Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Главный менеджер в Хмельницком"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Менеджер з продажу, торговий представник
АП "Гарант-інфо", Хмельницкий, Хмельницкая область
 Вакансія: Менеджер з продажу, торговий представник.Роботодавець — провідна промислова компанія в Україні на ринку сантехніки, опалювальної техніки та кераміки з 22 річним досвідом. Офіс в м.Хмельницькому. Умови вакансії:графік з понеділка по п’ятницю (8−18 год.); дружній і стабільний колектив; конкурентна заробітна плата та система преміювання (Стабільна ставка 20 000 грн. + %, + паливо, + амортизація); цікава та розвиваюча робота в динамічній компанії. Ваші обов’язки будуть включати:Підтримка та розширення клієнтської бази; Об'їзд ввіреної території та ведення вже існуючої бази клієнтів ;Прийом вхідних дзвінків та заявок клієнтів, переадресація їх для опрацювання; Ведення бази клієнтів у AGENT 1С; Виконання плану, збільшення об'єму продаж. Вимоги до кандидата:Досвід роботи на дотичній посаді; Відмінні комунікативні навички; Вміння працювати з клієнтами та будувати довгострокові відносини; Наявність власного автомобіля; Стать не важлива.Вакансія хороша. Звертайтесь!Детальніше по телефону. Надсилайте резюме у відгуки, телефонуйте, пишіть у вайбер або телеграм: 0983002439  0970049455  Попередній відбір на дану вакансію проводить агенція з підбору персоналу «Гарант-Інфо». Працюємо з 2014 року, тільки з перевіреними роботодавцями. Вакансії для шукачів роботи — безкоштовні. Все буде Україна .
Менеджер з продажу, торговий представник
АП "Гарант-інфо", Хмельницкий, Хмельницкая область
Вакансія: Менеджер з продажу, торговий представник.Роботодавець — провідна промислова компанія в Україні на ринку сантехніки, опалювальної техніки та кераміки з 22 річним досвідом. Офіс в м.Хмельницькому.Умови вакансії:графік з понеділка по п’ятницю (8−18 год.); дружній і стабільний колектив; конкурентна заробітна плата та система преміювання (Стабільна ставка 20 000 грн. + %, + паливо, + амортизація); цікава та розвиваюча робота в динамічній компанії.Ваші обов’язки будуть включати:Підтримка та розширення клієнтської бази; Об'їзд ввіреної території та ведення вже існуючої бази клієнтів ;Прийом вхідних дзвінків та заявок клієнтів, переадресація їх для опрацювання; Ведення бази клієнтів у AGENT 1С; Виконання плану, збільшення об'єму продаж.Вимоги до кандидата:Досвід роботи на дотичній посаді; Відмінні комунікативні навички; Вміння працювати з клієнтами та будувати довгострокові відносини; Наявність власного автомобіля; Стать не важлива.Вакансія хороша. Звертайтесь!Детальніше по телефону. Надсилайте резюме у відгуки, телефонуйте, пишіть у вайбер або телеграм:09830024390970049455Попередній відбір на дану вакансію проводить агенція з підбору персоналу «Гарант-Інфо». Працюємо з 2014 року, тільки з перевіреними роботодавцями.Вакансії для шукачів роботи — безкоштовні. Все буде Україна.
