Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Старший менеджер в Хмельницком"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Найдите подходящую статистику

Административный менеджер

Смотреть статистику

Ведущий менеджер

Смотреть статистику

Интернет-менеджер

Смотреть статистику

Менеджер аналитик

Смотреть статистику

Менеджер в фармацевтическую компанию

Смотреть статистику

Менеджер интернет магазина

Смотреть статистику

Менеджер интернет проекта

Смотреть статистику

Менеджер коммерческого отдела

Смотреть статистику

Менеджер консультант

Смотреть статистику

Менеджер магазина

Смотреть статистику

Менеджер объекта

Смотреть статистику

Менеджер по запчастям

Смотреть статистику

Менеджер по льготам и компенсациям

Смотреть статистику

Менеджер по открытию магазинов

Смотреть статистику

Менеджер по приему заказов

Смотреть статистику

Менеджер по продаже сантехники

Смотреть статистику

Менеджер по работе с дистрибьютерами

Смотреть статистику

Менеджер по работе с иностранными гражданами

Смотреть статистику

Менеджер по работе с ключевыми клиентами

Смотреть статистику

Менеджер по работе со страховыми компаниями

Смотреть статистику

Менеджер по развитию сети

Смотреть статистику

Менеджер по региональным продажам

Смотреть статистику

Менеджер по рекламациям

Смотреть статистику

Менеджер по тендерам

Смотреть статистику

Менеджер проекта

Смотреть статистику

Менеджер сервисного центра

Смотреть статистику

Менеджер со знанием английского языка

Смотреть статистику

Менеджер технолог

Смотреть статистику

Менеджер торгового зала

Смотреть статистику

Менеджер транспортного отдела

Смотреть статистику

Менеджер-координатор

Смотреть статистику

Менеджер-оператор

Смотреть статистику

Помощник менеджера

Смотреть статистику

Сервисный менеджер

Смотреть статистику

Технический менеджер

Смотреть статистику
Показать еще

Рекомендуемые вакансии

Менеджер з продажу, торговий представник
АП "Гарант-інфо", Хмельницкий, Хмельницкая область
 Вакансія: Менеджер з продажу, торговий представник.Роботодавець — провідна промислова компанія в Україні на ринку сантехніки, опалювальної техніки та кераміки з 22 річним досвідом. Офіс в м.Хмельницькому. Умови вакансії:графік з понеділка по п’ятницю (8−18 год.); дружній і стабільний колектив; конкурентна заробітна плата та система преміювання (Стабільна ставка 20 000 грн. + %, + паливо, + амортизація); цікава та розвиваюча робота в динамічній компанії. Ваші обов’язки будуть включати:Підтримка та розширення клієнтської бази; Об'їзд ввіреної території та ведення вже існуючої бази клієнтів ;Прийом вхідних дзвінків та заявок клієнтів, переадресація їх для опрацювання; Ведення бази клієнтів у AGENT 1С; Виконання плану, збільшення об'єму продаж. Вимоги до кандидата:Досвід роботи на дотичній посаді; Відмінні комунікативні навички; Вміння працювати з клієнтами та будувати довгострокові відносини; Наявність власного автомобіля; Стать не важлива.Вакансія хороша. Звертайтесь!Детальніше по телефону. Надсилайте резюме у відгуки, телефонуйте, пишіть у вайбер або телеграм: 0983002439  0970049455  Попередній відбір на дану вакансію проводить агенція з підбору персоналу «Гарант-Інфо». Працюємо з 2014 року, тільки з перевіреними роботодавцями. Вакансії для шукачів роботи — безкоштовні. Все буде Україна .
Менеджер з продажу, торговий представник
АП "Гарант-інфо", Хмельницкий, Хмельницкая область
Вакансія: Менеджер з продажу, торговий представник.Роботодавець — провідна промислова компанія в Україні на ринку сантехніки, опалювальної техніки та кераміки з 22 річним досвідом. Офіс в м.Хмельницькому.Умови вакансії:графік з понеділка по п’ятницю (8−18 год.); дружній і стабільний колектив; конкурентна заробітна плата та система преміювання (Стабільна ставка 20 000 грн. + %, + паливо, + амортизація); цікава та розвиваюча робота в динамічній компанії.Ваші обов’язки будуть включати:Підтримка та розширення клієнтської бази; Об'їзд ввіреної території та ведення вже існуючої бази клієнтів ;Прийом вхідних дзвінків та заявок клієнтів, переадресація їх для опрацювання; Ведення бази клієнтів у AGENT 1С; Виконання плану, збільшення об'єму продаж.Вимоги до кандидата:Досвід роботи на дотичній посаді; Відмінні комунікативні навички; Вміння працювати з клієнтами та будувати довгострокові відносини; Наявність власного автомобіля; Стать не важлива.Вакансія хороша. Звертайтесь!Детальніше по телефону. Надсилайте резюме у відгуки, телефонуйте, пишіть у вайбер або телеграм:09830024390970049455Попередній відбір на дану вакансію проводить агенція з підбору персоналу «Гарант-Інфо». Працюємо з 2014 року, тільки з перевіреними роботодавцями.Вакансії для шукачів роботи — безкоштовні. Все буде Україна.
