСІ ОГОЛОШЕННЯ АВТОРА, або на сайті: ГАРАНТІЇ:Ліцензована компанія з багаторічним досвідомОфіційна робота по договоруСтовідсоткове відкриття візи навіть в чистий паспорт;Підтримка кожного клієнта;Можливість безкоштовної зміни роботиТОВ " ЛВІ ПЛЮС"Працюємо з пн-пт з 9.00 - 17.00м.Хмельницький, вул.Шевченка 40Звертайтесь, ми надамо Вам безкоштовну консультацію, допоможемо у відкритті робочої візи, офіційного та безкоштовного працевлаштування.Ліцензія МСПУ №414 ВІД 16.03.2017р.*для отримання швидкої відповіді прохання телефонувати на телефони вказані в оголошенні, або писати на viber та whatsApp на ті ж номери.
Комплектувальник на склад
, Хмельницький, Хмельницька область
ТД Укрсервіс – торгова компанія, стабільно та впевнено працює вже майже 26 років. В Хмельницькому працює один із наших філіалів. Склад знаходиться за адресою вул. Пілотська, 20А Запрошуємо КОМПЛЕКТУВАЛЬНИКА НА СКЛАД Досвід роботи на складі не обов’язковий. Що входить в обов’язки?прийом/видача товару;розміщення по місцям зберігання (прописки);комплектація документів по товару (видаткові накладні);розгрузка/загрузка товарів в авто (для роботи на складі є рокли та штабелери, площа складу 400м2). Компанія пропонує:випробувальний термін 1 місяць, оплата на в/термін 14000 грн;після випробувального терміну від 15000 до 17000 грн (в залежності від обсягу виконаної роботи може бути і більше);роботу в компанії, яка не скоротила ні одне робоче місце ні під час пандемії, ні через війну;графік роботи пн.- пт. 9:00 -18:00;зарплата виплачується вчасно;відпустку оплачуємо;видаємо робочий одяг. Звертайтеся 06*********02 Анна (вайбер, телеграм)Примітка: ФОП не зобов’язаний вести військовий облік та надавати відомості у ТЦК та СП про найнятих працівників. Постанова № 1487 від 30.12.22р.
Пакувальник на склад брендового одягу Н&М / Польща
, Хмельницький, Хмельницька область
Працівник на складі брендового одягу НМ Шведська компанія, що випускає одяг, взуття, аксесуари, спідню білизну, купальники, косметику, товари для дому в сегменті За детальною інформацією звертайтесь за номером: (вайбер/ телеграм) АнастасіяЗаробітна плата:22,36 зл/год нетто 27.70 зл/год нетто - ставка від 18 до 26 років (уточнювати). 300 зл премії від агенції за 2 перші пропрацьовані місяці. Є аванс після 2-х відпрацьованих тижнів.Графік роботи: Є дві зміни: 07:00-17.30 та 17.30- 04.00; Дві перерви за зміну: 15 та 30 хвилин; Середня кількість робочих годин на місяць: мінімум 200-230.Обов’язки:Збір замовлень; Перевірка повернутого товару; Пакування. Коробки не важкіПроживання:надається роботодавцем; комунальні послуги 240 зл/місяць; гарні умови, в кімнаті проживає 2-3 осіб; безкоштовний доїзд до роботи.Додаткові умовиНадаємо безкоштовний робочий одяг (штани, сорочка, утеплена желетка, взуття). Кімнатна температура на складі. є повноцінний обід ( перше і друге ).За детальною інформацією звертайтесь за номером: (вайбер/ телеграм) АнастасіяПереваги в роботі з нашою компанією:Компанія року Вибір Споживача 2020 року та Вибір Споживача 2022 року та Компанія року UBA 2023 серед агентств з працевлаштування за кордоном.Ліцензія Міністерства Соціальної Політики України 223 від 15.02.2019 року.Перевірена компанія журналістами телеканалу "1+1".Офіційно зареєстрована на території України.Ведемо клієнтів по обидві сторони кордону.За детальною інформацією звертайтесь за номером: (вайбер/ телеграм) Анастасія
Працівник відділення м.Хмельницький (можлива часткова зайнятість)
Нова Пошта — лідер експрес-доставки в Україні. Наша команда постійно зростає, і зараз ми шукаємо працівника відділення.Хочеш стати обличчям Нової пошти та дарувати радість клієнтам, які поспішають у відділення за посилками? Любиш спілкуватися, посміхатися і з комп’ютером на «ти»? Вважай, що робота вже твоя!Ми пропонуємо тобі:«білу» заробітну плату, оплачувані відпустки, лікарняні та відрядження;навчання всім тонкощам роботи з обслуговування клієнтів по стандартам Нової пошти;молодий дружній колектив;медичне страхування;можливість кар'єрного зростання.Що потрібно робити:перевіряти цілісність вантажу;видавати та приймати вантаж клієнтів;сортувати відправлення за напрямками;розміщувати вантаж згідно зі стандартами компанії;сканувати, палетувати вантаж у відділенні;завантажувати й розвантажувати автомобілі з посилками.Ми очікуємо від тебе:фізичну витривалість;середню спеціальну, незакінчену вищу або вищу освіту.Якщо все це про тебе і ти бажаєш стати частиною великої родини Нової пошти — телефонуй.