Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Комплектовщица в Хмельницком"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Комплектувальник товарів, збиральник Хмельницький
, Хмельницький, Хмельницька область
Опис вакансії Вітаємо Вас, майбутній співробітнику! Якщо Ви хочете бути впевнені в завтрашньому дні, бажаєте допомогти країні у скрутний час — запрошуємо Вас на вакансію комплектувальник товарів.Ми шукаємо співробітників, які: вміють працювати в команді; чесні та відповідальні; дисципліновані.Що Ви будете робити у нас на підприємстві:комплектувати замовлення на магазини; переміщувати товари на складі згідно адресного відбору;здійснювати підготовку товарів до інвентаризації;підтримувати робочу зону в порядку.Ви гарантовано отримаєте:Конкурентноспроможну зарплату, що залежить від кількості здійснених операцій, 2 раз/міс. на карту (оклад + премії).Додаткову доплату за стаж.Офіційне працевлаштування з 1-го робочого дня.Оплачувану відпустку двічі на рік, оплачуваний лікарняний.Можливу участь у фонді взаємодопомоги.Графік роботи — день/ніч/48 по 12 годин.Можлива безкоштовна доставка транспортом компанії (розташування: Хмельницький р-н, с. Ружична, вул. Визволителів, б.4.)Тож не зволікайте, а телефонуйте за номером: 05*********58 чи надсилайте резюме та приєднуйтесь до нас!
Комплектувальник замовлень на склад іграшок Chicco у Білосток
, Хмельницький, Хмельницька область
Chicco — відомий виробник дитячих іграшок та товарів для дітей. Основна інформація: Ставка: 25.80 - 29.80 зл/година (нетто); Заробітня плата: 5500 - 7500 зл/місяць (нетто); Графік: 5 днів по 8 - 12 годин (без нічних); Напрацювання: 200 - 220 годин на місяць; Договір: Umowa Zlecenie; Проживання: безкоштовне; Оформлення у місті: Білосток. Заробітна плата: 25.80 зл/година (нетто) — базова ставка; 29.80 зл/година (нетто) — для студентів до 26 років; 300 зл/місяць (нетто) — бонус за відсутність пропусків змін; +10% до місячної зарплати — бонус за якість; Аванс після першого тижня роботи; Своєчасні виплати. Графік роботи: Без нічних змін; 5 - 6 днів на тиждень по 8 - 12 годин у 2 зміни; 1 зміна: 06:00 - 14:00; 2 зміна: 14:00 - 22:00; Можна працювати понаднормово; 200 - 220 годин на місяць. Обовʼязки: Контроль якості; Пакування та сканування товарів; Комплектація замовлень. Проживання безкоштовне: Проживання у сучасному гуртожитку з відмінними умовами; Кімнати чисті, регулярно проводяться генеральні прибирання; До 3 - 4 осіб у кімнаті (чоловіки/жінки — окремо); Сімейним парам надається окрема кімната; У номерах є всі необхідні меблі, нова білизна, Wi-Fi, сейфи для особистих речей, кондиціонер; Тим, хто проживає на власному житлі, компенсується по 300 злотих щомісяця до зарплати. Додаткова інформація: До роботи та назад безкоштовно возить приватний автобус; Робоча форма надається безкоштовно (можна працювати у своїх кросівках); Комплексні обіди за доступною ціною; Допомагаємо з отриманням Карти Побиту.Щоб отримати детальну консультацію по вакансії — телефонуйте або пишіть по закріпленому в оголошенні номеру.Увага! Всі наші вакансії абсолютно безкоштовні! Будьте обачливі та стережіться шахраїв, що вимагають гроші за вакансію!Переваги співпраці з нашою агенцією:Безкоштовні вакансії;Перевірені та надійні роботодавці;Понад 300 актуальних вакансій по всій Польщі;Понад 1000 працевлаштованих клієнтів за останній рік;Кваліфіковані та людяні спеціалісти, що завжди на звʼязку!Just Work — ліцензоване кадрове агентство з працевлаштування за кордоном. Наказ міністерства економіки України про видачу ліцензії ТОВ "Джаст Ворк Україна" №1024 від 03.12.2021.