Менеджер інтернет- магазину, навики СММ, робота в офісі
, Хмельницький, Хмельницька область
Роботодавець : провідний український бренд, який спеціалізується на виробництві та продажі якісної постільної білизни, пухо-пір'яних виробів та супутніх товарів.Вакансія : Менеджер інтернет-магазину, з навиками SMM-менеджера (в офіс).Переваги:Цікава робота в успішній компанії;Можливість працювати з відомим брендом та розвивати його;Заробітна плата, яка зростає (17-25 тис.грн.).;Можливість професійного зростання та розвитку;Дружній колектив та комфортні умови роботи.Графік роботи:з понеділка по п’ятницю: 09:00—18:00 год.;субота і неділя — вихідні.Обов'язки:Створювати та публікувати цікавий та візуально привабливий контент в Instagram, Facebook та TikTok;Залучати нових підписників та клієнтів через соціальні мережі;Взаємодіяти з аудиторією, відповідати на запитання та коментарі, переписки.Вимоги:Досвід роботи;Знання основних принципів роботи з Instagram, Facebook та TikTok;Базові навички з обробки і монтажу фото/відео контенту на комп’ютері/телефоні (Photoshop, Canva і т.п.);Креативність та вміння створювати візуально привабливий контент.Надсилайте резюме, пишіть нам у вайбер чи телеграм, телефонуйте. Відбір на вакансію проводить агенція "Гарант-Інфо". Послуги для шукачів роботи - безкоштовні.
Оператор call-центра
, Хмельницький, Хмельницька область
Наша компанія "ФОП ГУСЄВ. О. С." є провідним оператором з прийому та обробки вхідних дзвінків у місті Хмельницький Ми спеціалізуємося на наданні якісних послуг зв’язку та клієнтської підтримки нашим клієнтам.Завдання:Прийом та обробка вхідних дзвінків від клієнтів;Вирішення запитів, питань та проблем клієнтів;Запис та обробка інформації про дзвінки у відповідну систему;Забезпечення високого рівня обслуговування та задоволеності клієнтів.Вимоги:Досвід роботи в сфері клієнтської підтримки буде великим плюсом;Відмінні комунікативні та слухові навички;Висока відповідальність та орієнтація на результат;Пропонуємо:Конкурентну заробітну плату;Гнучкий графік роботи;Можливість професійного розвитку та кар'єрного зростання;Дружню та сприятливу робочу атмосферу;Молодий та дружний колектив.Якщо ви шукаєте цікаву та стабільну роботу у сфері клієнтської підтримки, ми розраховуємо на вашу зацікавленість у співпраці з нами.Пишить в olxНе дзвонити!!
Менеджер в інтернет-магазин (постільна білизна)
, Хмельницький, Хмельницька область
Відкрита нова вакансія :Менеджер інтернет-магазину, соціальних мереж.Умови: заробітна плата, яка зростає , від 17000 грн. і вище. Робота в офісі.Графік роботи: з понеділка по п’ятницю: 09:00—18:00 год.; субота і неділя — вихідні.Роботодавець: провідний український бренд, який спеціалізується на виробництві та продажі якісної постільної білизни.Обов'язки: Створювати та публікувати цікавий та візуально привабливий контент в Instagram, Facebook та TikTok; Взаємодіяти з аудиторією, відповідати на запитання та коментарі, переписки тощо.Вимоги:Дотичний досвід роботи; навики SMM.Знання основних принципів роботи з Instagram, Facebook та TikTok;Базові навички з обробки і монтажу фото/відео контенту на комп’ютері/телефоні (Photoshop, Canva і т.п.);Відбір на дану вакансію проводить агенція з підбору персоналу «Гарант-Інфо». Працюємо з 2014 року, тільки з перевіреними роботодавцями.Вакансії для шукачів роботи — безкоштовні.
Шукаємо КУХАРЯ на фастфуд можна без досвіду
, Хмельницький, Хмельницька область
Робота кухарем нужен повар робота на кухніШукаємо кухаря в нашу команду Знаходимося на інститутській біля ХНУ.Не вмієте - не проблема, навчимо, головне бажання працювати.В обовʼязки входить:Приготування фастфудуКонтроль якості продукціїПідтримання чистоти на робочому місціЗнання основ приготування та технологічних картМи пропонуємоЗ/п 400 грн +%+ чайовіБезкоштовний обідПрацевлаштування якщо потрібноСтабільну виплату заробітньої платиПрацюємо з 10 по 21 годину.Графік можемо зробити який Вам зручно, може бути 2/2 або ж 3/3 або будь як зручний для Вас.