Менеджер інтернет- магазину, навики СММ, робота в офісі
, Хмельницький, Хмельницька область
Роботодавець : провідний український бренд, який спеціалізується на виробництві та продажі якісної постільної білизни, пухо-пір'яних виробів та супутніх товарів.Вакансія : Менеджер інтернет-магазину, з навиками SMM-менеджера (в офіс).Переваги:Цікава робота в успішній компанії;Можливість працювати з відомим брендом та розвивати його;Заробітна плата, яка зростає (17-25 тис.грн.).;Можливість професійного зростання та розвитку;Дружній колектив та комфортні умови роботи.Графік роботи:з понеділка по п’ятницю: 09:00—18:00 год.;субота і неділя — вихідні.Обов'язки:Створювати та публікувати цікавий та візуально привабливий контент в Instagram, Facebook та TikTok;Залучати нових підписників та клієнтів через соціальні мережі;Взаємодіяти з аудиторією, відповідати на запитання та коментарі, переписки.Вимоги:Досвід роботи;Знання основних принципів роботи з Instagram, Facebook та TikTok;Базові навички з обробки і монтажу фото/відео контенту на комп’ютері/телефоні (Photoshop, Canva і т.п.);Креативність та вміння створювати візуально привабливий контент.Надсилайте резюме, пишіть нам у вайбер чи телеграм, телефонуйте. Відбір на вакансію проводить агенція "Гарант-Інфо". Послуги для шукачів роботи - безкоштовні.
Оператор call-центра
, Хмельницький, Хмельницька область
Наша компанія "ФОП ГУСЄВ. О. С." є провідним оператором з прийому та обробки вхідних дзвінків у місті Хмельницький Ми спеціалізуємося на наданні якісних послуг зв’язку та клієнтської підтримки нашим клієнтам.Завдання:Прийом та обробка вхідних дзвінків від клієнтів;Вирішення запитів, питань та проблем клієнтів;Запис та обробка інформації про дзвінки у відповідну систему;Забезпечення високого рівня обслуговування та задоволеності клієнтів.Вимоги:Досвід роботи в сфері клієнтської підтримки буде великим плюсом;Відмінні комунікативні та слухові навички;Висока відповідальність та орієнтація на результат;Пропонуємо:Конкурентну заробітну плату;Гнучкий графік роботи;Можливість професійного розвитку та кар'єрного зростання;Дружню та сприятливу робочу атмосферу;Молодий та дружний колектив.Якщо ви шукаєте цікаву та стабільну роботу у сфері клієнтської підтримки, ми розраховуємо на вашу зацікавленість у співпраці з нами.Пишить в olxНе дзвонити!!
Менеджер в інтернет-магазин (постільна білизна)
, Хмельницький, Хмельницька область
Відкрита нова вакансія :Менеджер інтернет-магазину, соціальних мереж.Умови: заробітна плата, яка зростає , від 17000 грн. і вище. Робота в офісі.Графік роботи: з понеділка по п’ятницю: 09:00—18:00 год.; субота і неділя — вихідні.Роботодавець: провідний український бренд, який спеціалізується на виробництві та продажі якісної постільної білизни.Обов'язки: Створювати та публікувати цікавий та візуально привабливий контент в Instagram, Facebook та TikTok; Взаємодіяти з аудиторією, відповідати на запитання та коментарі, переписки тощо.Вимоги:Дотичний досвід роботи; навики SMM.Знання основних принципів роботи з Instagram, Facebook та TikTok;Базові навички з обробки і монтажу фото/відео контенту на комп’ютері/телефоні (Photoshop, Canva і т.п.);Відбір на дану вакансію проводить агенція з підбору персоналу «Гарант-Інфо». Працюємо з 2014 року, тільки з перевіреними роботодавцями.Вакансії для шукачів роботи — безкоштовні.
Шукаємо КУХАРЯ на фастфуд можна без досвіду
, Хмельницький, Хмельницька область
Робота кухарем нужен повар робота на кухніШукаємо кухаря в нашу команду Знаходимося на інститутській біля ХНУ.Не вмієте - не проблема, навчимо, головне бажання працювати.В обовʼязки входить:Приготування фастфудуКонтроль якості продукціїПідтримання чистоти на робочому місціЗнання основ приготування та технологічних картМи пропонуємоЗ/п 400 грн +%+ чайовіБезкоштовний обідПрацевлаштування якщо потрібноСтабільну виплату заробітньої платиПрацюємо з 10 по 21 годину.Графік можемо зробити який Вам зручно, може бути 2/2 або ж 3/3 або будь як зручний для Вас.