Вантажник комплектувальник в маг Будівельних матеріалів
, Хмельницький, Хмельницька область
Запрошуємо у команду Вантажників комплектувальників в магазин буд. МатеріалівСтабільна робота Графік: 6/1. ЗП від 15000грн.Тел. 09******97 Анатолій
Комплектувальник на склад
, Хмельницький, Хмельницька область
Потрібен комплектувальник на склад!м.ХмельницькийЗ/П: від 18 000 грнГрафік роботи: пн-сб з 9:00-17:00Обов'язки: Збір товарів на складі на піддони згідно замовлень по накладних.Вимоги: уважність/швидкістьДеталі за телефоном в оголошенні.
Вантажник - комплектувальник
, Хмельницький, Хмельницька область
Графік з 7:00 до 16:00 6 днів на тиждень Зп 17000 на місяць Всі деталі за тел 09******90
Комплектувальник
, Хмельницький, Хмельницька область
Вимоги:• досвід роботи не обов‘язково;• уважність, порядність. Обов’язки:• Робота з накладними (підбір товару);• Вантажно-розвантажувальні роботи на складі;• Переміщення, навантаження та розвантаження товару;• Перевірка цілісності товару.Пропонуємо:• офіційне працевлаштування;• графік роботи: 07:30-17:00• соціальний пакет/відпустка, лікарняні та ін.
Комплектувальник товарів
ТОВ "ЛАЙЕН ТРАНС", Хмельницький, Хмельницька область
Заробітна плата (усього): 6700 грнУ тому числі основна: 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:відбір товарів згідно документів, розпаковка та організація їх переміщення до комплектування партії, перевірка маркування.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):володіння ПКОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):відповідальність, уважність
Комплектувальник, вантажник
«ГалаТеа», Хмельницький
Компанія «ГалаТеа» запрошує в свою командуМи займаємося продажем продуктів харчування (чай, кава, кондитерські вироби, вода, бакалія)Чим потрібно буде займатись? Наші очікування від кандидата:Обов’язкиМи пропонуємо:Роботу в компанії, що розвивається та дружній колектив однодумців;Графік роботи з 08:00 до закінчення роботи 18.00 год.Можливість професійного та кар'єрного росту;Працевлаштування ;Висококонкурентну заробітну плату;Атмосферу робочого драйву в команді.Наші вимоги:Відповідальне та старанне ставлення до роботи,Комунікабельність.Відданість,Чесність,Результативність Ми чекаємо на Вас!Шановний пошукачу, якщо ваш досвід і навички відповідають викладеним вище вимогам — телефонуйте або надсилайте свої резюме.
Робота! Вантажник-комплектувальник
, Хмельницький, Хмельницька область
На склад запрошується на роботу вантажник-комплектувальник. Робочі дні ПН-ПТ.З 8:00 до 17:00 СБ-НД - вихідні. Пропонуємо стабільну роботу та своєчасну виплату ЗП.
Комплектувальник товарів (робота для жінок і чоловіків)
, Хмельницький, Хмельницька область
КОМПЛЕКТУВАЛЬНИК, КОМПЛЕКТУВАЛЬНИЦЯ ТОВАРІВХМЕЛЬНИЦЬКИЙАдреса: вул. проспект Миру, 99/101ЗП: 16000-19000 грнГрафік: вт-сб з 10:00 до 19:00.Чим Ви будете займатись у Компанії:• Комплектувати продукцію по накладним (робота зі сканером);• Приймати участь в інвентаризації.Деталі за телефоном: 38********42, Тетяна.
Комплектувальник на склад
, Хмельницький, Хмельницька область
LOOKFORT шукає співробітників на вакасію комплектувальника Вашими основними задачами будуть:збір товару по накладним;пакування й погрузка;Ми хочемо Вам запропонувати:графік Пн-Пт з 9:00 до 18:00, Сб та Нд вихідний день;стажування та адаптація;офіційне працевлаштування;колектив, який завжди допоможе та підтримає;корпоративні свята, спільне дозвілля та різноманітні івенти.
