Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Водитель фирмы в Хмельницком"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Водій на авто компанії Uber, Bolt
, Хмельницький, Хмельницька область
Запрошуємо водіїв чоловіків та жінок для роботи у таксі, у зручних додатках УБЕР, БОЛТ у КиєвіМи пропонуємо:НАДАЄМО БЕЗКОШТОВНЕ ЖИТЛОВисокий дохід — до 75% від касиКомфортабельні, доглянуті автомобілі VW Polo, Peugeot 301,Citroen C-Elysee, VW Jetta, KIA Forte, Toyota Corolla, SKODA FABIA, Renault Logan, Hyundai Accent,Hyunday Elantra (механічна коробка передач, паливо газ, до 10 л на 100 км)Ніяких витрат від водія — ремонт авто за рахунок фірми.Ніяких застав!Повний супровід наших співробітників під час роботи та допомога в різних ситуаціяхУмови роботи:САМ на авто! Авто знаходиться постійно у водія! БЕЗ пересмінок!Знання міста зовсім необов’язковеРобота через додаток, шукати замовлення не потрібно
водитель такси 7007 работа в такси taxi
, Хмельницький, Хмельницька область
Водитель такси. служба 7007 1 й вариант со своим автомобилем Опыт желателен, но не обязателен.Заработок от 22 000 грн - 45 000 грн в месяц Или2 й вариант Автомобиль со службы взятый в аренду (Опыт есть = залог не нужен, Опыта нет = ЗАЛОГ 2500 грн) Аренда 350 грн сутки, ремонт крупный за счет фирмы, 26 рабочих дней . эфир бесплатный.ПО ССЫЛКЕ ЕСТЬ ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ (БЕЗ ПОСЕЩЕНИЯ ОФИСА)тел. 09*********50ВНИМАНИЕ ПРАВИЛЬНО ВВОДИТЕ НОМЕР ТЕЛЕФОНА ПРИ РЕГИСТРАЦИИ !!!
Водій - вантажник (доставка килимів)
АП "Гарант-інфо", Хмельницкий, Хмельницкая область
Фірма з гуртової реалізації килимів запрошує до себе на роботу працівника на посаду— водій — вантажник. (приблизно 60% роботи — це поїздки і 40% — це робота на складі).Роботодавець пропонує: роботу в стабільній компанії; з/п від поїздок і кількості годин відпрацьованих на складі, орієнтир 20 000 - 25 000 грн./міс. договірна. Вимоги: водійське посвідчення категорії «В». проживання в Хмельницькому, пошук роботи на тривалий час; стаж водіння на бусах від 2-х років; пунктуальні, відповідальні, фізично здорові, з бажанням працювати. Умови: відрядження по Україні — доставка килимів, робота на складі (вул. Геологів). графік не нормований так, як є відрядження. Вихідні за домовленістю — один /два на тиждень. Шукаємо працівника на постійно! Вакансія хороша.Надсилайте резюме, телефонуйте, пишіть у вайбер або телеграм.0970049455. Відбір на дану вакансію проводить агенція з підбору персоналу «Гарант-Інфо». Працюємо з 2014 року, тільки з перевіреними роботодавцями. Вакансії для шукачів роботи — безкоштовні.
Водій експедитор
АП "Гарант-інфо", Хмельницкий, Хмельницкая область
Фірма з реалізації хлібобулочних виробів запрошує до себе на роботу  водіїв - експедиторів. Потрібно декілька працівників.Роботодавець пропонує:роботу в стабільній компанії.графік : 5/2 дні, з 6 до 14 год. ( залежить вік кількості торгових точок).робота на авто : Мерседес 308.Вимоги:водійське посвідчення категорії «В».проживання в Хмельницькому, пошук роботи на тривалий час.вік немає значення, головне - бажання працювати і досвід водіння.Умови:Доставка хліба, булочок по торговим точкам.Доїзд до роботи власним транспортом або домомовляються і один за одним заїжджають , також є робочий автомобіль, який  забирає працівників  на зуп. Катіон.Надсилайте резюме, телефонуйте, пишіть у вайбер або телеграм.0970049455. Відбір на дану вакансію проводить агенція з підбору персоналу «Гарант-Інфо». Працюємо з 2014 року, тільки з перевіреними роботодавцями. Вакансії для шукачів роботи — безкоштовні.