Комплектувальник замовлень на склад техніки Playstation у Варшаву
Just Work, Хмельницький
Основна інформація: Ставка: 26.00 - 30.00 зл/година (нетто); Заробітна плата: 5200 - 8300 зл/місяць (нетто); Графік: 5 днів по 8 - 12 годин (без нічних); Напрацювання: 200 - 250 годин на місяць; Договір: Umowa Zlecenie; Проживання: безкоштовне; Оформлення у місті: Варшава.___________________ Заробітна плата:• 26.00 зл/година (нетто) — базова ставка;• 30.00 зл/година (нетто) — для студентів до 26 років;• 500 зл/місяць (нетто) — премія за продуктивність;• Аванс після першого тижня роботи;• Своєчасні виплати.___________________ Графік роботи:• Без нічних змін;• 5 - 6 днів на тиждень по 8 - 12 годин у 2 зміни;• 1 зміна: 06:00 - 14:00;• 2 зміна: 14:00 - 22:00;• Можна працювати понаднормово;• 200 - 250 годин на місяць.___________________ Обовʼязки:• Складання замовлень відповідно до специфікацій, підготовка товарів до відправлення та їх пакування;• Застосування сканерів для ідентифікації та відстеження товарів на складі;• Підготовка замовлень до відправлення.___________________ Проживання безкоштовне:• Житло в комфортних умовах для 2 - 4 осіб у кімнаті в гуртожитках та будинках (в 10 хвилинах пішої доступності до роботи);• У кожній кімнаті доступний безкоштовний Wi-Fi;• Компенсація витрат для тих, хто проживає на власному житлі - 300 злотих щомісяця до зарплати на особу.___________________ Додаткова інформація:• Конкурентна оплата праці;• Безкоштовний робочий одяг;• Робота в пішій доступності від житла;• Обід за доступною ціною;• Допомагаємо з отриманням Карти Побиту.___________________Щоб отримати детальну консультацію по вакансії — звертайтесь по закріпленому номеру телефона Viber | Telegram.️Увага! Всі наші вакансії абсолютно безкоштовні! Будьте обачливі та стережіться шахраїв, що вимагають гроші за вакансію!Переваги співпраці з нашою агенцією:• Безкоштовні вакансії;• Перевірені та надійні роботодавці;• Понад 1000 працевлаштованих клієнтів за останній рік;• Кваліфіковані та людяні спеціалісти, що завжди на звʼязку!Just Work — ліцензоване кадрове агентство з працевлаштування за кордоном. Ліцензія №1024.
Комплектувальник на склад
, Хмельницький, Хмельницька область
ТД Укрсервіс – торгова компанія, стабільно та впевнено працює вже майже 26 років. В Хмельницькому працює один із наших філіалів. Склад знаходиться за адресою вул. Пілотська, 20А Запрошуємо КОМПЛЕКТУВАЛЬНИКА НА СКЛАД Досвід роботи на складі не обов’язковий. Що входить в обов’язки?прийом/видача товару;розміщення по місцям зберігання (прописки);комплектація документів по товару (видаткові накладні);розгрузка/загрузка товарів в авто (для роботи на складі є рокли та штабелери, площа складу 400м2). Компанія пропонує:випробувальний термін 1 місяць, оплата на в/термін 14000 грн;після випробувального терміну від 15000 до 17000 грн (в залежності від обсягу виконаної роботи може бути і більше);роботу в компанії, яка не скоротила ні одне робоче місце ні під час пандемії, ні через війну;графік роботи пн.- пт. 9:00 -18:00;зарплата виплачується вчасно;відпустку оплачуємо;видаємо робочий одяг. Звертайтеся 06*********02 Анна (вайбер, телеграм)Примітка: ФОП не зобов’язаний вести військовий облік та надавати відомості у ТЦК та СП про найнятих працівників. Постанова № 1487 від 30.12.22р.